• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nöroloji - Beyin ve Sinir Hastalıkları Epilepsi şüphesi

Bundan 2 ay önce kuzenime gitmiştim ve telefonda oyun oynuyordum birden elim istemsiz sıçradı üstünde durmadım ayrıca 3 yıldır devam eden baş dönmelerim ve kendimden geçmelerim vardı sonra evde tv izlerken ayaklarım sıçramaya başladı bu sefer korktum sakinleşmeye çalıştım geçti sürekli başım dönüyor (vertigo değil kbbye gittim) kendimden geçiyorum mr çekildim bu arada temiz çıktı hava soğuk üşütmüşsündür dediler eeg istedim çekmediler
Teyzemde epilepsi hastasi evet belirtiler benziyo ama bi norolaga git ankaradaysan biz ozkaya tip merkezinde iklim hanima gidiyoruz. Isinde cok iyi ve psikolojidende anlayan bi doktor. Git bi gozuk derim.

Benim arkadaşım epilepsi hastası. Yanımda sürekli nöbetler geçirirdi. O yüzden az çok nasil bir hastalik olduğunu biliyorum. Çok şiddetli baş ağrılarınız, vücudunuzda özellikle el ayak ve çenede kasilmalariniz oluyor mu ? Arkadaşımın hep parmaklari kitlenirdi yarim saatte falan düzelirdi.

Benim arkadaşım epilepsi hastası. Yanımda sürekli nöbetler geçirirdi. O yüzden az çok nasil bir hastalik olduğunu biliyorum. Çok şiddetli baş ağrılarınız, vücudunuzda özellikle el ayak ve çenede kasilmalariniz oluyor mu ? Arkadaşımın hep parmaklari kitlenirdi yarim saatte falan düzelirdi.
Evet baş ağrılarım aşırı şiddetli oluyor migren dendi sonra değilmiş dendi bir şey olmaz dinlen geçer dendi bir de çenede oluyor elde bazen

Cok gecmis olsunnnn.
Rabbim sifa versin. Bizde soğuk havale korkusu ile gittik hekime eeg ve mr cekildi bisey cikmadi 15 aylikken
Şükür ki çıkmamış, bizim beyin kanamasi ağır olmuş o zaman küvezdydi bana da sonradan söylediler güya üzülmeyeyim diye ama çok kızdım herkese. Şimdi nöbet geçrmiiyor şükür kontrole gidip geliyoruz

Şükür ki çıkmamış, bizim beyin kanamasi ağır olmuş o zaman küvezdydi bana da sonradan söylediler güya üzülmeyeyim diye ama çok kızdım herkese. Şimdi nöbet geçrmiiyor şükür kontrole gidip geliyoruz
Bebis şu an nasıl acaba sizinkine benzer durumdayım beyinde kanlanma oldu havale. Geçirdi iki gün ama şimdi yok şükür a kanlanma emilmesi gerekiyormus yoksa hasar bırakır mı korkuyorum

Back