• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilla sir ağda makinası hakkında..

braveqirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
148
0
116
İstanbul
arkadaşlarrr acil yardımınıza ihtiyacımm var :97::97: .. epilla sir ağda makinası kullanan var mı aranızda? iyi -kötü yorumlarını yazarsanız cok süper olucakk? gecen gun bır yerde tanıtımını yaptılar kucuk bı yerımde deneme yaptılar sonuc baya iyiydi ama tereddütlüyüm iştee napsamm ??:26::26:

arkadaşlarrr acil yardımınıza ihtiyacımm var :97::97: .. epilla sir ağda makinası kullanan var mı aranızda? iyi -kötü yorumlarını yazarsanız cok süper olucakk? gecen gun bır yerde tanıtımını yaptılar kucuk bı yerımde deneme yaptılar sonuc baya iyiydi ama tereddütlüyüm iştee napsamm ??:26::26:

önce bacağında yada ne bilim kimsenin görmeyeceği bir bölgede dene morarmam olur falan. bende yapıyorum sir ağda ewde. ben roll on ağdayı cezvede eritiyorum

sen hiç yapmamışsın anlaşılan. ağda eridikten sonra tüylerin çıkış yönüne doğru sür yani yukardan aşağı doğru sür sonra kağıdını yapıştır elinle kağıdın üzerine bastır sonra aşağıdan yukarı doğru hızlıca çek.

sen hiç yapmamışsın anlaşılan. ağda eridikten sonra tüylerin çıkış yönüne doğru sür yani yukardan aşağı doğru sür sonra kağıdını yapıştır elinle kağıdın üzerine bastır sonra aşağıdan yukarı doğru hızlıca çek.

evet cnm hiç yapmadım ben epılasyon aletıyle alıyorum hep:97: epilla agda makınası nasıldır o verılen paraya degermı hıc pısman olan varmı dıye merak ettım

bn bacaklarımı ağdayla alrm annemde alr. vivet kullanıyordm bn. onu kaynatmak ertimk sürmek almak ezyt gibi inan hem batık yapıyor leke yapıyor hemde iyi almıyordu küçük kıl kalıyordu. bugn evkura gittim orda bu ağdayı satıyorlardı 5 yıl garantili indirimdeydi. bnada deneme yaptı inan o kdr gzlki pürüzsüz yapıyor. annemede yaptı deneme annemin bacaıda batıklıdır ama o ağdayla aldığı gibi yumuşack yaptı batık matk kalmadı herkese tavsiye ediyorm ağda ısıtıcısı 8 ated kartuş ağda ve yanına baya bi deste ağda bezi veriyolr ve ve tabi ağda snrası losynuda.

bn bacaklarımı ağdayla alrm annemde alr. vivet kullanıyordm bn. onu kaynatmak ertimk sürmek almak ezyt gibi inan hem batık yapıyor leke yapıyor hemde iyi almıyordu küçük kıl kalıyordu. bugn evkura gittim orda bu ağdayı satıyorlardı 5 yıl garantili indirimdeydi. bnada deneme yaptı inan o kdr gzlki pürüzsüz yapıyor. annemede yaptı deneme annemin bacaıda batıklıdır ama o ağdayla aldığı gibi yumuşack yaptı batık matk kalmadı herkese tavsiye ediyorm ağda ısıtıcısı 8 ated kartuş ağda ve yanına baya bi deste ağda bezi veriyolr ve ve tabi ağda snrası losynuda.

markası neydi canım ?

fiyatı ne kadardı?

bu makineyi bikaç sene önce medikal pazarlamacıdan aldım ve çok çok memnunum. kısa sürede ısıtıyor ağdayı. çok kullanışlı. iyi ki almışım. kardeşimin eşine arıyoruz uzun zamandır. aldığım yere ulaşamıyorum. internetten alabileceğim bi yer bilen varsa yazarsa çok sevinirim

almayı düşünene de kesinlikle tavsiye ederim :34:

236 milyon mu çoook pahalı ben geçenlerde marketten vivetin makinasıyla set halinde aldım
33 lira naptınız kızlarrr yaw

bu makineyi bikaç sene önce medikal pazarlamacıdan aldım ve çok çok memnunum. kısa sürede ısıtıyor ağdayı. çok kullanışlı. iyi ki almışım. kardeşimin eşine arıyoruz uzun zamandır. aldığım yere ulaşamıyorum. internetten alabileceğim bi yer bilen varsa yazarsa çok sevinirim

öncelikle iyi geceler arkadaşım bundan 7 ay önce filan bende evkur diye bi avm var ordan almıştım umarım yardımcı olmuşuşmdur...ve evkurlarda var diye biliyorum onların standı

Evet eğer hala almak istiyorsanız Evkurda bulabilirsiniz.

canım naptın sen ya 236 tl paramı verilir yazık günah 20 tl sir ağda ısıtıcı makine ikiside aynı işiy yapıyor yaptığı iş sadece ağdayı ısıtmak garanti dersen 20 tl lik makinadada 2 yıl garanti var acısız ağda falan uygulayan kızın işi iyi yapmasından makine ne yapacakki acımaması için o sadece ağdayı ısıtıyor önemli olan kullandığın katuş sir ağdanın iyi olması ve ağda bezinin kaliteli olması düşünenelere depilissima sir ağda seti xlarge diye bir set var bi incelesin evkurda satılana 5 basar fiyatıda yarı fiyatı nerdeyse içinde kıldönmesi batık spreyinden pudrasına bezine herşey var.

bende uygun fiyatta olanları gördüm bi markette 25 tl bir de kozmetikçide o da 25 içinde 2 rolon ağda bezleri adaptörle ısıtma makinası var
ben her ay kuaföre giderim makina mahvetti bacaklarımı evde de sir ağda yapnca kuruyor dökülüyor
rolon da aldım cezvede ısıtmayı beceremedim
bu seferde makinayı alcam
kuafördekide aynı bu makinadan bu ay ona para verceğime evde kendim yapıcm
ayrıca ağdalr uzun bi süre gider gibi
rolonlarda 3 tl ağda bezi de 1 tl her türlü kar beceremicek bi şey yok gibi kuaförün tekniğini biliyorum sonucta
sadece ağda da iyi bildiğiniz marka varsa rol onlarda onu alıym diorm yoksa ısıtıcı hepsnde aynı işlevi görüyo gibi geldi banada
kuaföre tonla para veriyorm ağdadan sonra hala batık kalıo sanki onun makinası temizliyo mu:1:

arkadaşlar ben bu ağda makineleri hakkında hiç bilgim yok
ne yapıyorsunuz normal ağda alıp makineye döküp mü ısıtıyorsunuz
Cahilliğimi bağışlayın lütfen anlatır mısınız :2:

arkadaşlar ben bu ağda makineleri hakkında hiç bilgim yok
ne yapıyorsunuz normal ağda alıp makineye döküp mü ısıtıyorsunuz
Cahilliğimi bağışlayın lütfen anlatır mısınız :2:

Canım cahillik olur mu hiç malum bilmemek değil öğrenmemek ayıp :) bu sir ağda ısıtıcı makinanın içine marketlerde satılan kartuş roll-on ağdayı alıp yerleştiriyorsun onu ısıtıyor sürülür hale getiriyor işini kolaylaştırıyor. Ben normalde sir ağda kartuşunu kaynar suda yumusatmaya çalışıyodum ama çok zahmetli iş o yüzden bugün bir tane epilla ısıtıcı satın aldım umarım memnun kalırım. Umarım merakını giderebilmişimdir :)

Back