Epilepsi

Size tavsiyem doktor doktor gezmeyin biz bu hatayı yapiyorduk ki sağolsun bir doktor cikip uyardı bizi... beyinle ilgili bir durum olduğu için her doktor farklı bir tedavi ilaç uyguluyor bizler de iyi gelir düşüncesiyle hepsini uygulamak istiyoruz ama yanlışmis sakın ha benim dustugum yanlışa düşmeyin maddi durumunuz nasıl bilemem ama Ankara üniversitesi tıp fakültesi nde noroloji bolumude hocası da çok iyi ben memnunum eeg mr vs ücretsiz ister polikliniği tercih edin ister 120 TL karşılığında prof a muayene olun karar sizin sonuçta tahlil vs ler ucretsiz

Her sehire gidebiliriz doktor saglam olsun yeter. Simdiki doktorumuza soracagim uyku eegsini. Basit kompleksti sanırım tani.
Ankarada koru hastanesinde ali kemal erdemoğlu var
Telefonla görüşüp içinize sinerse randevu alabilirsiniz
Birde ankara üniversitesi nöroloji ananilim dalı başkanı gökhan bey vardı daha sonra özel bir hastaneye geçti soyadını hatırlayamadım malesef
Oda çok iyidir bu alanda
Hatırlayabilirsem yazarım mutlaka onuda

Her sehire gideriz yeter ki kesilsin nöbetleri ama ışte denize gidecek maddi durum yok. Yalnız dışarı cikamiyo zaten nöbet geciriyo çünkü ve yaninda biri olmazsa sokakta hersey olabilir. Araba carpar allah korusun. Hayvan beslemek cok guzel oneri aslında ama ona bisey olursa her sey daha kötü olur sanki...
Istanbulda serap uysal ve guzide turanli var ikisi de prof. Denize gitmekten maddi imkansızlık kastiniz nedir anlayamadım malesef ama prof muayenehanelerinde rakamlar yüksek :KK43: yine de aklınızda olsun. Dediğim gibi, yıllarca her ilacın farkli dozunu ve kombinasyonunu kullandı, nobetler kesilmemisti. Sonra daha önce kullandığı bir kombinasyon denendi ve kesildi. Doktoru dedi zaten, deneme yanilma yöntemiyle karar verecegiz diye. Çünkü her vucut her ilaca ayni tepkiyi vermiyor malum.
Uyku eegsi nasil cekilmez anlamadım. Yegenim 9 yasinda, hala her 3 ayda bir uyanik bir uykulu eeg çekiliyor.
Ergenlik yeterince zor, bir de bu sekilde cok cok zor. Allah sifa versin, hepinize yardim etsin.

Size tavsiyem doktor doktor gezmeyin biz bu hatayı yapiyorduk ki sağolsun bir doktor cikip uyardı bizi... beyinle ilgili bir durum olduğu için her doktor farklı bir tedavi ilaç uyguluyor bizler de iyi gelir düşüncesiyle hepsini uygulamak istiyoruz ama yanlışmis sakın ha benim dustugum yanlışa düşmeyin maddi durumunuz nasıl bilemem ama Ankara üniversitesi tıp fakültesi nde noroloji bolumude hocası da çok iyi ben memnunum eeg mr vs ücretsiz ister polikliniği tercih edin ister 120 TL karşılığında prof a muayene olun karar sizin sonuçta tahlil vs ler ucretsiz
Iste prof a ucretle muayene olduk biz onun verdiği ilaclar da tamamen kesmedi ki. En son ilaca direncli ameliyat bitirir ancak nöbetleri ama riskleri var dedi

Istanbulda serap uysal ve guzide turanli var ikisi de prof. Denize gitmekten maddi imkansızlık kastiniz nedir anlayamadım malesef ama prof muayenehanelerinde rakamlar yüksek :KK43: yine de aklınızda olsun. Dediğim gibi, yıllarca her ilacın farkli dozunu ve kombinasyonunu kullandı, nobetler kesilmemisti. Sonra daha önce kullandığı bir kombinasyon denendi ve kesildi. Doktoru dedi zaten, deneme yanilma yöntemiyle karar verecegiz diye. Çünkü her vucut her ilaca ayni tepkiyi vermiyor malum.
Uyku eegsi nasil cekilmez anlamadım. Yegenim 9 yasinda, hala her 3 ayda bir uyanik bir uykulu eeg çekiliyor.
Ergenlik yeterince zor, bir de bu sekilde cok cok zor. Allah sifa versin, hepinize yardim etsin.
Cok sagolun nasıl zor hem de. En iyisi tek doktor bulup onunla devam etmek o zaman. Rakamlar malesef çok yuksek...

