Erdoğan ‘Evet’ çıtasını ‘tepeye koydu’: Karşı çıkacağım derken ahiretinizi tehlikeye atmayın

Madem bu kadar eminsiniz Evet çıkacağından bu ne öfke, bu ne kin?
Evet kampanyasında anayasayı tartışacakları yerde Kılıçdaroğlu böyle.
Senelerdir biz kazanıyoruz diyorlar ama hala korkuyorlar,
İlginç ve komik :)

Yanlis yorumu alintilamissin ama ben gene de seni anladim.. Ben bana neyi hatirlattigi uzerine bir yorum yazmistim sadece, ama madem sen oyle dedigimi varsayiyorsun o zaman bir kere de sen acikla ne anladin bu laftan.. "Evet diyen cennetlik" ile "hayir diyen ahiretini tehlikeye atar" arasinda ne gibi bir fark var soyler misin? Yoksa sadece "hayir diyeni ahirete kabul etmiyorlar, onlar olunce kapida kaliyor" demek mi istemis? Ne demek istemis sence? Nerden biliyor? Kimin cennete gidecegini bilmek Allahin isi, ama kimin ahirete gidecegini bilmek her faninin isi mi? Sen de biliyor musun benim ahiretimin ne kadar tehlikede olup olmadigini? Yoksa bu kutsallik bir tek ona mi bahsedilmis? Allah veya peygamber degilse nerden biliyor kimin ahirete gidip gitmeyecegini bir aciklasan da biz de aydinlansak, madem sen okudugunu daha iyi anliyorsun.. Cumhurbaskani olma sifati mi ona bu kutsalligi bahsediyor yoksa? Soyledigi dogru ise Hayir diyen muslumanlarin ahiret yerine nereye gidecegini de aciklayacak mi? Cevabini bekliyorum, anladigini anlat biz de sayende aydinlanalim.

Yahu halka kendini anlatmak için ortam çok müsait gibi konuşuyorsun. Olağanüstü hal var hanım, 100 bin insan atıldı hala millet çıkıp da protesto edemiyor. Muhalif olan gazeteci içeriye tıkılıyor. Bunları bilmezmiş gibi halka kendinizi anlatamıyorsunuz diyorsun ya bu utanmazlığa da pes!

Hah şunu bileydin ezilen taraf biziz, ama bu devran böyle gitmeyecek elbet. Devran döndüğünde bu yüzsüzlüklerin aynısı uygulanır inşallah sizlere de

Not: Hayır verene terörist dememişmiş. Teröristler hayır veriyor diyor, bir başka açıklamasında kim kiminle beraber yürüyorsa o odur diyor. İkisini bir araya getirmek için yüksek bir zekaya gerek yok. İstediğin kadar evet ver, evet de çıksa hayır da çıksa bu devran dönecek. Fetöcüler için nasıl döndüyse aynı şekilde

Evet mitinglerinde milletin vergisi ile yediğiniz yemekler, dağıtılan ıvır zıvır da haram zıkkım olsun inşallah

Mesele de zaten cümlede hayır diyen ahiretini tehlikeye atar gibi bir söylemin olmaması. İnanın okuduğunuzu bu kadar yanlış anlarken evet yada hayır a nasıl neye göre karar veriyorsunuz ben anlamıyorum. Nerde demiş Cumhurbaşkanı hayır diyen ahiretini tehlikeye atar diye? "Hayır diyeceğim derken ahiretinizi tehlikeye atmayın , cumhurbaşkanını Allah'la nasıl kıyaslarsınız " diyor. Hayır diyene değil laf "Allah bile görev dağılımı yapmış" diyen kendini bilmeze.

Hayır diyen teröristtir de demedi "teröristler hayır diyor " dedi. Bu iki cümle arasındaki farkları gerçekten anlamıyorsanız ilkokula baştan dönmemiz gerekir. Eğitmen değilim daha fazla anlatamayacağım cümleler arasındaki anlam farkını. Aslında siz de çok iyi anlıyorsunuz farkı da anlamayıp saçma sapan sansasyon oluşturmak hoşunuza gidiyor değil mi

Evet mitinglerinde milletin vergisi ile yediğiniz yemekler, dağıtılan ıvır zıvır da haram zıkkım olsun inşallah
Sen cevabını yönetimden almışsın zaten , gerek kalmamış çok şükür seviye değişikliği yapmama

Neden bu kadar tahammülsüzsünüz anlamıyorum

EVET EVET EVET

Ha Bu arada milletin vergisi ne? Ben vergi kaçakçısı mıyım Mitinge katıldığımı kim söyledi? Sessiz çoğunluktanım ben mitinge falan katılmıyorum evimden işime işimden evime gidip geliyorum. Doğunun dağ köylerinde çalışıyorum. Sizin "offf iyi ki bir yol yaptı" deyip geçtiğiniz yolların kaç anayı çocuğu hastaneye gidecek yol olmadığı için ölmekten kurtardığını yaşayıp görüyorum. Deniz kıyısında viskimi yudumlarken memleketi kurtarmaya çalışanlardan değilim. Binali beyin eşi hangi okullarda öğretmenlik yapmış bir bakın bakalım, halktan olmak bağdaş kurmak değil. Olsaydı Kılıçdaroğlu nun zorlama hareketlerini de benimserdik , halktan bu kadar kopuk yaşayıp derdinden bihaber olarak halktan oy beklemek olmuyor işte.

