Erdoğan "Kampüs yerine 'külliye' desek daha güzel

kampüsün zaten tdk da karşılığı var. YERLEŞKE
aynen öyle. bizim okulun yol tabelalarında X yerleşkesi yazar mesela. tanımına denk gelmiyor ki külliye demek. ama güzel gündem yaratıyor ne diyeyim. hepimiz de düşüyoruz tongaya. herkes gidiyor mersine, biz gidiyoruz tersine :) bir cumhurbaşkanı bunlarla mı uğraşır, bunları mı konuşur. hayret bir şey.

dalga mı geçiyor acaba,yoksa koskocaaaaa cumhurbaşkanının kampüs ve külliyenin ne olduğunu bilmemesine imkan yoktur değil mi

dalga mı geçiyor acaba,yoksa koskocaaaaa cumhurbaşkanının kampüs ve külliyenin ne olduğunu bilmemesine imkan yoktur değil mi
Koskocaaaaa mı? Bence gittikçe küçülüyor. Daha ne kadar küçülebilir merak ediyorum doğrusu.

külliye ile kampüsün ne alakası var anlamadım? zaten ben bu adamı hiç anlamadım ki.

ama hepsini geçtim ya bi Cumhurbaşkanısın ya. 3.dünya ülkesinin, Afrikanın en dandirik ülkesinin bile başkanının bir ağırlığı vardır, bir duruşu vardır. adam o ülkenin temsilcisidir.
inşşat yapılır bizim ki hooop bi bakmışsın müteahhit, ihale açılır bizimki hooop belediye başkanlığı günlerine dönmüş, eğitim yılı başlar bizimki başöğretmen, kadınlar doğurur bizimki jinekolog, ezan okunur bizimki imam, savaş çıkar bizimki komutan... ya arkadaş bi dur ya bi dur. her şeyi de bilemezsin dimi? zaten durumun, kapasiten ortada? neden bu inat?

İnsanın bir bilemedin iki mesleğiolur,bizimki maşallah her meslekten gidiyor..
Bir sus ya susss artık,kafa ütülüyorsun cidden ..

Sen önce bir üniversiteleri doğru düzgün yap bakalım.
Bir sürü eksiği var, bunları tamamladın mı da külliye kuracaksın?

Külliyenin içinde cami olur, medrese olur, hamam olur, aşevi olur, kervansaray olur. Yemez öyle tekke zaviye açmak

canım tekke ve zaviyelerin tekrar açılması için kanun teklifi verilmişti geçen sene sanırım, sonuç ne oldu bilmiyorum ama bence o da açılır, ne olmadı ki o olmasın

canım tekke ve zaviyelerin tekrar açılması için kanun teklifi verilmişti geçen sene sanırım, sonuç ne oldu bilmiyorum ama bence o da açılır, ne olmadı ki o olmasın

Sonra vay efendim halk sömürülsün, gerçi şu anda da sömürülüyor ama

külliye de Türkçe değil ki, yerleşke denebilir ama sorun zaten Türkçe konuşmakta değil, ideolojide

Mevkinin adami olda bi sus artik.
Bidi bidi bidi cacaron mahalle teyzeleri gibisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…