- Konu Sahibi gurbaa prenses
09-09-2009 tarihi itibariyle ilk gözlemler;
Panter_f
Epilixiri uyguladığı tarih: 02.09.2009
Epilasyon yöntemi : kuru yolma desek (bıyıklarımı aldıgım bi alet war bole halter seklinde yaylı onla aldım)
Epilixir ile ilgili gözlemler : bugun 1 hafta oldu daha tüylerden tık yok
Epilixirden önce : Tüyler 5 günde çıkmaya başlardı
Nisan83
1-Koltukaltı 29 ağustos 2009da uygulandı
Bikini bölgesi ve bacak 05 eylül 2009da uygulandı
2-Şeker ağda ile temizlendi tüyler
3-koltukaltı bikini bölgesi bacak bölgelerinde uyguladım
4-Bikini bölgem ve bacaklarda henüz çıkmadı 4 gün oldu benim için şuanda normal bu durum önümüzdeki haftadan sonra geşilmeleri tekrar yazacağım
Ama koltuk altım için 2 hafta oldu uygulayalı şuana kadar çıkması lazımdı ama ara ara boşluklar var ve cok az tüy var
5-tüyler eskiye nazaran daha yumuşak ve renk olarakta simsiyah değil
Çenebaz
- 30 Ağustos Zafer Bayramında bikini ve çene altı bölgesinde ilk zaferime imza attım sonra da 6 eylülde tüm bacaklarda...
- bikini bölgesini çoğunlukla eldivenle bir miktar da epilatörle, çene altını cımbızla, bacakları epilatörle aldım
- bikini bölgesi, çene altı ve bacaklarda uyguladım.
- bikini bölgesinde daha tüyler çıkmadı, çene altında tek tük çıktı ve çok cılız, sanırım bu epilixirin marifeti ama 1-2 hafta daha geçince kesin yorum yapabilicem. bacaklar da daha çıkmadı...
- çene altındaki tüyler şu anda kesinlikle eskiye göre çok çok cılız... umarım bunlar aldıklarımdır... diğer tüyler çıkmadığından yorum yapamıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
PasakliMinikTanrica
bikini bölgem için
- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 28.08.2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız? epilatör
- epilixiri hangi bölgelere uyguladınız? bikini bölgesi
- tüyler kaç gün sonra çıktı? 13 gün oldu ve tüyler daha çıkmadı, nokta nokta belirmeye başladılar zemuszemus
- Epilixirden önce kaç günde çıkardı? bacak- bikini - koltukaltı 1 haftada çıkardı- kaşlar ise 2-3 günde
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? tüylerim çıkmadığı için yapısını da bilemiyorum
bacak - koltukları ve kaş bölgem
- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 05 - 06.09.2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız? epilatör -kaşlarım için ip-
- Epilixiri hangi bölgelere uyguladınız? koltukaltı, komple bacak ve kaşlarım
- tüyler kaç gün sonra çıktı? bu bölgelerde de tüylerimden haber alınamıyor
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? henüz tüylerim çıkmadı
MeloDi
29 Ağustos cumartesi saat 5 te ilk seansımı yaptım.
cımbızla aldım.
bikini bölgemde uyguladım.
henüz çıkan tüy yok.
Ahnina
- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 31.08.2009
- Epilixiri hangi bölgelere uyguladınız? Yanak bölgesi
- Tüyler kaç gün sonra çıktı? 9 gün oldu ve kırılarak alınan tüyler çıktı sadece, diğer tüyler çıkmadı.
- Çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? tüylerim çıkmadığı için yapısını da bilemiyorum.
Uzun zamandır yüzümü almadığım için (2 yıl) kaç günde çıktığını unuttum.
Bir sonraki seansımı 2-3 gün içinde kırılanlar için yapmayı düşünüyorum. Kırılanlar sırıttı çünkü...
