Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adaleti çiğneyen devlet adamlarını cezalandırmayan milletler çökmek zorundadır. HZ. MUHAMMED
Bir saat adaletle hükmetmek, bir sene ibadet etmekten daha hayırlıdır. HZ. MUHAMMED
ayyy olur mu canım.tayyip erdoğan değil vakit namazlarını,teheccüd namazlarını bile kaçırmıyormuş.böyle bir insan nasıl yolsuzluk yaparmış,böyle yazmışlardı face'de
Maun suresini bilir misin abla?
Surenin meali:
Rahmân ve Rahîm olan Allahın adıyla.
1 Dini/hesap gününü yalanlayanı gördün mü?
2 İşte o, yetimi şiddetle itip kakar.
3 Yoksulu/muhtacı doyurmayı hiç teşvik etmez.
4 Yazıklar olsun şöyle namaz kılanlara,
5 Ki onlar, kıldıkları namazdan gâfildirler.
6 Onlar, gösteriş için ibâdet yaparlar.
7 Onlar, en ufak bir yardımı bile esirgerler.
Başbakan Erdoğan dün imam hatip liselerinin 100. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Burhan Felek Spor Salonunda konuştu.
Konuşmasında Cemaati yerden yere vuran Başbakan Erdoğan, imam hatipli olmanın adeta ayrıcalık olduğu yönünde açıklamalar yapıyordu.
Erdoğanın imam hatiplere övgüler yağdırdığı konuşma sırasında, bir grup imam hatipli Mustafa Kemal Atatürkün salondaki posterini önce indirdi, daha sonra ayaklarıyla Atatürk posterinin üzerinde bastılar.
Sonra ise tekrar yerine asılan Atatürk posteri yerine asıldı ve posterin önüne iki koruma verildi.
http://www.odatv.com/n.php?n=ataturk-posterini-indirip-uzerinde-tepindiler-1801141200
Başbakan Erdoğan dün imam hatip liselerinin 100. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Burhan Felek Spor Salonunda konuştu.
Konuşmasında Cemaati yerden yere vuran Başbakan Erdoğan, imam hatipli olmanın adeta ayrıcalık olduğu yönünde açıklamalar yapıyordu.
Erdoğanın imam hatiplere övgüler yağdırdığı konuşma sırasında, bir grup imam hatipli Mustafa Kemal Atatürkün salondaki posterini önce indirdi, daha sonra ayaklarıyla Atatürk posterinin üzerinde bastılar.
Sonra ise tekrar yerine asılan Atatürk posteri yerine asıldı ve posterin önüne iki koruma verildi.
http://www.odatv.com/n.php?n=ataturk-posterini-indirip-uzerinde-tepindiler-1801141200
demek ki neymiş, imam hatip bitiren herkes adam olamıyormuş.
dindar nesilin karanlık yüzü=kindar nesil.
Başbakan Erdoğan dün imam hatip liselerinin 100. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Burhan Felek Spor Salonu’nda konuştu.
Konuşmasında Cemaat’i yerden yere vuran Başbakan Erdoğan, imam hatipli olmanın adeta ‘ayrıcalık’ olduğu yönünde açıklamalar yapıyordu.
Erdoğan’ın imam hatiplere övgüler yağdırdığı konuşma sırasında, bir grup imam hatipli Mustafa Kemal Atatürk’ün salondaki posterini önce indirdi, daha sonra ayaklarıyla Atatürk posterinin üzerinde bastılar.
Bu cesareti onlara veren bellidir Med.Hiçbir ceza almayacaklar bak buraya yazıyorum.ah o salonda olacaktım demediğimi bırakmamıştım onlara...Kesin o zaman ben ceza alırdım oradaZihniyetler bu yönde onlarda işte.Erdoğan ı sevenlerin neyi sevip neyi sevmediği ortada nokta.Başbakana "a" diyen içeri atılıyor..Hani bunların cezası?
Dindar gençlik mi, vatan haini bir gençlik mi bilemem ama bu yapılan yasalara göre suçtur ve 5 yıla kadar cezası vardır.
Bu cesareti onlara veren bellidir Med.Hiçbir ceza almayacaklar bak buraya yazıyorum.ah o salonda olacaktım demediğimi bırakmamıştım onlara...Kesin o zaman ben ceza alırdım oradaZihniyetler bu yönde onlarda işte.Erdoğan ı sevenlerin neyi sevip neyi sevmediği ortada nokta.
:))) facede gördüm az önce.
yolsuzluk yapan evladım olsa redderim diyen başbakana soruyorlar?
"niye reddetmiyorsun o zaman? bilal benim oğlum mu?"