Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başbakanın bu cümleyi İLK defa söylüyormuş gibi duyanlar var.. çok ilginç... 2002den beri partisinin niye lider olduğuda belli.. siz hala neyin tartışmasını yapıyosunuz Allah aşkına
Başbakanın bu cümleyi İLK defa söylüyormuş gibi duyanlar var.. çok ilginç... 2002den beri partisinin niye lider olduğuda belli.. siz hala neyin tartışmasını yapıyosunuz Allah aşkına
Basbakan apacik yalan soyluyor. Hani bunu yiyenler de var.
Bunlar ateist bunlar alevi bunlar capulcuya karsi benim basortulu bacim benim polisim benim valim falan filan.
Bu ulkede Erdogan yanlisiysan sana pozitif ayrimcilik bile yapilabilir Simdi onceden yok muydu diyenler olacak. Onu da elestiriyordum bunu da elestiriyorum pesinen soyleyeyim.
Başbakanın bu zamana kadar verdiği sözleriyle yaptığı fiilller aynı olmasaydı cehape mehape ve diğer partiler gibi oy kaybederdi...
Ama öyle olmadığı apaçık ortada olduğu ve oylarını giderek arttırdığı ortada, şimdi siz oylar şaibeli derseniz mitinglere bakın derim.
Bu konularıda daha fazla tartışmayın bence