ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.702
- 158
Recep Tayyip Erdoğan'in odedigi para sizi ne bu kadar ilgilendiriyor anlamadim. Ayrica fakirleride insan simifina koymadiginizi iyi belli ettiniz. Recep Tayyip Erdogan yandasi bir yandan da fakirse iyice dusmanimdir diyorsunuz yani.öncelikle şunu söylemek istiyorum,kendimi övmem ama aklı başında kurduğu cümleleri bilen insanlara hayranım.o tarz insanları muhatap almak isterim ki sizin uslubunuzdanda bilgi sahibi olduğunuzu anlıyorum.saray yapılmış gereklimiydi değildi bu saatten sonra yıkılacak hali yok.sadece doğalgaz değil geçmiş aylardada 3 milyon 614 liralık elektirik borcu ödendi.tamamen israf.babamın oğlu olsa yazık günahtır derim.işssizlik gün geçtikçe artıyor.sarayın parasına fabrika yapılırdı binlerce insan istihdam edilirdi benim derdim o.reelde de evine meyve alacak parası yok kalkmış saray bizim gücümüz diyen insanlarla muhatap oldum buda beni güldürüyor :)
sana cevap vermeme kararı almıştımda bilgilendirme amaçlı bi kamu spotu yapayım dedim..cumhurbaşkanı cebindenmi ödüyor parasını sarayın.benim senin verginle ödüyor canım.diğer cümleni ağzıma bile almak istemiyorum,zira çok basit olmuş anlatsamda anlamazsınRecep Tayyip Erdoğan'in odedigi para sizi ne bu kadar ilgilendiriyor anlamadim. Ayrica fakirleride insan simifina koymadiginizi iyi belli ettiniz. Recep Tayyip Erdogan yandasi bir yandan da fakirse iyice dusmanimdir diyorsunuz yani.
Kendi kurdugu cumlelere basit diyenide ilk defa goruyorum. Evine bi elma bile alamayan insani insan degilmis gibi ayrim yapmissin. Bunun uzerine bisey soyleyememen cok normal neyse. Her ulkede herkes para oduyor bi sekilde buna bu kadar karsi cikisiniz bana cok cahilce geldi.sana cevap vermeme kararı almıştımda bilgilendirme amaçlı bi kamu spotu yapayım dedim..cumhurbaşkanı cebindenmi ödüyor parasını sarayın.benim senin verginle ödüyor canım.diğer cümleni ağzıma bile almak istemiyorum,zira çok basit olmuş anlatsamda anlamazsın
öncelikle şunu söylemek istiyorum,kendimi övmem ama aklı başında kurduğu cümleleri bilen insanlara hayranım.o tarz insanları muhatap almak isterim ki sizin uslubunuzdanda bilgi sahibi olduğunuzu anlıyorum.saray yapılmış gereklimiydi değildi bu saatten sonra yıkılacak hali yok.sadece doğalgaz değil geçmiş aylardada 3 milyon 614 liralık elektirik borcu ödendi.tamamen israf.babamın oğlu olsa yazık günahtır derim.işssizlik gün geçtikçe artıyor.sarayın parasına fabrika yapılırdı binlerce insan istihdam edilirdi benim derdim o.reelde de evine meyve alacak parası yok kalkmış saray bizim gücümüz diyen insanlarla muhatap oldum buda beni güldürüyor :)
Hıhı tabi kapatıyorlardır,kilosu 2000 liralık beyaz çaylarını içerken battaniye keyfi yapıyorlardırBelki onlarda kapatıyorlardırSonuçta 10 milyon fatura gelmemiş , ortalama ve uydurma bir hesap yapılmış ; 6 ayda 12 saat yaktıklarını farzedip
Hıhı tabi kapatıyorlardır,kilosu 2000 liralık beyaz çaylarını içerken battaniye keyfi yapıyorlardır
Klozet altın mi gümüş mü onuda sormayı unutma lütfenHepsi bir ihtimal be misty day ...
Kim bilir belki kilosu 4000 tl olan beyaz çayı değil de , paketi 8 tl olan sallama beyaz çayı içiyorlardır .
Bir gün denk gelirsem bu soruları soracağım ; bir... petekleri kapatıyor mu ? Kombi kaçta yanıyor? İki...beyaz çay sallama mı orijinal mi ?
Önemli hesaplar bunlar , peşine düşeceğim .
Sallama çay içecek adam kendine saray yaptırır mı allasen Aus?Sen önce bunu hesap et benceHepsi bir ihtimal be misty day ...
Kim bilir belki kilosu 4000 tl olan beyaz çayı değil de , paketi 8 tl olan sallama beyaz çayı içiyorlardır .
Bir gün denk gelirsem bu soruları soracağım ; bir... petekleri kapatıyor mu ? Kombi kaçta yanıyor? İki...beyaz çay sallama mı orijinal mi ?
Önemli hesaplar bunlar , peşine düşeceğim .
Çok güzel yazmışsınız aynen katılıyorumOrası da erdoganin evi sanki . ya her ülkeyi temsil eden bir mekan var. Simge gibi sanki alıp adam işi bitince yıktıracak mi, diğer kişi kullanacak.
Amerika da sokaklarda yatan bankları mekan edenler çok fazla. Beyaz saraya gelen faturayı sorguluyorlar mi acaba
Merak etmeyin adam ülke ülke geziyo gidip orda oturup isinmiyo :)
Çay keyfi yapmıyo
İnsan sevmez anlarim da e bu kadar da gözünün üstünde kaş e o yüzden yaptığınız eleştiriler dikkate alınmıyor saldırıp herşeye bir kulp taktiğiniz için
Valla benim de bütün evim yaniyo sıcacık ama dışarda onca soğukta duran insan var, benim gibi olanlar da ya birer odamıza onları alalım yada yakmayalim buradan nara atacagimiza !!!
Sallama çay içecek adam kendine saray yaptırır mı allasen Aus?Sen önce bunu hesap et bence
Ne yazdın,nereye yazdın bilemem,ben bana yazdıklarına göre cevap veriyorum.Saray ile ilgili düşüncelerimi defaatle yazdım , şuan makamı itibarıyla kendisinin oturuyor olması sarayı kendine yaptırdığı anlamına gelmez diye özetleyeyim ben yine .
Çay konusuna gelince , hoca kazan hikayesine dönüyor burada hep yorumlar , hep aynı kısır döngü. 4000 liralık çay da içiyor olabilir , 8 tl lik sallama da ...bence bunları konuşuyor olmak komik .
Saray ile ilgili düşüncelerimi defaatle yazdım , şuan makamı itibarıyla kendisinin oturuyor olması sarayı kendine yaptırdığı anlamına gelmez diye özetleyeyim ben yine .
Çay konusuna gelince , hoca kazan hikayesine dönüyor burada hep yorumlar , hep aynı kısır döngü. 4000 liralık çay da içiyor olabilir , 8 tl lik sallama da ...bence bunları konuşuyor olmak komik .
Arkadaşlar ,cumhurbaşkanlığı sarayı ofistir.Yani gece kalınmıyor orada.Cumhurbaşkanı akşam evine geçiyor.
devlet baba :)Keşke öyle bir ofisim olsa. Bizim patron klimaları hiç açmıyor.
züğürdüz yaSarayın parası bizim çenemizi yordu bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?