Erdoğan ‘Evet’ çıtasını ‘tepeye koydu’: Karşı çıkacağım derken ahiretinizi tehlikeye atmayın

Muhalefet mi yalan soyluyor? Yani sizinki dogrucu davut, muhalefet yalanci, he mi?
Adam birgun cikiyor, PKK ikle gorustugumuzu soyleyen serefsizdir diyor, ertesi gun gorustuk ve gorusmeye devam edecegiz diyor. Birgun Rus jetini dusurme emrini ben verdim diyor, ertesi gun pilot hatasi diyor. Bir kandirildim diyor, bir hayatimda hic aldanmadim diyor. Hepsini yazamayacagim, sayfa yetmez, bir Iki tanecik ornek yeter sanirim. Simdi sen soyle, bu dediklerinden hangisi dogru? Sen hangisine inandin soyle biz de ona inanalim bari. Ben de onun hic bir cumlesini dinlemiyorum, cunki kafam karisiyor.

Ahiretinizi derken??? Evet in durumu o kaa vahim anlaşılan...az biraz daha umutlandım şimdi sandıktan sağduyu çıkacağına...

Ya insanlar ne diyor, siz ne diyorsunuz. Herkes okudugunu anliyor, gerek yok sizin tercume etmenize. Kul hakkini gozetecek en son insanlar siyasiler oluyor ne yazik ki.Avukatiymis gibi surekli savunma halindesiniz. Cok mu zor " evet yanlis bir soylem " demek. Son cumlenize bir sey diyemem, kendi takdiriniz.

Bütün mentally retardlar evet diyor desem o zaman üstüne alınmazsın diye düşünüyorum :) Yahu bir de seviyeden bahsetmiş, nelere göz yumup mağdur edebiyatı yaptığınızı biliyoruz. Tahammülsüz değiliz, koş evet ver, inşallah da evet çıkar. Beyinsiz toplumlar yok olmaya mahkumdur canım, bakınız ortadoğu devletleri. Benim tuzum kuru, bir ayağım ABD'de sen derdine yan

Ahiretinizi derken??? Evet in durumu o kaa vahim anlaşılan...az biraz daha umutlandım şimdi sandıktan sağduyu çıkacağına...
''Ahiretimiz'' derken aynı oyunu toprağı bol olsun Necmettin Erbakan yapmıştı. ''Refah Partisine oy vereyenler patates soğan dinindendir.'' diye beyanat verdi ve çoğu aptal buna inannarak Refah Partisi ne oy verdi. Tarih tekerrürden ibarettir.

Bu haberin yalan olduğunu mu savunuyorsun?
Senp eşinden götürüyor derken; beni küçük pardon büyük ortadoğu projesi eşbaşkanı peşinden götüremez. Büyük ortadoğu projesi size selamet eylesin, yardımcınız olsun.

"Hayır demek 15 temmuzun yanında olmak demektir" dedi...ötesi var mı...net olarak "terör örgütlerin yanında olmayanlar evet diyecektir" dedi...kim oynuyor algıya...az önce izledim yine konu edilen videoyu...anladıklarımı yazmadım duyduklarımı direk yazdım...

Biz anlatamadık arkadaşlara, sen bir dene istersen :) ama kolay gelsin şimdiden :))

Biz anlatamadık arkadaşlara, sen bir dene istersen :) ama kolay gelsin şimdiden :))

Hayır öyle ateşli öyle kendinden emin savunuyorlar ki bazen kendimden şüpheye düşüyorum acep alıcılarımın ayarları ile mi oynasam diye...adamlar işi biliyor ama ne deseler sorgusuz sualsiz inanan koca bi kitle var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…