Ankarada koru hastanesinde ali kemal erdemoğlu var
Telefonla görüşüp içinize sinerse randevu alabilirsiniz
Birde ankara üniversitesi nöroloji ananilim dalı başkanı gökhan bey vardı daha sonra özel bir hastaneye geçti soyadını hatırlayamadım malesef
Oda çok iyidir bu alanda
Hatırlayabilirsem yazarım mutlaka onuda

Cok sagolun ankaraya yakınız biz. Simdiki doktorumuz da ozel ama muayene ucreti 450lira. Sizin önerdiğiniz doktorlarla her an iletisim halinde olabilir miyiz?

Cok sagolun nasıl zor hem de. En iyisi tek doktor bulup onunla devam etmek o zaman. Rakamlar malesef çok yuksek...
Epilepsiyle ne derece alakasi var kimse tam bi cevap veremiyor ama dikkat dağınıklığı, öğrenme güçlüğü, konsantrasyon bozukluğu, alt islatma problemi hepsi var malesef. Dolayısıyla okul harici özel ders alıyor, düzenli pedagoga, yüzmeye gidiyor. Düzenli doktor kontrolleri, uykulu ve uyanik eegleri var. Müthiş bir para trafiği yani. Ama insan yeter ki çare olsun diyor.

Cok sagolun ankaraya yakınız biz. Simdiki doktorumuz da ozel ama muayene ucreti 450lira. Sizin önerdiğiniz doktorlarla her an iletisim halinde olabilir miyiz?
Ali kemal bey hastalarına karşı ilgilidir
Onun ücretide biraz fazla tabi ama özel klinikler kadar değil
Anlaraya yakınsanız ankara üniversitesinde bulunan nöroloji doktorlarını araştırmanızı öneririm
Prof lerden hangisi içinize sinerse ona gidin
Ankara üni bu konuda en iyilerden biri
Doktora karar verip özeline giderseniz iletişin konusundada sıkıntı yaşamazsınız
Prof lerin sekreterleride yardımcı oluyorlar
Gökhan bey ayrıldı ama diğer doktorlarıda iyi
Tek fark hastaya yaklaşımlarıdır
Onuda araştırarak öğrenebilirsiniz

Epilepsiyle ne derece alakasi var kimse tam bi cevap veremiyor ama dikkat dağınıklığı, öğrenme güçlüğü, konsantrasyon bozukluğu, alt islatma problemi hepsi var malesef. Dolayısıyla okul harici özel ders alıyor, düzenli pedagoga, yüzmeye gidiyor. Düzenli doktor kontrolleri, uykulu ve uyanik eegleri var. Müthiş bir para trafiği yani. Ama insan yeter ki çare olsun diyor.
Ahh yazik yavruya canım benim

Ali kemal bey hastalarına karşı ilgilidir
Onun ücretide biraz fazla tabi ama özel klinikler kadar değil
Anlaraya yakınsanız ankara üniversitesinde bulunan nöroloji doktorlarını araştırmanızı öneririm
Prof lerden hangisi içinize sinerse ona gidin
Ankara üni bu konuda en iyilerden biri
Doktora karar verip özeline giderseniz iletişin konusundada sıkıntı yaşamazsınız
Prof lerin sekreterleride yardımcı oluyorlar
Gökhan bey ayrıldı ama diğer doktorlarıda iyi
Tek fark hastaya yaklaşımlarıdır
Onuda araştırarak öğrenebilirsiniz
Biz üniversite hastanelerinin birinde profa gittik ve ulasamiyoduk bile. Hastaneyi ariyoruz randevuyu taa 1 ay sonraya veriyolar. Acil diyoruz o zaman acile gidin diyolar. Bunlari yasamaktan korkuyorum uni hastanelerinde dediğiniz doktorda da durum böyle midir?

