Erdoğan’ın sandığında FEMEN eylemi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898

“FEMEN aktivistleri Erdoğan’ın İstanbul’da oy kullanacağı yerde oy zarflarını fırlattı”

femen-secim

FEMEN üyeleri Üsküdar’daki bir okulda soyunarak oy pusulalarının bulunduğu masaya çıkıp slogan attı. İki sekstivist sandık merkezinde görevli polisler tarafından gözaltına alındı.

FEMEN Türkiye Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

“FEMEN aktivistleri Erdoğan’ın İstanbul’da oy kullanacağı yerde oy zarflarını fırlattı”

FEMEN Türkiye, geçen hafta da Twitter’dan bir sekstivistin memeleri üzerinde “#DNS” ve “#DirenTwitter” hashtag’leri ve DNS sayıları yazılı fotoğraf paylaşarak Türkiye’deki twitter yasağını protesto etmişti. (EA)

http://www.sendika.org/2014/03/erdoganin-sandiginda-femen-eylemi/

bu sandıkta oy kullancaklar çok şanslıymış, çok eğlenceli yaw

soyunmak için bahane arıyorlar üşütmeseler bari hava sert bugün foto çekenlerde hep erkek

yalnız erkekler hemen bir telefon kamera kapmış

saçmaliyorlar iyice

karı koca oy kullanmaya gidenler arasında da kavga çıkartmışlardır bunlar

Çok iticiler. Bu kadar protest olmanın hiç kimseye bir faydası yok. Hatta ''aşırı ve bayağı'' olduklarını düşünüyorum.

Akıl ve fikir yoksunluğu

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadınlar sosyal hayatta beyinleriyle var olsun dedikçe bunlar memeleri içeri sokamadılar , çıplaklığın çekeceği dikkatten neyin medetini umuyorlar ben sandık eylemi yapacak olsam çıkar masaya zarfı yakardım enazından çıplaklık odağından çıkıp protestomu değerlendirecek 3 5 kişi çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…