Akli selim biri olsa da, o kadar kisi kalkmisken, biri kalkmasa, taşa tutarlardi zaten. Döt korkusundan kalkanlar da olmustur heralde.Yazık ya gerçekten yazık
Şu kadar milletin içinde hiçmi aklı selim insan yokmuş
Koskoca insanlar
Bu sevgi değil ya resmen biatcılık
Çok sevdikleri reisin Atatürk'ü kıskandığını biliyorduk da artık kıskançlığın nirvanasına ulaştığınıda görmüş olduk
Kendi orda olsaydi amuda kalkarlardi.Üstelik kendi orda bile değil
Adamın mesajı okunurken ayakta bekliyorlar
N e desem bilemedim
Akli selim biri olsa da, o kadar kisi kalkmisken, biri kalkmasa, taşa tutarlardi zaten. Döt korkusundan kalkanlar da olmustur heralde.
Kendi orda olsaydi amuda kalkarlardi.
Kiz o neymis, anlat hele? Ne kiyaslamasi???orada olsaydı ne olurdu kestiremiyorum.. işin sonu çok vahim yerlere gidiyor bir tek onu biliyorum.. Facebook da Hz. Ömer ve Hz. Adem ile olan kıyaslamaları okudum, git gide en vahim yere gidiyor mevzu..
Kiz o neymis, anlat hele? Ne kiyaslamasi???
bu Davutoğlu görevden alındıktan sonra bütüüüün sosyal ağlarda paylaşılan : "Bu son konuşma, Hz Ömer(ra) tarafından görevden alındığında da itaate devam ederek fitnecileri kahreden Hz Halid b Velid'i(ra)hatırlattı."
bu da feslinin beyanatı : "Davutoğlu, şeytanın Adem'e secde etmemesindeki mantıkla hareket etti!"
git gide mertebe katlanıyor, artık sırada ne var merak etmiyorum değil..
Of of of!bu Davutoğlu görevden alındıktan sonra bütüüüün sosyal ağlarda paylaşılan : "Bu son konuşma, Hz Ömer(ra) tarafından görevden alındığında da itaate devam ederek fitnecileri kahreden Hz Halid b Velid'i(ra)hatırlattı."
bu da feslinin beyanatı : "Davutoğlu, şeytanın Adem'e secde etmemesindeki mantıkla hareket etti!"
git gide mertebe katlanıyor, artık sırada ne var merak etmiyorum değil..
Sunlara bak.. Cok onemli bir is yapiyorlarmis gibi ciddi ciddi.. Hazirolda durmuslar bir de.. Oluye bir dakkalik saygi durusu gibi olmus bu. Valla komedi gibi ulkeyiz ha..
Evett simdi senkronize sekilde elleri yukari kaldirip indiriyoruz.Bunu yaparken de egiliyoruz.Ulu Erdogan demeyi de ihmal etmiyoruz.Aynenn bu sekilde.Aferin berat aynen oyle.Daha canliii soyluyoruz yuksek sesleee.
Sunlara bak.. Cok onemli bir is yapiyorlarmis gibi ciddi ciddi.. Hazirolda durmuslar bir de.. Oluye bir dakkalik saygi durusu gibi olmus bu. Valla komedi gibi ulkeyiz ha..
Allah senden el pence durus istemez, ya calisirsin, ya ibadet edersin. Saygi durusu ise butun olmus saygideger devlet buyukleri veya sehitler icin tum dunyada uygulanan bir uygulamadir. Dirilerden gelen mesajlara boyle bir uygulama ise Tayyip ve surekasinin marifeti. Adina kisaca "biat kulturu" deniliyor.. Onlar zaten komik olmayi hep becerebiliyorlar, bu ilk icraatleri degil..Saygı duruşundan farkı yokki şu görüntünün. Evet cidden komedi. Allahtan başka kimse için el pence durulmamali
Allah senden el pence durus istemez, ya calisirsin, ya ibadet edersin. Saygi durusu ise butun olmus saygideger devlet buyukleri veya sehitler icin tum dunyada uygulanan bir uygulamadir. Dirilerden gelen mesajlara boyle bir uygulama ise Tayyip ve surekasinin marifeti. Adina kisaca "biat kulturu" deniliyor.. Onlar zaten komik olmayi hep becerebiliyorlar, bu ilk icraatleri degil..
Bence duadir namaz. Yoksa gunde 5 vakit oyle put gibi durmuyorsunuz, degil mi?Namaz zaten bir nevi el pence durmaktir. Bu yüzden saygı durusunu ne ölü ne de diri için doğru buluyorum. Bence toptan komik yani.
Bence duadir namaz. Yoksa gunde 5 vakit oyle put gibi durmuyorsunuz, degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?