Sizin ezildğinize de zerre kadar inanmıyorum , sadece eskiden elinizde olan ayrıcalıkları kaybettiniz bu kadar. Bu size ezilmek gibi geliyor. Üstünlüğün sona ermesi sizi bu kadar perişan ederken bir zamanlar halkın büyük bir kesimi gerçekten ezildi. Şükür ki geride kaldı o günler. Daha da iyi günler bekliyor bizi inşallah

Bana simdiye kadar okuduklarim yetiyor. Bu adamin sabah aksam ettigi her kelamda Allah, kitap, din, peygamber laflari gecmese, yaptigi her eylemde Allahi ve dinini kullandigini bilmesem sana inanacam. Var mi icinde din iman hak kitap gecmeyen tek konusmasi? Reklamlarinda bile Allahi ve dinini kullanan bu adam degil mi? Onu kimi zaman peygamberle, kimi zaman Allah ile kiyaslayan sizin sectiginiz milletvekilleri, bakanlar, sizden olan evetci AKPliler degil mi? Hangisine itiraz etmis, hangisi icin Allaha sirk kosmayin demis bu cok muhterem dindar reisiniz? Yoksa bilmez mi sirk kosmanin gunah oldugunu? Tam aksine, daha yeni paylasildi burada, adam basina geleni bile peygamberin basina gelen ile kiyasliyor, onun basina gelenin kendi basina geldigini, orumcek agindan, ucaga bagliyor, sen daha neyini savunuyorsun? Goklerde alinan kararlar bile onun icin bu ulkede, onun lafina bakarak, sirf din, peygamber degil, Allah bile ona calisiyor sanki. Asil sen bana kelime oyunu yapma, adam senelerdir dini kullanarak, din somurusu ile oy toplama pesinde, sen bana kimi anlatiyorsun? Mitinglere bile elinde Kuranla, insanlara elindeki Kurani sallayarak milletvekili isteyen adami mi? Hala yok oyle demedi, yok sunu dedi, yok bunu dedi.. Herkes biliyor neyi neden dedi sen hic merak etme.

Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar.

Giordano Bruno

Son düzenleme:
Burada siyaset konuşanların yüzde 90 ı direk başlığa istinaden cevap yazıyor hiçbiri içeriği neymiş diye bakmıyor
Üzerine birde okumuş anlamış gibi yaz babam yaz

Cennette siz varsanız cehennem en güzel yerdir bizim için.
Hodri meydan!
Oldukça saçma olmuş cidden
Buda aynı algıya örnek bence
Eleştiriyorsunuz ya hani şu kurduğun cümlenin ortalıkta dolanan akp diyorsa bende evet diyorumdan pek bir farkı yok

tercihimiz ne olursa olsun insallah Türkiye icin en hayirliyi olsun.Ben yanilmaya hazirim.Yeter ki yanilan ben olayim...

" Türkiye koalisyon tartışmaları olmadan, istikrar ve güven ortamı tehdit edilmeden yönetileceği bir döneme girecek. Buna karşı çıkacağım derken dünyanızı da, ahiretinizi de tehlikeye atmayın."

Bu cumleyi kime soyluyor? Algi operasyonu yapmayin lutfen. Millete okuma yazma dersi vereceginize, kendiniz gidip tekrar okuyun.

"Hayir diyen terorist de demedi, Teroristler hayir diyor dedi"
Siz kendinii dunyanin en akillisi ve bu cumleyi sadece sizin anladiginizi mi saniyorsunuz?

Baska cumle yazayim bakalim farki gorebilecek misiniz.

Teroristler de hayir diyor-Teroristler hayir diyor
Teroristler de evet diyor-Teroristler evet diyor

Arada bir fark gordunuz mu, iste o fark sizin gormeyi reddettiginiz fark oluyor.

Ote yandan hayir dedigimiz icin "sahil kiyisinda oturup viskisini yudumlayan " olduk ha. Evet evet halkin icinden ben gelmedim, sadece siz geldiniz. Hele sizin baba parasiyla yurtdisinda okuyan akp li vekillerinizin, onlarin cocuklarinin, bogaz kiyisinda oturup ,son model jeapi ile gezen, bogaza nazir villasinda elma suyu icen basortulu, agir dindar, ama ulkeyi parsel parsel satmalarina goz yuman dindarlariniz kesin milletin icinden geldi. Sizin ogretmenlik yapiyorum dediginiz dag koylerinde dogdum ben, o begenmediginiz cumhuriyetin, elitist dediginiz cumhuriyetcilerin "vatandas" ruhunu kazandirdigi, dagin tepesine yaptigi okullarda okumus milyonlarindan biriyim. Ama ben ne bilirim degil mi halki, cunku agir dindar degilim, anca agir dindar olursam, ben bilmem basbakanim bilir dersem, herseye biat edersem " o kutsal halktan" biri sayilabilirim. Aksi takdirde isci cocugu olan ben, sirf sekuler oldugum ve sirf sizin neoliberal ama nasil oluyorsa agir dindar partinizi secmedigim icin viskisini yudumlayan "monser" oluyorum.

