Muhalefet mi yalan soyluyor? Yani sizinki dogrucu davut, muhalefet yalanci, he mi?Öğretmen değilim diye özellikle belirttim hala öğretmenlik yaptığımı söylüyorsunuz. Şurda yazan 2 satırı bu kadar yanlış anlarken sizin algılarınız bana pek güven verici gelmedi
En iyisi boşverelim , ben tartışmayla bir arpa boyu yol katedemeyeceğimizin farkındayım. Ne siz benim fikrimi değiştireceksiniz ne de ben sizin. Konuşmayı evirip çevirip saçma sapan haber diye verene tepkim zaten. Ama cumhurbaşkanını seven ve anlamak isteyen zaten anlıyor demek istediğini , sizlere zaten adam ağzıyla kuş tutsa da yaranamayacağı için yaptığınız muhalefetin hiçbir faydası Yok gözümüzde. Keşke birazcık objektif olup doğruya doğru deseniz de yanlışı da gösterdiğinizde ciddiye alınsanız. Yaşancı çobana döndü muhalefetin hali , artık doğruyu da söylese geçmiş ola , açıkçası ben dinlemiyorum bile tek cümlesini.
Bir cümle ancak bu kadar yanlışa cekilebilir . Ya hu adam Hayır diyen cehenneme Evet diyen cennete gidecek mi demiş ki böyle saçma sapan yorumlarda bulunuyorsunuz . Ahiretini tehlikeye atmaktan kastı haktir hak kul hakkıdır bu ya geçmişe dönüp bakıldiginda geçmişteki Türkiyeyi özlüyor ve onayliyorsaniz bu bizlerin değil sizlerin algıbozukluğudur !! Sonuna kadar da EVET ! Sonuna Kadar da RTE !! ALLAH onun ömrünü uzatsin inşallah
Mesele de zaten cümlede hayır diyen ahiretini tehlikeye atar gibi bir söylemin olmaması. İnanın okuduğunuzu bu kadar yanlış anlarken evet yada hayır a nasıl neye göre karar veriyorsunuz ben anlamıyorum. Nerde demiş Cumhurbaşkanı hayır diyen ahiretini tehlikeye atar diye? "Hayır diyeceğim derken ahiretinizi tehlikeye atmayın , cumhurbaşkanını Allah'la nasıl kıyaslarsınız " diyor. Hayır diyene değil laf "Allah bile görev dağılımı yapmış" diyen kendini bilmeze.
Hayır diyen teröristtir de demedi "teröristler hayır diyor " dedi. Bu iki cümle arasındaki farkları gerçekten anlamıyorsanız ilkokula baştan dönmemiz gerekir. Eğitmen değilim daha fazla anlatamayacağım cümleler arasındaki anlam farkını. Aslında siz de çok iyi anlıyorsunuz farkı da anlamayıp saçma sapan sansasyon oluşturmak hoşunuza gidiyor değil mi
''Ahiretimiz'' derken aynı oyunu toprağı bol olsun Necmettin Erbakan yapmıştı. ''Refah Partisine oy vereyenler patates soğan dinindendir.'' diye beyanat verdi ve çoğu aptal buna inannarak Refah Partisi ne oy verdi. Tarih tekerrürden ibarettir.Ahiretinizi derken??? Evet in durumu o kaa vahim anlaşılan...az biraz daha umutlandım şimdi sandıktan sağduyu çıkacağına...
Bu haberin yalan olduğunu mu savunuyorsun?Eeee konuyla ilgisi nerde? Yine sizden bir klasik , baktınız buna verecek cevap Yok hooooop çevir kazı yanmasın. "O zaman buna cevap ver"mişmiş. Herneyse ya anlamsız sizle tartışmak. İlk mesajımda belirttim zaten "aaa biz ne biçim anlamışız cümleyi , aslında birisi lafı almış evirmiş çevirmiş haber diye de atmış yuh yani" diyecek tek bir karşı görüşüm insanını bulamayacağımı bilerek doğrusunu açıkladım. Yanıltmadınız beni
Kapatın gözlerinizi kulaklarınızı madem , sonunda "bu adam ne yapıyor da bu kadar insanı peşinden götürebiliyor " diye bir kez daha şaşar kalırsınız.
" Türkiye koalisyon tartışmaları olmadan, istikrar ve güven ortamı tehdit edilmeden yönetileceği bir döneme girecek. Buna karşı çıkacağım derken dünyanızı da, ahiretinizi de tehlikeye atmayın."
Bu cumleyi kime soyluyor? Algi operasyonu yapmayin lutfen. Millete okuma yazma dersi vereceginize, kendiniz gidip tekrar okuyun.
"Hayir diyen terorist de demedi, Teroristler hayir diyor dedi"
Siz kendinii dunyanin en akillisi ve bu cumleyi sadece sizin anladiginizi mi saniyorsunuz?
Baska cumle yazayim bakalim farki gorebilecek misiniz.
Teroristler de hayir diyor-Teroristler hayir diyor
Teroristler de evet diyor-Teroristler evet diyor
Arada bir fark gordunuz mu, iste o fark sizin gormeyi reddettiginiz fark oluyor.
Ote yandan hayir dedigimiz icin "sahil kiyisinda oturup viskisini yudumlayan " olduk ha. Evet evet halkin icinden ben gelmedim, sadece siz geldiniz. Hele sizin baba parasiyla yurtdisinda okuyan akp li vekillerinizin, onlarin cocuklarinin, bogaz kiyisinda oturup ,son model jeapi ile gezen, bogaza nazir villasinda elma suyu icen basortulu, agir dindar, ama ulkeyi parsel parsel satmalarina goz yuman dindarlariniz kesin milletin icinden geldi. Sizin ogretmenlik yapiyorum dediginiz dag koylerinde dogdum ben, o begenmediginiz cumhuriyetin, elitist dediginiz cumhuriyetcilerin "vatandas" ruhunu kazandirdigi, dagin tepesine yaptigi okullarda okumus milyonlarindan biriyim. Ama ben ne bilirim degil mi halki, cunku agir dindar degilim, anca agir dindar olursam, ben bilmem basbakanim bilir dersem, herseye biat edersem " o kutsal halktan" biri sayilabilirim. Aksi takdirde isci cocugu olan ben, sirf sekuler oldugum ve sirf sizin neoliberal ama nasil oluyorsa agir dindar partinizi secmedigim icin viskisini yudumlayan "monser" oluyorum.
Gidin tekrardan okuyun , kapitalizm ne demekmis, neoliberalizm ne demekmis, hangi partiler neolieralizm icin calisiyorlarmis, bunun sonuclari Turkiye icin ne olmus ve ne olacakmis diye. Hic tanimadiginiz insanlar hakkinda sacma sapan ithamlarda bulunmayin. Ve siz bu donemi baskiyi tabi gormezsiniz, nereden goreceksiniz, ayni kafadaki insanlardansiniz size niye baski uygulansin. Ama yapilan baskiyi gormek istememeniz olmadigi anlamina gelmiyor. Sizinki algida secicilik.
Biz anlatamadık arkadaşlara, sen bir dene istersen :) ama kolay gelsin şimdiden :))"Hayır demek 15 temmuzun yanında olmak demektir" dedi...ötesi var mı...net olarak "terör örgütlerin yanında olmayanlar evet diyecektir" dedi...kim oynuyor algıya...az önce izledim yine konu edilen videoyu...anladıklarımı yazmadım duyduklarımı direk yazdım...
Biz anlatamadık arkadaşlara, sen bir dene istersen :) ama kolay gelsin şimdiden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?