5 yasindaki cocuk bile bir kez duysa bilir aleviligin ne oldugunu.Aleviliği anlayacak kapasite maalesef herkeste yok erdogan, üzgünüm...
5 yasindaki cocuk bile bir kez duysa bilir aleviligin ne oldugunu.
He valla.. Kendisi gelir glemez ilk is olarak zinayi suc olmaktan cikartmis, domuzu kasaplik hayvanlar listesine sokmus, sanki HZ. Muhammede cok yaranmis gibi kalkmis simdi de Hz. Ali ile ugrasiyor..Hahaay! Kendileri Muhammet(s.a.v.)siz müslümanlık yaşarken, hala Alevilere takık olması.. çuvaldızi kendine batırcan ilk önce.. Alevilerden yeterli oyu alamadığı için hırs yapıyo zaar.
Kizlarrrrr gercekten ben aleviligi tam bilmiyorum biraz anlatirmisiniz nasil benim bir kac tanidigim arkadaslarim var cok iyiler
Malesef muslumanlikta mezhep diye birşey yoktu. Hz.Alide halife olmasindan yola çıkarsak Müslümanlığı yaymak icin ugrasanlardandir. Dediginiz cok kabalama bir aciklama olmus. Isin icine fesatci giren YEZIDin ayak oyunlari , kerbela vs günümüzdeki ayrimcilik ortaya cikmistir.. konu cok uzun detayli ve acılarla dolu. Cok objektif bir kanaldan doğru bilgilere ulasirsaniz göreceksiniz ki bu iste aleviside sunniside galeyana gelip bir ayrimciligin kucagina dusmuslerdir.. M Mariamelikem bunu bizlerden dinlemeyin okuyun arastirin..alevilik bir mezhepdir , muslumanlikta hani sadece sunni ler yok yani mezhep farkligii , yol ayrimi nerden ve nasil basladi , eyl i beyt i ( Peygamber efendimizin Hz Muhammed in soyu) sectiler yani hz Muhammed (s.a.v.) sonra Hz ali yi bildiler anladin ?!sorun ortan cikti Peygamber efendimizin torunlarini hz hasan i Hz huseyin i kerbela sehid edenlerin arkalarindan gitmediler ve biz ali deniz dediler yollar ayrildi mezhep dogdu böyle iste
hz ali sevgisi burdan geliyor
ban lanmiyim ama ya:)
Bir sonraki aşamada da ateistlere göz kırpacak. Her kesime ben sizdenim imajı vererek oy toplama projesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?