Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Erasmus'a başvurdum. Dün yazılı sınava girdim çok iyiydi :hihoyyyt: yarın da mülakat var bana dua edinizz :Saruboceq: Sizce mülakatta ne gibi sorular gelir :uhm: Daha önce başvuran varsa yardımcı olabilir mi? :1hug:
ben work and travelle alaskaya gitmiştim bana o zaman kendimi anlatmamı sölediler ama sen erasmusa gidiosun o zaman bölümünle ilgili neden gitmek istediginle ilgili fln sorular soruolarmıs
zaten hepsi aynı kapıya çıkıyo hep aynı tipte sorular ama işte insan yine de heyecan yapıyo belli başlı şeyler sorarlar ama yine de bi bilene danışmak istedim. ilgilendigin için teşekkürler opuyorumnanaktan
canım aynı kapı deil bence ben calışıp eglenmek için gittim ama erasmus öğrenci değişimi yani sen orada okuyacaksın daha fazla dil bilgisine sahip olman lazım 1 dersini secip onla ilgilide soru sorabilirler benim bi ark sormuslardı
doğru haklısın :çok üzgünüm: ama ben de okuyup eğlenmeye gidiyorum zaten :teytey: tabi mülakatta bu söylenmez böyle dur ben iyi bi konuşma hazırlim en iyisi a.s