Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erdemli'nin dükkanı kapanıyor, fiyatları siz belirleyin yok pahasına /satılmıştır..
Eki Görüntüle 1062537 Eki Görüntüle 1062538 Eki Görüntüle 1062539 cnm bu 3 ünün belden paça ucuna boyu kaç cm rica etsem bakabılırmısın boyda cok sorun yasıyorum cunku birde belleri nasıl düşük belmi yüksekmi. Bana uygun olursa alttakilerle bır almak ıstıyorum hepsını
Eki Görüntüle 1062537 Eki Görüntüle 1062538 Eki Görüntüle 1062539 cnm bu 3 ünün belden paça ucuna boyu kaç cm rica etsem bakabılırmısın boyda cok sorun yasıyorum cunku birde belleri nasıl düşük belmi yüksekmi. Bana uygun olursa alttakilerle bır almak ıstıyorum hepsını
cnm grı pant kısa bana mango etekde dız altımda kalıcak o ıkısı kalsın siyah defacto pantalon ve sıyah etek olsun bıde usttekı resımdekıler azcık daha bakım yanına bısey koyabılırmıyım dıye 5 urun ne kadar tutuyor ?
Söylemeyı unutmusum su resımdekı gömlek olcak sadece :))