- Konu Sahibi merhaba_hayat
-
merhaba benim dünya tatlısı 4 yaşında kızım var ve epilepsi(west)sendromu yani soguk havale geciriyor biz 4 senedir kızımın bu hastalıgıyla mucadele ed,iyoruz şuan eskisine göre daha iyi ama kızım konuşamıyor vede yürüyemiyor sık have gecirdigi için gelişimini geri atıyor ona sebvgimle vede sabrımla bakıyorum onun gelişimi için özel refaransdan ders aldırıyorum yürümesi vede konuşması için ama bilişyorumki bir gün benim kızımda konuşacak vede yürüyecek işte ozaman dnyanın en mutlu annesi olucam ama şuda bir gercekki hastalıgın da agır bir sendrom kızım konuşmasada yürümesede biz onu öyle kabul ettik öyle benimsedik onun bir glüşü bile bize dünyalara bedel....
merhaba muse öncelikle duyarlı yaklaşımın için teşekkür ediyorum sana.arkadaşının adına üzüldüm arkadaşım o anda kriz geciriyor demişsin o anda ki krizi bayılıyormu kasılıyormu yani nasıl bir kriz gecirdiğini belirtmemişsin?epilepsinin bir cok ceşidi vede tanısı var dedin gibi bazıları günlük yaşamlarını etkilemeden devam eden cinsden ve galiba arkadaşının kide öyle benim kızım epilepsi ama (west sendromu)agır mental radardosyon bu nedemekdir zeka ve algılama olarak yaşıtlarından geri olması demek ve arkadaşının ki kızıma göre cok daha iyi demek bu konuda doktoru vede teşhisi cok önemli hiç arkadaşın eege ve emar cektirmişmi yani bu teşhisi koymaları için lütfen buna dikkat etsin bu tanıda eege cok önemli ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?