Erdoğan 1995: Saygı duruşu sap gibi durmaktır!

Akli selim biri olsa da, o kadar kisi kalkmisken, biri kalkmasa, taşa tutarlardi zaten. Döt korkusundan kalkanlar da olmustur heralde.

Üstelik kendi orda bile değil
Adamın mesajı okunurken ayakta bekliyorlar
N e desem bilemedim
Kendi orda olsaydi amuda kalkarlardi.

Akli selim biri olsa da, o kadar kisi kalkmisken, biri kalkmasa, taşa tutarlardi zaten. Döt korkusundan kalkanlar da olmustur heralde.

Kendi orda olsaydi amuda kalkarlardi.

orada olsaydı ne olurdu kestiremiyorum.. işin sonu çok vahim yerlere gidiyor bir tek onu biliyorum.. Facebook da Hz. Ömer ve Hz. Adem ile olan kıyaslamaları okudum, git gide en vahim yere gidiyor mevzu..

orada olsaydı ne olurdu kestiremiyorum.. işin sonu çok vahim yerlere gidiyor bir tek onu biliyorum.. Facebook da Hz. Ömer ve Hz. Adem ile olan kıyaslamaları okudum, git gide en vahim yere gidiyor mevzu..
Kiz o neymis, anlat hele? Ne kiyaslamasi???

Kiz o neymis, anlat hele? Ne kiyaslamasi???

bu Davutoğlu görevden alındıktan sonra bütüüüün sosyal ağlarda paylaşılan : "Bu son konuşma, Hz Ömer(ra) tarafından görevden alındığında da itaate devam ederek fitnecileri kahreden Hz Halid b Velid'i(ra)hatırlattı."

bu da feslinin beyanatı : "Davutoğlu, şeytanın Adem'e secde etmemesindeki mantıkla hareket etti!"

git gide mertebe katlanıyor, artık sırada ne var merak etmiyorum değil..

Of of of!
Bunu diyenler, Hz. Adem kim, Hz. Halid bin Velid kim bilmiyor belli. Bilse, böylesi bir kıyasdan Allaha sığınırdı.

Ne kadarda mütevazi,alçak gönüllü bir cb. Ne kadarda dediklerinin arkasında dimdik duruyor.Ne kadarda geleceği gören bir adam
Acaba diyorum birşeyi söyleyip tam tersi şekilde hareket etmek işe yarıyor mu
Bende bundan sonra öyle yapacağım. Zengin olmak ile ilgili başlayıp devamını getirmek suretiyle totem yapacaģım,bakarsınız bende bir gün en zengin,en sevilen!,en biat edilen,en en en olurum,bu ülkede işler böyle yürüyor demekki

Evett simdi senkronize sekilde elleri yukari kaldirip indiriyoruz.Bunu yaparken de egiliyoruz.Ulu Erdogan demeyi de ihmal etmiyoruz.Aynenn bu sekilde.Aferin berat aynen oyle.Daha canliii soyluyoruz yuksek sesleee.

Sunlara bak.. Cok onemli bir is yapiyorlarmis gibi ciddi ciddi.. Hazirolda durmuslar bir de.. Oluye bir dakkalik saygi durusu gibi olmus bu. Valla komedi gibi ulkeyiz ha..

Sunlara bak.. Cok onemli bir is yapiyorlarmis gibi ciddi ciddi.. Hazirolda durmuslar bir de.. Oluye bir dakkalik saygi durusu gibi olmus bu. Valla komedi gibi ulkeyiz ha..

Saygı duruşundan farkı yokki şu görüntünün. Evet cidden komedi. Allahtan başka kimse için el pence durulmamali

Saygı duruşundan farkı yokki şu görüntünün. Evet cidden komedi. Allahtan başka kimse için el pence durulmamali
Allah senden el pence durus istemez, ya calisirsin, ya ibadet edersin. Saygi durusu ise butun olmus saygideger devlet buyukleri veya sehitler icin tum dunyada uygulanan bir uygulamadir. Dirilerden gelen mesajlara boyle bir uygulama ise Tayyip ve surekasinin marifeti. Adina kisaca "biat kulturu" deniliyor.. Onlar zaten komik olmayi hep becerebiliyorlar, bu ilk icraatleri degil..

Namaz zaten bir nevi el pence durmaktir. Bu yüzden saygı durusunu ne ölü ne de diri için doğru buluyorum. Bence toptan komik yani.

Dün dundur bugün bugündür
Dun artık analar aglamasin artik sehit haberi gelmiyordur bugun ise vatanin selameti icin sehitlerimiz zaten oluyordur
Dün bir yuzuktur bugun ise gemiciktir
Dun israil boykottur van minuttur bugün ise israille isbirligi şarttır
Dün fg dir beraber yuruduk bu yollardadir bugün paraleldir
Velhasil dun dundur bugun bigundur yigen

Bence duadir namaz. Yoksa gunde 5 vakit oyle put gibi durmuyorsunuz, degil mi?

Şimdi namazin asamalarini mi sayayim saraylim. Namaz hem dua hem de biat etmedir.. yorumlarini kucumsemeden yaparsan iyi olur. Senin dusuncen sana benim dusuncem bana. Fikirlerinle konuş hakaretlerinle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…