Gidin tekrardan okuyun , kapitalizm ne demekmis, neoliberalizm ne demekmis, hangi partiler neolieralizm icin calisiyorlarmis, bunun sonuclari Turkiye icin ne olmus ve ne olacakmis diye. Hic tanimadiginiz insanlar hakkinda sacma sapan ithamlarda bulunmayin. Ve siz bu donemi baskiyi tabi gormezsiniz, nereden goreceksiniz, ayni kafadaki insanlardansiniz size niye baski uygulansin. Ama yapilan baskiyi gormek istememeniz olmadigi anlamina gelmiyor. Sizinki algida secicilik.

Oldukça saçma olmuş cidden
Buda aynı algıya örnek bence
Eleştiriyorsunuz ya hani şu kurduğun cümlenin ortalıkta dolanan akp diyorsa bende evet diyorumdan pek bir farkı yok

Mesajımı alıntılamaktaki amacının ne olduğunun farkındayım.
Ben ezber cümlelerle hayır demem emin ol.
Sen neye evet diyeceğini düşün bence.
Orada asıl saçmalık dediğin çözülecek.

Eeee konuyla ilgisi nerde? Yine sizden bir klasik , baktınız buna verecek cevap Yok hooooop çevir kazı yanmasın. "O zaman buna cevap ver"mişmiş. Herneyse ya anlamsız sizle tartışmak. İlk mesajımda belirttim zaten "aaa biz ne biçim anlamışız cümleyi , aslında birisi lafı almış evirmiş çevirmiş haber diye de atmış yuh yani" diyecek tek bir karşı görüşüm insanını bulamayacağımı bilerek doğrusunu açıkladım. Yanıltmadınız beni

Kapatın gözlerinizi kulaklarınızı madem , sonunda "bu adam ne yapıyor da bu kadar insanı peşinden götürebiliyor " diye bir kez daha şaşar kalırsınız.

Öğretmen değilim diye özellikle belirttim hala öğretmenlik yaptığımı söylüyorsunuz. Şurda yazan 2 satırı bu kadar yanlış anlarken sizin algılarınız bana pek güven verici gelmedi

En iyisi boşverelim , ben tartışmayla bir arpa boyu yol katedemeyeceğimizin farkındayım. Ne siz benim fikrimi değiştireceksiniz ne de ben sizin. Konuşmayı evirip çevirip saçma sapan haber diye verene tepkim zaten. Ama cumhurbaşkanını seven ve anlamak isteyen zaten anlıyor demek istediğini , sizlere zaten adam ağzıyla kuş tutsa da yaranamayacağı için yaptığınız muhalefetin hiçbir faydası Yok gözümüzde. Keşke birazcık objektif olup doğruya doğru deseniz de yanlışı da gösterdiğinizde ciddiye alınsanız. Yaşancı çobana döndü muhalefetin hali , artık doğruyu da söylese geçmiş ola , açıkçası ben dinlemiyorum bile tek cümlesini.

Okudugundan anlamiyorsun, insallah duydugundan anlarsin.

Ogretmensiniz diye yazmis olmam, yazdiklarimin yanlis oldugunu gostermiyor. Ben "dag koyu"deyince oyle oldugunu dusundum ama velev ki degilsiniz, onemli olan bu degil. Sizin insanlari tanimadan yaptiginiz yargilar sorunlu. Siz sirf bir kisi yapti diye karsi cikildigini saniyorsunuz, ama yaniliyorsunuz. Ayrica kime kimseyi sevmek zorunda da degil.
Asil sizin haliniz yaman;zira muhalefet agziyla kus tutsa da yaranamaz, yaranamiyor da. Muhalefeti dinlemiyorsunuz ama yalanci cobanlar diyorsunuz:) Saka gibi, allahtan video kayitlari, yazilar duruyor da kimin surekli cark ettigini goruyor herkes.

Bir cümle ancak bu kadar yanlışa cekilebilir . Ya hu adam Hayır diyen cehenneme Evet diyen cennete gidecek mi demiş ki böyle saçma sapan yorumlarda bulunuyorsunuz . Ahiretini tehlikeye atmaktan kastı haktir hak kul hakkıdır bu ya geçmişe dönüp bakıldiginda geçmişteki Türkiyeyi özlüyor ve onayliyorsaniz bu bizlerin değil sizlerin algıbozukluğudur !! Sonuna kadar da EVET ! Sonuna Kadar da RTE !! ALLAH onun ömrünü uzatsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…