Erdoğan:"Bizde Ayrımcılık Yok"

Başbakanın bu cümleyi İLK defa söylüyormuş gibi duyanlar var.. çok ilginç... 2002den beri partisinin niye lider olduğuda belli.. siz hala neyin tartışmasını yapıyosunuz Allah aşkına

Başbakanın bu cümleyi İLK defa söylüyormuş gibi duyanlar var.. çok ilginç... 2002den beri partisinin niye lider olduğuda belli.. siz hala neyin tartışmasını yapıyosunuz Allah aşkına

aslında doğru söylüyorsunuz, bunu hep söylüyor ama sadece söylüyor.

lafa değil icraata bakın demişler.

neden lider olduğu liderlik de demeyelim de neden çok oy aldığı tartışması ise uzar gider.

Lafa degil icraate bakiyordunuz hani?

Basbakan apacik yalan soyluyor. Hani bunu yiyenler de var.

Bunlar ateist bunlar alevi bunlar capulcuya karsi benim basortulu bacim benim polisim benim valim falan filan.

Bu ulkede Erdogan yanlisiysan sana pozitif ayrimcilik bile yapilabilir Simdi onceden yok muydu diyenler olacak. Onu da elestiriyordum bunu da elestiriyorum pesinen soyleyeyim.

Son düzenleme:

Ya bunu hep söylüyorda, hemen arkasından da

-benim yüzde ellim

- yüzde elliyi evlerinde zor tutuyorum

- 53 sünni vatandaşım şehit oldu

- benim başörtülü bacıma saldırdılar

deyince bi gülme geliyor haklı olarak bize

2002 den beri ne diyeceğine karar veremedi ki bizde şaşırmayalım

Politikada yalan serbest ama abartinca komik duruyor.

Başbakanın bu zamana kadar verdiği sözleriyle yaptığı fiilller aynı olmasaydı cehape mehape ve diğer partiler gibi oy kaybederdi...
Ama öyle olmadığı apaçık ortada olduğu ve oylarını giderek arttırdığı ortada, şimdi siz oylar şaibeli derseniz mitinglere bakın derim.
Bu konularıda daha fazla tartışmayın bence

söylediklerine kendisi de inanamıyordur

Berkin Elvanı meydanlarda yuhlatmandan belli, yaratılanı yaratandan ötürü sevdiğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…