• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: İşler yolunda giderse çözüm süreci yeniden gündeme gelir

karşı gelip karşı tutum sergileyenlerin hepsi bozuk bizi çöpe atmaya kalkabilir diye korkuyorum

çünkü bozuklara tahammülü yok:KK43:

Buzdolabının kapağı açılmaz inşALLAH :)

açık kalmaz sensörlü kalınca alarm veriyor

Ya açıklamalar çok saçma değil mi ama :D
Buzdolabına koymusmusmus..
Saka gibi.
Çözüm surecini denedi elinde patladı hala yaralı eliyle çözüm süreci diyor.
Neye el atsa elinde kalıyor adamın :D

hala cozum sureci diebiliyo.elinde patladi gorduk.ulkeyi hepten ortadan kaldirmadan rahatlayamicaklar..

karşı gelip karşı tutum sergileyenlerin hepsi bozuk bizi çöpe atmaya kalkabilir diye korkuyorum

çünkü bozuklara tahammülü yok:KK43:
yazılan senaryonun son replikleri dökülmüş R.T.E nin agzından şunun şurasında ne kaldı 1 kasım a

yıllarca güneydoğudan alacağı oylar uğruna yani başkanlık uğruna PKKnın her şeyine göz yumdu bu hükümet ! Haziranda Demirtaş seni başkan yaptırmayacağız diyerek onca oyu alınca başkanlık hayali suya düşünce aman PKK cici PKK Türkiyenin ufkunu açan adam Apo, Diyarbakır meydanında megri megri diye düet yapmalar vs.. hepsi bi anda uçtu ! Yıllardır PKKya dokunmayan devlet bu adam başkan olamayınca PKK kamplarını bombalamaya başladı.. milliyetçi oyları alırım da başkan olur muyum hesapları da tutmamış galiba ki nerden ne oy alırım diye iyice şaşırmışlar artık
neyse seçimlere az kaldı
bu ülkede terörü hiçbir sağ iktidar bitiremez

Back
X