Epilepsi

Tegretol birçok epilepsi tipinde kullanılabilen ilaçlardan biri
Nöbet baskılamada iyi olduğu için çok veriliyor
Ancak etken maddesi karbamazepin ve uzun sürede karaciğere olumsuz etkileri oluyor
Karaciğere iyi gelen besinleri düzenli yemeni tavsiye ederim
Geçmiş olsun sizede

Teşekkür ederim.
Zaten tegretolu hamilelik planlarken bırakmıştım. Onun yerine lamictal vermişti doktorum. Karbamazepinin bebeğe de zararı çoktu. Ona başlarken de çok tedirgindim doktorum çok telkin etti. Çok şükür 3 seneden fazladır nöbet geçirmiyorum..

Tegretol kız kardeşimde işe yaramadı, sanırım bünyeden bünyeye etkisi değişiyordur. Doğru doktor çok önemli, kız kardeşim yanlış tedavi uyguladıkları için yıllarca ilaç içtiği halde günde 3-4 kere nöbet geçirdi. Neredesiniz bilmiyorum ama Gata'da çok iyi doktorlar var. Rabbim şifalar versin size de İnşallah.

Konu eski ama kızlar oğlum 9 yaşında abdominal epilepsi teşhisi konuldu 4 ilaç değiştirdik herseferinde 15. Gün nöbet geçirdi ilaçlar fayda etmiyor diyetimizi uyguluyoruz ama hiç faydası yok huyları değişti sakin bir çocukken aşırı sinirli ve ve stresli oldu nöbet geçirirken sadece karın kasılma oluyor ve istifra ediyor bunun sonucunda geçici bilinç kaybı yaşayıp uyuyor 10 dak. İçinde bu durumda olan var mı

Ilk uyku eegsi cekilir size neden oyle soylemişler anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…