Biz üniversite hastanelerinin birinde profa gittik ve ulasamiyoduk bile. Hastaneyi ariyoruz randevuyu taa 1 ay sonraya veriyolar. Acil diyoruz o zaman acile gidin diyolar. Bunlari yasamaktan korkuyorum uni hastanelerinde dediğiniz doktorda da durum böyle midir?
Gökhan bey öyle değildi kp imde epilepsi hastası
Bende epilepsi ilaçlarıyla ilgili yüksek lisans yapıyordum
Tezim için araştırma yaparken kendisine ulaşmıştım daha sonra kp mi götürdük
Çok yoğun oluyor ama kendisine ulaşamasak bile sekreteri not alıyor ve geri dönüş yapıyordu
Doktor biraz şans işi dediğim gibi ankara ünide işinde hepsi iyi ama iletişimde şu iyidir diyemem diğer doktorları tanımıyorum
Bi araştır iletişim konusunda hangisi daha önde
Hem çok külfetlide olmaz ankara üni

Gökhan bey öyle değildi kp imde epilepsi hastası
Bende epilepsi ilaçlarıyla ilgili yüksek lisans yapıyordum
Tezim için araştırma yaparken kendisine ulaşmıştım daha sonra kp mi götürdük
Çok yoğun oluyor ama kendisine ulaşamasak bile sekreteri not alıyor ve geri dönüş yapıyordu
Doktor biraz şans işi dediğim gibi ankara ünide işinde hepsi iyi ama iletişimde şu iyidir diyemem diğer doktorları tanımıyorum
Bi araştır iletişim konusunda hangisi daha önde
Hem çok külfetlide olmaz ankara üni
Cok tsekkur ederim ama nerden arastircam kime sorcam bilmiyorum ki ali bey i yazdim suan

Cok tsekkur ederim ama nerden arastircam kime sorcam bilmiyorum ki ali bey i yazdim suan
Doktor takvimlerinden hasta yorumlarına bak
Face de bi sayfa vardı epilepsi ile ilgili oradan ana sayfaya yazıp ankaradaki doktorlar hakkında bilgi alabilirsin
Türk epilepsi derneğine yazabilirsin

Özel mesaj attım sana epilepsi hakkında derlediğim genel bilgiler vaktin oldukça okursun
İnşallah işine yarar

ankarada zeki gökçil e gidebilirsiniz 19 yaşında ise. ayşe serdaroğlu çocuklara bakıyor.
allah şifa versin.

Epilepsi hastasıyım ama ilaca dirençli olanını bilmiyorum. Sadece çocuk yaşta tedavi olanlarının daha çabuk iyileştiğini söyleyebilirim. Çok zor bir hastalık. Allah şifa versin inşallah.

Ben çok doktor gezdim. İlk tanı medicana hastanesinde kondu ama pahalı diye oraya devam etmedim. Ama diğer doktorlar da tatmin etmedi. Neredeyse hiç bakmadan aynı ilacı yazıp gönderiyorlardı. Tegretol kullandım uzun süre.
Sonra hata yapıp kendim ilacı azaltıp bıraktım ve ağır bir nöbet sonrası bahçelievler medical park hastanesinde uzm.dr.Gülten Özdemir'e tedavi oldum. O benim için milat oldu. O doktor şu anda bahçelievler devlet hastanesinde görevli..

Bana doktorun yasakladığı şeyleri zaten siz de biliyorsundur ama yazayım.
Aşırı gürültülü, ışıklı ortamlara (sinema-club gibi) girmem yasaktı.
Uykusuz ve aç kalmam yasaktı.
Çok gülmeyecek çok üzülmeyeceksin dedi. Bunlar beyinde elektriği arttıran şeyler.
Kan değerlerime baktı eksikler için takviye verdi.
Sık sık mr ve eeg çekildim.

X