• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan’ın sandığında FEMEN eylemi

bu arkadaşlar Türkmüymüş ya işte o zaman şaşırırım, Türkiye Femen yok diye biliyordum
Femen Turkey var, hatta su an twitter hesaplarına üstsüz protest fotograflar bekliyorlar, üstelik destek verip fotograf gönderen Türklerde var...

Evet kendilerinden haz etmiyorum hiç.
Yaptıkları eylemlerden çok soyunmuşlar diye ilgi çekiyorlar bakıyor insanlar çıplak görünce:1::1::1:

Zaten ilgi çeksinler diye böyle cıbıl protesto yapıyolar :34: yoksa dünya çapında tanınırmıydılar herhangi bi protestocu olurlardı :1:

buldum:1::1::1::1:

$10156055_535467829895402_86467293_n.jpg

Beyinleriyle protesto yapamayanlar böyle bedenlerini kullanirlar iste :51:
Gereksizler.

Böyle bir oluşumdan ilk defa haberdar olduğumu ve tabii ki asla görmek istemeyeceğim bir manzara olduğunu söyleyerek başlamak isterim.

Ancak; Birbiriyle genellikle çatışma halinde olan biz kadınları, bir anda aynı frekansta, aynı yönde, aynı tarafta toplayabilmesi bakımından epey başarılı olduğunu da kabul etmek lazım sanırım.

Çok incelemeye gerek duymadım, lakin bir kadın olarak bana ilk düşündürdüğü - erişkin bir insanın kendi iradesiyle soyunduğu bedeninin kapatılmaya çalışmasının tam aksine - kendi bedeninin kendi iradesi ve kendi rızası dışında soyulmaya mahkum kılındığı çocuk gelinler, tecavüze veya tacize uğrayan çocuk ve tüm kadınların- nasıl bir zulüm yaşadıkları oldu.

Beraberinde de kocaman bir yumru oturuverdi yine yüreğime, boğazım düğüm düğüm...

Adı geçen oluşum veya eylem şekillerinden ziyade ve bundan tamamen bağımsız olarak; bu genç kadının oldukça anlamlı ve güzel bazı görüş ve ifadeleri nedeniyle düşündürücü geldiği için, bu videoyu paylaşmak istedim ben de.

[video]http://www.beyazgazete.com/video/webtv/televizyon-40/aykiri-sorular-didem-dinc-nerde-olsa-soyunurum-418479.html[/video]

Soyundun da ne oldu şimdii, günaha girdinn çıktınnn :27::27:

baydıkları kesin..
kendileri eğleniyorlar sadece.takan da olsa bari.:51:

Back