merhaba benim dünya tatlısı 4 yaşında kızım var ve epilepsi(west)sendromu yani soguk havale geciriyor biz 4 senedir kızımın bu hastalıgıyla mucadele ed,iyoruz şuan eskisine göre daha iyi ama kızım konuşamıyor vede yürüyemiyor sık have gecirdigi için gelişimini geri atıyor ona sebvgimle vede sabrımla bakıyorum onun gelişimi için özel refaransdan ders aldırıyorum yürümesi vede konuşması için ama bilişyorumki bir gün benim kızımda konuşacak vede yürüyecek işte ozaman dnyanın en mutlu annesi olucam ama şuda bir gercekki hastalıgın da agır bir sendrom kızım konuşmasada yürümesede biz onu öyle kabul ettik öyle benimsedik onun bir glüşü bile bize dünyalara bedel....
canim seni oncelikle sabrin ve sevginden dolayi kutluyorum
allah emeginin karsiligini elbet verecektir ve eminim kucuk melegin yuruyup kosup oynayacaktir
seni uzmek kesinlikle istemem ama bu konu hakkinda konusmam gerekiyor
cok yakin bi arkadasimda epilepsi krizi gecirdi gecen gun evimde
elim ayagima dolasti nasil oldu anlamadim
uzun yillardir bu hastaligi yasiyor dogustanmis galiba suan 30 yasinda cok saglikli bi insan
burdaki doktorlar yillardir hastaligini bulamiyorlardi 6 ay once epilesi krizi geciriyorsun deyip kriz ani kullanmasi gereken bi ilac verdiler
nasil bi hastalik bilmiyorum gorunuste cok saglikli hayat dolu civil civil bi insan ama bir anda geliyo kriz
donem donem bu krizler geliyor ona hic sahit olmamistim kriz gecirirken hep gecirdikten sonra goruyordum gunlerce yatiyordu kendini cok zor toparliyordu
10 gundurde 3 uncu krizini benim evimde gecirdi
nasil bi tedavi uygulaniyor neler yapmasi gerekiyor
ben illa turkiyeye git orda tedavi ol diyorum cunku bu doktorlar senelerdir yeni koydular teshisi epilepsi diyorlar tabi ne kadar dogru bu teshis onuda allah bilir
seni rahatsiz etmesse uzmeyecekse bu hastalik hakkinda biraz bilgi veriirmisin