Aslına bakarsanız öyle pis bir sistem ki bu, neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemeyebiliriz. Yargı dediğiniz şey bile "oynak". İspatlandı dediğiniz şeyler aslında sahte, ispatlanmadı dediğiniz şeyler aslında gerçek OLABİLİR. Her şey mümkün, çünkü yargı kusuruz değil, hiçbir zaman da olmadı. Ben kendi adıma artık neye inanacağıma şaşırmış durumdayım aşamasını da geçtim, artık hiçbir şeye inanmıyorum aşamasındayım, inandığım tek şey "ben"im. Siyasi kişileri, onlarla ilgili kimin ne konuştuğunu ne söylediğini dikkate alarak değil, -kendi- konuşmalarını/hareketlerini dikkate alarak, ipuçlarından yola çıkarak değerlendiriyorum. Yine %100 emin miyim? Hayır, ama en azından vicdanım rahat.
evet acayip bir sistemin icindeyiz ama benim aklima suda geliyor,
bunlar zaten hükümeti indirmek istemiyorlarmiydi??? evet, o halde
tel konusmalarinda acik acik diyor ki yok amcasi dayisi vs. konusun onlar arasinda paylastirin bir miktar oraya bir miktar burya herneyse
madem siz bunlari dinlerken neden harekete gecmediniz???
hemen savcuya, kendi adamlarina polis vs. haber verip suc üstü yakalat madiniz???
mit in tirlarini nasil hemen yoldan cevirmislerdi??? peki bu konusmada neden bilali suc üstü paralari tasirken yakalamadilar???
iste o zaman bugüne kadar hic mi hic gelinmezdi aninda hükümet devrilirdi öyle degil mi yaniliyormuyum yoksa???