- 28 Mart 2021
- 26
- 7
- 31
- Konu Sahibi Serceyyildiz
Merhaba acil snectan iğne arıyorum yardımcı olabilir misiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
05072810197 Ceylan YILDIZ whatsaptan görüşebilir miyizbn İstanbul'dayım ama elimde bikactane var bakıp söylerim tekrar 0.25 ve 1lik kaldı, bize 0.50 vurdular
amin Allah razı olsunÇok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun. Rabbim evlatlarınıza Şafi ismiyle şifa versin sizede güç kuvvet versin insallah.
Merhaba oğlumun son 3 dozu eksik sizde varsa yardımcı olabilir misiniz.bn İstanbul'dayım ama elimde bikactane var bakıp söylerim tekrar 0.25 ve 1lik kaldı, bize 0.50 vurdular
Hayır kontrol ettim gelmemiş. 5072810197 tekrar bakabilir misinizsize aslında numaranizdan mesaj attım ama gelmedi mi
tabikiMerhaba oğlumun son 3 dozu eksik sizde varsa yardımcı olabilir misiniz.
normal mesaj attım acaba oraya da mi gelmemişHayır kontrol ettim gelmemiş. 5072810197 tekrar bakabilir misiniz
Merhaba igneyi bulabildiniz mi bende ariyordum buldumMerhaba acil snectan iğne arıyorum yardımcı olabilir misiniz.
Merhaba benim bebeğim içinde gerekli acil asla bulamıyoruz hiç biyerde babada yardımıcı olur musunuz lütfen nerde buldunuz iğneyiMerhaba igneyi bulabildiniz mi bende ariyordum buldum
Tabiki hemen isteseniz gorusedebiliz bilgi amacliMerhaba benim bebeğim içinde gerekli acil asla bulamıyoruz hiç biyerde babada yardımıcı olur musunuz lütfen nerde buldunuz iğneyi
05316691436 whatsatstan yazar mısınızTabiki hemen isteseniz gorusedebiliz bilgi amacli