• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: İşler yolunda giderse çözüm süreci yeniden gündeme gelir

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Erdoğan: İşler yolunda giderse çözüm süreci yeniden gündeme gelir

"Ben çözüm süreci kaldırılmıştır demedim"
page_erdogan-isler-yolunda-giderse-cozum-sureci-yeniden-gundeme-gelir_776920790.jpg

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Ben çözüm süreci kaldırılmıştır demedim, şu aşamada buzdolabına konulmuştur dedim. İşler yoluna giderse, süreç yeniden gündeme gelir" dedi.

Çözüm sürecinin geleceği ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermedi ama sürecin geldiği noktadan HDP'yi sorumlu tuttu. Erdoğan, "Terör örgütünü arkasına alan siyasi parti çözüm sürecine uymadı. Meydanlarda sokağa dökülün çağrısı yaptı" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Edoğan, Japonya yolunda uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı'na eşlik eden gazeteciler arasında bulunan Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeniİbrahim Karagül'ün aktardığına göre Erdoğan, İç Güvenlik Yasası'nın uygulanması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı,"ben artık valilerimizin, emniyet mensuplarımızın, jandarmamızın, askerimizin daha kararlı olduklarını görüyorum. Vatandaş, devletin kendi yanında olduğunu hissetmeli" ifadesini kullandı.

Çözüm sürecinin işler yoluna girmesi durumunda yeniden gündeme gelebileceğini kaydeden Erdoğan, "Ben çözüm süreci kaldırılmıştır demedim, şu aşamada buzdolabına konulmuştur dedim" ifadesini kullandı.

Ben çözüm süreci kaldırılmıştır demedim, şu aşamada buzdolabına konulmuştur dedim

anlaşıldı bozulmasın diye buz dolabı şartlarında saklamış seçim gelip geçene kadar
donduruda tutacak sonra alt rafa indirip buzlar çözülünce(seçim geçince)
pişirecek ortaya sunacak

hedef tek başına iktidar

şu an böyle hassas bir dönemdeyken çıkartamazdı tabi büyük oy kaybı olurdu

O zaman gorucez burada hdp yi secim sonrasi terorist gormeye baslayanlarin kivirmalarini.

Ne diyelim Allah firsat vermesin. Bir cozum süreci dedi teror orgutunu ayaga kaldirdi. Ikincisinde de komple doguyu kaybederiz Allah korusun
tam onu diyecektim lafı ağzımdan aldın

ne diyecek bu duruma vatan sever üyelerimiz

O kadar şehit verdikten sonra halen çözüm sürecini konuşabiliyor.Adamlar özerklik istiyor.Verecekmisin de çözüm süreci yeniden gündeme gelebilir diyorsun.Oyalama hep.Bunlara ne verirsen ver ellerindeki silahı bırakmaz.Başka türlü yaşayamazlar çünkü.Olan askerimize,ülkeye yani bize olur.Bir de bizden iyi yaşıyorlar.Elektriğe,suya para yok gel keyfim gel.Bize de bir çözüm süreci başlatsan da biz de rahata ersek.Kış geldi kapıda.Doğalgaz için bir süreç başlatsan mesela.Ya da sebze meyve fiyatlarını bir çözsen.Tarıma destek versen.Ne güzel bir süreç olur halk için dimi.

Buzdolabı?Ahahahahahaha ahahahaha ahahaha:KK70::KK70::KK70:
bozulmaya karşı çok hassas birisi biliyoruz ki e bozulmaya karşı da buzdolabı birebir(tazeliğini muhafaza etmek acısından)

ağzından bu bozuk lafı düşmemesinden belli hassasiyeti çünkü

Back
X