Bir kaç kez dışında hep makineyle aldım tüylerimi ama cidden fazla acıtıyordu. kızarırdı, dokunduğumda acırdı, pütür pütür olurdu falan :18:
Sonra bunu keşfettim kurtarıcım oldu resmenNerdeyse hiiç acıtmıyor, sonrasında kızarmıyor. Hatta eğlenceli bile oluyor :89:
100 mt bandı, 1 lt yağı ve 8 kartuşuyla 289 tl'ye almıştım
Eki Görüntüle 233776
Bu kartuşlarım bitsin bütün markalardan deneyeceğim artık
ben de sesu nun ağda paketini aldım. içinde ısıtıcı, iki tane kartuş ağda bi de 10lu ağda bezi var 29tl. çok da memnunum hatta şimdiye kadar niye almamışım da sürünmüşüm diyorumsenin aldığın çok daha uzun süre gider tabi güle güle kullan canım
evladiyelik almışsın sen
benim ısıtıcımda sesu ama sesu marka kartuşlar içinden düşüyordu anlamadım tanaçanlar tam oturuyor içine, sanırım aynı şekildeydi benim aldığımda set olarak da fiyatı hatırlamıyorum tabi.
Çok rahatlar cidden yaSende süper fiyata almışsın valla kazırlandım mı ne?
Sarı bitmek üzere olan kartuşla 10dan fazla kez yaptım bacaklarıma kaç yıla biter bilmiyorum
Kartuşlar bittiğinde bulabilri miyim diye sormuştum. Tek kartuş 12 tl dediler :18:
Bana biraz pahalı geldi sankiBen yıllardır ağdamı kendim yaparım ama daha makinasını almak nasip olmadı, ilkel yöntemlerle ısıtıyorum ağdamı :) New favor marka kullanıyordum ( fiyatı 1.75 ) uzun zamandır , isis i denemeye karar verdim çok memnun kaldım ağda bezi de çok sağlam metresini 25 kuruştan alıyorum.
ağda bezini toptan alınca çok ucuza geliyor ben 100 metresini 17.50 ye almıştım tanaçan olduğu için pahalıydı daha ucuzu da vardı.
iki markayı da hiç görmedim ben neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?