• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Evladlarımdan biri yolsuzluğa karıştıysa, evlatlıktan reddederim

Adaleti çiğneyen devlet adamlarını cezalandırmayan milletler çökmek zorundadır. HZ. MUHAMMED

Bir saat adaletle hükmetmek, bir sene ibadet etmekten daha hayırlıdır. HZ. MUHAMMED

Adaleti çiğneyen devlet adamlarını cezalandırmayan milletler çökmek zorundadır. HZ. MUHAMMED

Bir saat adaletle hükmetmek, bir sene ibadet etmekten daha hayırlıdır. HZ. MUHAMMED

ayyy olur mu canım.tayyip erdoğan değil vakit namazlarını,teheccüd namazlarını bile kaçırmıyormuş.böyle bir insan nasıl yolsuzluk yaparmış,böyle yazmışlardı face'de:34:

ayyy olur mu canım.tayyip erdoğan değil vakit namazlarını,teheccüd namazlarını bile kaçırmıyormuş.böyle bir insan nasıl yolsuzluk yaparmış,böyle yazmışlardı face'de:34:

Maun suresini bilir misin abla?

Surenin meali:
Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.
1– Dini/hesap gününü yalanlayanı gördün mü?
2– İşte o, yetimi şiddetle itip kakar.
3– Yoksulu/muhtacı doyurmayı hiç teşvik etmez.
4– Yazıklar olsun şöyle namaz kılanlara,
5– Ki onlar, kıldıkları namazdan gâfildirler.
6– Onlar, gösteriş için ibâdet yaparlar.
7– Onlar, en ufak bir yardımı bile esirgerler.

Maun suresini bilir misin abla?

Surenin meali:
Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.
1– Dini/hesap gününü yalanlayanı gördün mü?
2– İşte o, yetimi şiddetle itip kakar.
3– Yoksulu/muhtacı doyurmayı hiç teşvik etmez.
4– Yazıklar olsun şöyle namaz kılanlara,
5– Ki onlar, kıldıkları namazdan gâfildirler.
6– Onlar, gösteriş için ibâdet yaparlar.
7– Onlar, en ufak bir yardımı bile esirgerler.

evet canım.insanlar sadece karşıdan gördükleriyle değerlendiriyor:31:

ben düz liseye gittim, kardeşlerimde düz liseye gitti, dümdüz lise mezunu olmaktan hep gurur duydum, yaşasın dümdüz lise mezunları:37::37: -dümdüz liselerin 100. kuruluş yıldönümü-

Son düzenleme:
Başbakan Erdoğan dün imam hatip liselerinin 100. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Burhan Felek Spor Salonu’nda konuştu.

Konuşmasında Cemaat’i yerden yere vuran Başbakan Erdoğan, imam hatipli olmanın adeta ‘ayrıcalık’ olduğu yönünde açıklamalar yapıyordu.

Erdoğan’ın imam hatiplere övgüler yağdırdığı konuşma sırasında, bir grup imam hatipli Mustafa Kemal Atatürk’ün salondaki posterini önce indirdi, daha sonra ayaklarıyla Atatürk posterinin üzerinde bastılar.

Sonra ise tekrar yerine asılan Atatürk posteri yerine asıldı ve posterin önüne iki koruma verildi.

http://www.odatv.com/n.php?n=ataturk-posterini-indirip-uzerinde-tepindiler-1801141200

Ay bu adamın evlatları da hep mağdur hep mağdur..
Yazııkkk! Ne çektiler be !

Başbakan Erdoğan dün imam hatip liselerinin 100. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Burhan Felek Spor Salonu’nda konuştu.

Konuşmasında Cemaat’i yerden yere vuran Başbakan Erdoğan, imam hatipli olmanın adeta ‘ayrıcalık’ olduğu yönünde açıklamalar yapıyordu.

Erdoğan’ın imam hatiplere övgüler yağdırdığı konuşma sırasında, bir grup imam hatipli Mustafa Kemal Atatürk’ün salondaki posterini önce indirdi, daha sonra ayaklarıyla Atatürk posterinin üzerinde bastılar.

Sonra ise tekrar yerine asılan Atatürk posteri yerine asıldı ve posterin önüne iki koruma verildi.

http://www.odatv.com/n.php?n=ataturk-posterini-indirip-uzerinde-tepindiler-1801141200

yok artık bu insanlar iyice uçmuş
atatürke niye bu kadar kin besliyolar onu anlamıyorum gerçekten

başbakanda cemamatin her yere yerleşmesine izin verdi şimdi de yerden yere vuruyo çok komik geliyo bana bu
daha önceden aklı nerdeydi sayesinde bu kadar güçlenip heryeri ele geçirdiler :37:

demek ki neymiş, imam hatip bitiren herkes adam olamıyormuş.

dindar nesilin karanlık yüzü=kindar nesil.

banlanmak istemiyorum banlanmak istemiyorum banlanmak istemiyorum aaaa:52:

utanmaz hadsizler!!!!!!!

:))) facede gördüm az önce.

yolsuzluk yapan evladım olsa redderim diyen başbakana soruyorlar?

"niye reddetmiyorsun o zaman? bilal benim oğlum mu?"

Başbakana "a" diyen içeri atılıyor..Hani bunların cezası?
Dindar gençlik mi, vatan haini bir gençlik mi bilemem ama bu yapılan yasalara göre suçtur ve 5 yıla kadar cezası vardır.

Başbakana "a" diyen içeri atılıyor..Hani bunların cezası?
Dindar gençlik mi, vatan haini bir gençlik mi bilemem ama bu yapılan yasalara göre suçtur ve 5 yıla kadar cezası vardır.
Bu cesareti onlara veren bellidir Med.Hiçbir ceza almayacaklar bak buraya yazıyorum.ah o salonda olacaktım demediğimi bırakmamıştım onlara...Kesin o zaman ben ceza alırdım orada:ssz:Zihniyetler bu yönde onlarda işte.Erdoğan ı sevenlerin neyi sevip neyi sevmediği ortada nokta.

Son düzenleme:
Bu cesareti onlara veren bellidir Med.Hiçbir ceza almayacaklar bak buraya yazıyorum.ah o salonda olacaktım demediğimi bırakmamıştım onlara...Kesin o zaman ben ceza alırdım orada:ssz:Zihniyetler bu yönde onlarda işte.Erdoğan ı sevenlerin neyi sevip neyi sevmediği ortada nokta.

Aynen öyle.
Atatürk ve devrimlerle büyük derdi olanları biz çıkardık o koltuklara.

:))) facede gördüm az önce.

yolsuzluk yapan evladım olsa redderim diyen başbakana soruyorlar?

"niye reddetmiyorsun o zaman? bilal benim oğlum mu?"

Ahahahayt......karıştırmıştır belki kuzum........ya da hayır hayır balık hafızamıza güveniyordur bazı şeyleri 24 saat aklımızda tutabiliyoruz

Back