AskBocugu
- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 30 /08/ 2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız? sir ağda
- epilixiri hangi bölgelere uyguladınız? bıyık ve çene
- tüyler kaç gün sonra çıktı? henüz tam cıkmadı tek tük çıktılar daha
-epilixirden önce kaç günde çıkardı? 2 gün sonra kararmaya başlardı bıyıklarım
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? kesinlikle belli belirsiz şekildeler açık renk ve sert deil
* 2. grup için yalnızca pro üyelere numune gönderilecektir
pro üyelik için;
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html
Panter_f
Epilixiri uyguladığı tarih: 02.09.2009
Epilasyon yöntemi : kuru yolma desek (bıyıklarımı aldıgım bi alet war bole halter seklinde yaylı onla aldım)
Epilixir ile ilgili gözlemler : bugun 1 hafta oldu daha tüylerden tık yok
Epilixirden önce : Tüyler 5 günde çıkmaya başlardı
Nisan83
1-Koltukaltı 29 ağustos 2009da uygulandı
Bikini bölgesi ve bacak 05 eylül 2009da uygulandı
2-Şeker ağda ile temizlendi tüyler
3-koltukaltı bikini bölgesi bacak bölgelerinde uyguladım
4-Bikini bölgem ve bacaklarda henüz çıkmadı 4 gün oldu benim için şuanda normal bu durum önümüzdeki haftadan sonra geşilmeleri tekrar yazacağım
Ama koltuk altım için 2 hafta oldu uygulayalı şuana kadar çıkması lazımdı ama ara ara boşluklar var ve cok az tüy var
5-tüyler eskiye nazaran daha yumuşak ve renk olarakta simsiyah değil
Çenebaz
- 30 Ağustos Zafer Bayramında bikini ve çene altı bölgesinde ilk zaferime imza attım sonra da 6 eylülde tüm bacaklarda...
- bikini bölgesini çoğunlukla eldivenle bir miktar da epilatörle, çene altını cımbızla, bacakları epilatörle aldım
- bikini bölgesi, çene altı ve bacaklarda uyguladım.
- bikini bölgesinde daha tüyler çıkmadı, çene altında tek tük çıktı ve çok cılız, sanırım bu epilixirin marifeti ama 1-2 hafta daha geçince kesin yorum yapabilicem. bacaklar da daha çıkmadı...
- çene altındaki tüyler şu anda kesinlikle eskiye göre çok çok cılız... umarım bunlar aldıklarımdır... diğer tüyler çıkmadığından yorum yapamıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
PasakliMinikTanrica
bikini bölgem için
- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 28.08.2009
- epilixiri hangi bölgelere uyguladınız? bikini bölgesi
- tüyler kaç gün sonra çıktı? 13 gün oldu ve tüyler daha çıkmadı, nokta nokta belirmeye başladılar zemuszemus
- Epilixirden önce kaç günde çıkardı? bacak- bikini - koltukaltı 1 haftada çıkardı- kaşlar ise 2-3 günde
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? tüylerim çıkmadığı için yapısını da bilemiyorum
bacak - koltukları ve kaş bölgem
- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 05 - 06.09.2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız? epilatör -kaşlarım için ip-
- Epilixiri hangi bölgelere uyguladınız? koltukaltı, komple bacak ve kaşlarım
- tüyler kaç gün sonra çıktı? bu bölgelerde de tüylerimden haber alınamıyor
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? henüz tüylerim çıkmadı
MeloDi
29 Ağustos cumartesi saat 5 te ilk seansımı yaptım.
cımbızla aldım.
bikini bölgemde uyguladım.
henüz çıkan tüy yok.
Ahnina
- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 31.08.2009
- Epilixiri hangi bölgelere uyguladınız? Yanak bölgesi
- Tüyler kaç gün sonra çıktı? 9 gün oldu ve kırılarak alınan tüyler çıktı sadece, diğer tüyler çıkmadı.
- Çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? tüylerim çıkmadığı için yapısını da bilemiyorum.
Uzun zamandır yüzümü almadığım için (2 yıl) kaç günde çıktığını unuttum.
Bir sonraki seansımı 2-3 gün içinde kırılanlar için yapmayı düşünüyorum. Kırılanlar sırıttı çünkü...
AskBocugu
- ne zaman uyguladiniz (tarih)? 30 /08/ 2009
- hangi temizlenme yontemini kullandınız? sir ağda
- epilixiri hangi bölgelere uyguladınız? bıyık ve çene
- tüyler kaç gün sonra çıktı? henüz tam cıkmadı tek tük çıktılar daha
-epilixirden önce kaç günde çıkardı? 2 gün sonra kararmaya başlardı bıyıklarım
- çıkan tüylerin eskiye oranla yapısında ne gibi değişiklikler oldu? kesinlikle belli belirsiz şekildeler açık renk ve sert deil
* 2. grup için yalnızca pro üyelere numune gönderilecektir
pro üyelik için;
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html
Son düzenleme: