Direk söylesene neden gizli yapiyorsun ki?Merhaba 9 yıllık evliyim.2 çocuğum var.eşim normalde cinsel isteği olan birisiydi.gunde 5 defa yaptığımız olurdu.daha sonra başka konularda bir sürü problemler çıktı.biz evin içinde uzaklaştık birbirimizden.suan o 42 ben 31 yaşındayım.son 3 yıldır biz 3 ayda 1 sevişir olduk.oda çok kısa ve sevimsiz bir sevisme.canim artık çok slkldl bu duruma macun sipariş verdim.lakin nasıl yedirtecegimi bilmiyorum.bugun çayına koydum anladı.bunun içine limon mu siktin rengi değişik vs.dedi.yenisini istedi.ben en güzel yaşta olduğumu düşünüyor ve sevilmek istiyorum.bu macunu nasıl verebilirim çaktırmadan?
Millet anlatıyor özeniyorum yeminle.cok güzel bir vücudumda var.ozen gösteriyorum kendime.macunu ben vermek istemiyorum aslında bakayım gizli yediğinde tepkisi ne olacak? Siz kullandınız mı?Direk söylesene neden gizli yapiyorsun ki?
3 ayda bir ne ya hoş bende 12 yıllık evliyim benim eşiminde farkı yok ayda bir....
Insan sevmek sevilmek kadın olduğunu hissetmek istiyor ama adamlar ortada...
Açıkca konuş canım bu durumdan rahatsız olduğunu yesin bir zahmet birşey kaybetmez.
Keşke adam bunu dert etse kendine.Neden adamların umrunda değil ki.Millet anlatıyor özeniyorum yeminle.cok güzel bir vücudumda var.ozen gösteriyorum kendime.macunu ben vermek istemiyorum aslında bakayım gizli yediğinde tepkisi ne olacak? Siz kullandınız mı?
Ahir zaman,cosmo şehirler,teknoloji bence bitiriyor çoğu şeyi.her zaman daha iyileri gözümüze sokuluyor istemesek te...kızlar acaba çok mu yapıyordunuz en başta? neden her yerde bu konular var gerçekten üzülüyorum
Başta çok yapsak da ben o zaman 24 yaşındaydım.simdi 31 yeni kesfediyorum kadınlığımı.zevk almayı.erkek o da sonuçta yani 3 ayda 1 nedir oda öyle ki 1 dakika sürmüyor.kızlar acaba çok mu yapıyordunuz en başta? neden her yerde bu konular var gerçekten üzülüyorum
Yok,yaş farkından sorun yaşamadım.ama böyle olucagini bilsem heralde kendimden 10 yaş büyük biriyle evlenmezdim.diyorum sen 30lu yaşlarda nasildin.eve koşarak gelirsin.halimi anla biraz mutsuzum diyorum.tek oyalandigi çocuklar.isten gelince tüm enerjisini onlara harcıyor.sonra yatiyor.yaş farkından olabilir mi ? bu arada yaş farkından dolayı bir sorun yaşadınız mı evllğinizde
söyleyince ne diyor.Başta çok yapsak da ben o zaman 24 yaşındaydım.simdi 31 yeni kesfediyorum kadınlığımı.zevk almayı.erkek o da sonuçta yani 3 ayda 1 nedir oda öyle ki 1 dakika sürmüyor.
Bu konuda haklısınız 3 ayda 1 de hepten az üstelik 1 dk konuşun eşinizle psikolojik bir durum yaşla alakası yok bence macunluk bişey değil ki tamamen psikolojik steksizlik var yani şu sıra belli ki dönem dönem herkes oluyor böyleBaşta çok yapsak da ben o zaman 24 yaşındaydım.simdi 31 yeni kesfediyorum kadınlığımı.zevk almayı.erkek o da sonuçta yani 3 ayda 1 nedir oda öyle ki 1 dakika sürmüyor.
Benim tavirlarim ona olan tutumummuş onu geri iten.her şey cinsellik değilmiş.onunda bir kafa yapısı,ruh hali varmış.tabii ki haklı.ama yıllarca bu gerekçelerle bana yaklasmazsa ben nasıl iyi bir kadın olabileyim?ona gülümseyip sarilabileyim?söyleyince ne diyor.
Yok canım artık pes ettim inankiMillet anlatıyor özeniyorum yeminle.cok güzel bir vücudumda var.ozen gösteriyorum kendime.macunu ben vermek istemiyorum aslında bakayım gizli yediğinde tepkisi ne olacak? Siz kullandınız mı?
Benimki başından beri aynı malesefkızlar acaba çok mu yapıyordunuz en başta? neden her yerde bu konular var gerçekten üzülüyorum
Aynı benimkinin lafları bizde yaş farkıda yok ayrica bu işlerin yaşla alakası yok canım yaBenim tavirlarim ona olan tutumummuş onu geri iten.her şey cinsellik değilmiş.onunda bir kafa yapısı,ruh hali varmış.tabii ki haklı.ama yıllarca bu gerekçelerle bana yaklasmazsa ben nasıl iyi bir kadın olabileyim?ona gülümseyip sarilabileyim?
Bende diyorum öyle.diyor bana erkek gibisin.nasil kadın olucam ki zaten tüm gün erkek gibi kosturuyorum.bende yoruluyorum.tum gün evde oturup TV basında saatlerce suslenmiyorum ki..siz kaç yaşlarında siniz?Yok canım artık pes ettim inanki
Yüzüne bile diyorum kadın olduğumu unuttum sayende diye ama tık yok..
Sanki ben erkeğim o kadın.
Tutsuleri evin içinde oldum olası sevmem.cok ağır oluyor kokuları bogulcak gibi oluyor insan.balkonda vs.guzel tütsü.koku şeklinde ya da tütsü şeklinde afrodizyklar varmış öyle bir şey deneseniz