Epilsyon için xylocaine pump sprey kullanan var mı?

Merhaba,
Ben de emla cok etkili oldu.
Bir arkadas sormuş tene gore değişiyor mü acaba diye.
Ten rengine gore değişir mı bilemem ama ben beyaz tenliyim.
Emla kadar etkilisi yok galiba

ben aldım bu spreyden bütün bölgelerime denedim ama sadece koltuk altında etkili oldu ama kişiden kişiye değişebilir, recetesinde yazıyor zaten sadece mukozayı uyuşturuyor.diğer bölgeler için araştırmaya devam.bu arada sıktıktan sonra 5 dk bekleyin.

hiçbir etkisi olmadı hani ufacık bi etki yapsa içim yanmayacak ama yokkkk

koltuk altında etkisi oluyor bidaha dene istersen benim ilk defasında baya uyşturmuştu ama ikinci defasında biraz az uyuşturdu.belkide ben suyun altında epilasyon yaptığım için acımamıştır.bu arada soğutucu spreyde aldım evet olanı buz gibi yapıyor ama acı aynı acı fark yok belki markadan markaya değişebilir.
tüyleri azaltmanın yolunu öğrendimde şu acısız ağda yapmayada bi çözüm bulunsa, enjeksiyon yapmayı bilsem yöntem varda ama riskli sağlıkcıya sormak lazım onlarda olma der kesin

merhaba kızlar...
ben genital lazer epilasyon yaptırırken kullanmıştım xylocaine spreyi
üstlerde kullanmadım ama aşağı bölgelerde çok işe yarıyor. en çok acıyan da orası zaten.
zaten anladığım kadarıyla bu sprey mukoza salgılanan bölgelerde yada derinin daha ince ve hassas olduğu bölgelerde daha çok işe yarıyor.
emla da kullandım ama bende hiç etki etmedi bu yüzden bunu kullanıyorum.
etkisi çok çabuk geçiyor yalnız ona göre hareket etmek lazım :)

Emlayı da kullanmıştım ama sonradan zıvıttılar doktorlar yazmayı bıraktı fiyatını da uçurdular sonra yeni arayışlar başladı tabi. xlocaine epeydir aklımdaydı ama daha yeni alıp denedim 10 liraya aldım, kullanımı emladan çok daha kolay ve miktarı emlayı döver! minnak tüpteki şeyi oraya mı sürsem burayı mı sürsem diye düşünüp bi de yarısı tüpte kalınca pek sevimsiz oluyordu. kardeşim emlayla hiiiiiiiiç uyuşmamıştı ama bununla rahatça yaptı ağdasını. ben emlayla da sonuç alıyordum bundan da gayet memnun kaldım hatta azıtıp iki hafta takmadım diye kapanan burun deliğimi yenilemek için spreyi burnuma sıktım vurdum kırbacı!
son kısmı caniliğimi kanıtlamak için değil illa mukoza olan yerlerde değil vücudun her yerinde mis gibi sonuç verebileceğini belirtmek için yazdım, kişiden kişiye değişiyor madem emlaya bi ton para vermek yerine önce bunu alın deneyin

kızlar ben anestol ü denemiştim genital bölgede ve bacaklarda sadece genital bölge dudaklarım uyuştu ve zaten oralarımda kıl tüğ yok yani bir işe yaramadı.
emlayı pahalı bulduğum için alıp denemedim açıkcası.xylocaine yi aldım eczaneden 10tl ye onu da bacaklarımda genital bölgemde denedim yine dudaklar hariç hiç bir yer uyuşmadı zaten mukoza salgılayan yerlerde işe yarıyormuş prospektüs te yazıyor.bacakları geçtim de bari genital bölgenin ön tarafları uyuşsaydı benim önlerde çıkıyor ve artık umudum kalmadı o acıya dayanmaktan başka çare yok gözümüzü karartıp çatır çatır çekicez kılları

ben tam bir yıldır kullanıyorum bende çok işe yaradığını söyleyebilirim özellikle alt bölgede onun sayesinde kökünden alıyorum..acıyı tamamen yok etmiyor ama ciddi azaltıyor.

bende emla kullanıyorum bikini bölgesi için ama çok pahalı ya
bu spreyide deneyeceğim belki bende işe yarar

genital bolgeye sktigimda cok yandi sizde de oldu mu yanma

bende de yanma oluyo sonra geçiyo. kızlar ben şimdiye kadar hiç tamamen kökten alamamıştım bazı yerleri alabiliyodum bazı yerleri mecburen jiletliyodum geçen akşam spreyi sıktım ama yarım saat falan geçti başka işler girdi araya alamadım sonra banyoya girdiğimde bidaha sıktım çok az bekleyip giriştim işe her tarafı komple alabildim bu sefer mutlu oldum :) hiç acımadı değil acıdı ama spreysiz hiç alamıyodum şimdi tertemiz

dün spreyi alıp kullandım . gerçektende sonuçtan çok memnun kaldım .10 yıldır bikini bölgesini ve genital bölgeyi jiletle alıyordum .dün spreyi sıktım eczanedeki bayan epilasyon hızına göre kısım kısım yapmamı söyledi . valla kızlar bende çok işe yaradı memnun kaldım .normalde çok hassas ve acıya dayanıksızım ama sprey sayesinde jilet belasından kurtuldum o bölgelerde .üstelik epilatör ile :)

emla hiçbir işe yaramıyor ya..lazerden geldim genital bölgem hala sızlıyor..ne yapacağımı şaşırdım...birde bu spreyi deneyelim bakalım

merhaba ben ağda bantıyla üst tarafımı alabiliyorum ilk alışımı unutamam çok fena acıdı ama şimdi kıl kökleri çok güçsüzleşti acı duymuyorum artık hiç jilet kullanmıyorum

ama alt bölgemi ağda bantlarıyla dahi alamam o derece acıyor

bu spreyi ilkkez burda duydum erak ettim bugun almayı denemyi düşünüyorum alt bölgemde işe yararsa hiç bir sorunumkalmayacak gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…