• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdogan a montaj kumpasi dinlemeye takildi...

Aslına bakarsanız öyle pis bir sistem ki bu, neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemeyebiliriz. Yargı dediğiniz şey bile "oynak". İspatlandı dediğiniz şeyler aslında sahte, ispatlanmadı dediğiniz şeyler aslında gerçek OLABİLİR. Her şey mümkün, çünkü yargı kusuruz değil, hiçbir zaman da olmadı. Ben kendi adıma artık neye inanacağıma şaşırmış durumdayım aşamasını da geçtim, artık hiçbir şeye inanmıyorum aşamasındayım, inandığım tek şey "ben"im. Siyasi kişileri, onlarla ilgili kimin ne konuştuğunu ne söylediğini dikkate alarak değil, -kendi- konuşmalarını/hareketlerini dikkate alarak, ipuçlarından yola çıkarak değerlendiriyorum. Yine %100 emin miyim? Hayır, ama en azından vicdanım rahat.

evet acayip bir sistemin icindeyiz ama benim aklima suda geliyor,
bunlar zaten hükümeti indirmek istemiyorlarmiydi??? evet, o halde
tel konusmalarinda acik acik diyor ki yok amcasi dayisi vs. konusun onlar arasinda paylastirin bir miktar oraya bir miktar burya herneyse
madem siz bunlari dinlerken neden harekete gecmediniz???
hemen savcuya, kendi adamlarina polis vs. haber verip suc üstü yakalat madiniz???
mit in tirlarini nasil hemen yoldan cevirmislerdi??? peki bu konusmada neden bilali suc üstü paralari tasirken yakalamadilar???
iste o zaman bugüne kadar hic mi hic gelinmezdi aninda hükümet devrilirdi öyle degil mi yaniliyormuyum yoksa???

Bu ne ya? İnanıyor musunuz bir de buna? Konuşmalardan belli uydurma olduğu.

evet acayip bir sistemin icindeyiz ama benim aklima suda geliyor,
bunlar zaten hükümeti indirmek istemiyorlarmiydi??? evet, o halde
tel konusmalarinda acik acik diyor ki yok amcasi dayisi vs. konusun onlar arasinda paylastirin bir miktar oraya bir miktar burya herneyse
madem siz bunlari dinlerken neden harekete gecmediniz???
hemen savcuya, kendi adamlarina polis vs. haber verip suc üstü yakalat madiniz???
mit in tirlarini nasil hemen yoldan cevirmislerdi??? peki bu konusmada neden bilali suc üstü paralari tasirken yakalamadilar???
iste o zaman bugüne kadar hic mi hic gelinmezdi aninda hükümet devrilirdi öyle degil mi yaniliyormuyum yoksa???

Haklısınız, yapabilirlerdi. Fakat neden yapmamış olabileceklerini kendimce açıklayayım, uzun olabilir ama anlatabilmem için şart. Size mantıklı gelir ya da gelmez bilemiyorum.

Yapabilirlerdi ama yapmadılar. Çünkü bu durumu ortaya çıkaranların amaçları zaten ülkemizin çıkarları değil kendi çıkarları. Yani bu ses kayıtları kim tarafından ortaya çıkarıldı? Paralel devlet dedikleri tarafından mı? Yani Gülen Cemaati. Şimdiye kadar cemaat ve AKP birbirilerine bazı konularda göz yumdu ya da birbirlerini destekledi. Yanlış mı? AKP cemaat mensuplarının devlet içerisinde belirli yerlere gelmesini sağlamadı mı? Kaç tane milletvekili açık açık Fethullah Gülen'le Erdoğan arasında yaşananlar yüzünden istifa ettiğini açıklamadı mı?

Kısa bir süre içerisinde "binlerce" polisin, üst düzey görevlini görev yeri değiştirildi. Gezi olaylarında başbakanın polisleri nasıl savunduğunu hatırlarsınız. O zamanla bu zaman arasında 1 sene bile geçmedi henüz. Peki ne oldu da bunca polisin görev yeri değiştirildi?

Cemaat AKP sayesinde devletin içine rahatlıkla sızabildi. Sonra aralarında bir husumet ("görünen"- dershane tartışmaları) yaşandı. Zaten devletin iliğine kadar sızmış olan bu güçler, başbakanın da dediği gibi devletin kriptolu telefonunu bile dinleyebildi. Sonuçta da kirli çamaşırlar ortaya döküldü. Neden şimdi? Çünkü artık AKP işlerine yaramıyor tam tersine çomak sokuyor. Bu kayıtlar aslında birilerinin kozu. Kendi işlerine geldiği anda (seçim öncesi) çıkardılar.

Ha ses kayıtları gerçek midir değil midir ne düşünüyorsun diye sorarsanız %100 gerçektir ya da değildir diyemem. Ben vicdan sahibi bir insan olarak kalmayı hayatımda amaç edinmiş biri olarak, vebal almaktan korkarım.

Sonuçta istediğim tek şey, bencilce olacak belki ama evlatlarımız için güzel bi Türkiye. Ama umutsuzum...

Mitinglere gidip hepsi montaj iftara demek yerine yargıya gidip benim mal varlığım budur araştırılsın demek zor mu ?
Kendini aklamak istemez mi insan hele bu kişi bir ülkenin başbakanı ise daha açık ve transparan davranmalı...
Ayrıca bu ses yayınlarını kim yayınladı , kim dinledi... Bu paralel yapı dediği yapıyı kim kurdu ?
17 Aralıktan sonra olanları kronolojik olarak bakıldığında bile ne ,neden,niçin yapıldığı açık açık ortada. Halen montaj mı değil mi tartışması yapılıyor.

Back