- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
Muhalefet mi yalan soyluyor? Yani sizinki dogrucu davut, muhalefet yalanci, he mi?Öğretmen değilim diye özellikle belirttim hala öğretmenlik yaptığımı söylüyorsunuz. Şurda yazan 2 satırı bu kadar yanlış anlarken sizin algılarınız bana pek güven verici gelmedi
En iyisi boşverelim , ben tartışmayla bir arpa boyu yol katedemeyeceğimizin farkındayım. Ne siz benim fikrimi değiştireceksiniz ne de ben sizin. Konuşmayı evirip çevirip saçma sapan haber diye verene tepkim zaten. Ama cumhurbaşkanını seven ve anlamak isteyen zaten anlıyor demek istediğini , sizlere zaten adam ağzıyla kuş tutsa da yaranamayacağı için yaptığınız muhalefetin hiçbir faydası Yok gözümüzde. Keşke birazcık objektif olup doğruya doğru deseniz de yanlışı da gösterdiğinizde ciddiye alınsanız. Yaşancı çobana döndü muhalefetin hali , artık doğruyu da söylese geçmiş ola , açıkçası ben dinlemiyorum bile tek cümlesini.
Adam birgun cikiyor, PKK ikle gorustugumuzu soyleyen serefsizdir diyor, ertesi gun gorustuk ve gorusmeye devam edecegiz diyor. Birgun Rus jetini dusurme emrini ben verdim diyor, ertesi gun pilot hatasi diyor. Bir kandirildim diyor, bir hayatimda hic aldanmadim diyor. Hepsini yazamayacagim, sayfa yetmez, bir Iki tanecik ornek yeter sanirim. Simdi sen soyle, bu dediklerinden hangisi dogru? Sen hangisine inandin soyle biz de ona inanalim bari. Ben de onun hic bir cumlesini dinlemiyorum, cunki kafam karisiyor.