- Konu Sahibi SipidiGonzales
-
dün spreyi alıp kullandım . gerçektende sonuçtan çok memnun kaldım .10 yıldır bikini bölgesini ve genital bölgeyi jiletle alıyordum .dün spreyi sıktım eczanedeki bayan epilasyon hızına göre kısım kısım yapmamı söyledi . valla kızlar bende çok işe yaradı memnun kaldım .normalde çok hassas ve acıya dayanıksızım ama sprey sayesinde jilet belasından kurtuldum o bölgelerde .üstelik epilatör ile :)
ayyyyyyyyy çok sinir bozucu ya
günlerimi harcıyorum şu acı olayını yok etmek için okuyan olurmu bilmiyorum ama ben yazayım
xylocaine sprey gayet iyiymiş ama çok etkili bir şey için citansk flk diye bişi varmış deri altında iğne ile yapılıyormuş yapılan bölgeyi kessen duymazmışsın eczacıdan bilgi alınmış ve onun üzerine sizlere aktarılmıştır ama siz yinede araştırın arkadaşlar güzel bişey bulan haber versin
Kızlar uyuşan memnun olan var mı? Xylocaine pump sprey dogum sırasındada kullanılıyormuş dogumdan sonra dikiştete ozaman dudak kısımlarına sıkılabılır demektır mukoza dediğiniz durum ıslaklıksa once su sıkalım cılt suyu emerken spreyide çeker uyuşur belkide 2,5 dk ara ile 2 defa sıksak uyuşur belkide bende almayı düşündüm okuyunca yazdırılıyor mu? Fiyat 10 tlmi hala? :26:
canım malesef mukoza o dokunun adı. ıslaklıkla alakası yok keşke öyle olsaydı :/ kendiliğinden mukus(sıvı) salgılayan epitel deri hücreleridir; ağız içi, burun içi, vajina gbi..
kızlar ben de kullanıcam fakat kol bacak gibi bölgelerde etkisi var mıdır?:26:
genital bölgeyi bile tamamen uyuşturduğuna göre kol ve bacağı tabiki eder
Genital bölgeye nasıl uyguladın ?Bede. Ağda yapacagım onun için aldım ama gental bolegeye uygulaması nasıl bilmiyorum kaç dakika beklettinxylocaine bende kullandım oldukça etkili bir anestezik.bana diş hekimim yazmıştı, prospektüsünü okudum lokal anestezik olduğunu öğrenince bacaklarımda ve genitalde kullandım süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?