• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nöroloji - Beyin ve Sinir Hastalıkları Epilepsi şüphesi

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Bundan 2 ay önce kuzenime gitmiştim ve telefonda oyun oynuyordum birden elim istemsiz sıçradı üstünde durmadım ayrıca 3 yıldır devam eden baş dönmelerim ve kendimden geçmelerim vardı sonra evde tv izlerken ayaklarım sıçramaya başladı bu sefer korktum sakinleşmeye çalıştım geçti sürekli başım dönüyor (vertigo değil kbbye gittim) kendimden geçiyorum mr çekildim bu arada temiz çıktı hava soğuk üşütmüşsündür dediler eeg istedim çekmediler

Bundan 2 ay önce kuzenime gitmiştim ve telefonda oyun oynuyordum birden elim istemsiz sıçradı üstünde durmadım ayrıca 3 yıldır devam eden baş dönmelerim ve kendimden geçmelerim vardı sonra evde tv izlerken ayaklarım sıçramaya başladı bu sefer korktum sakinleşmeye çalıştım geçti sürekli başım dönüyor (vertigo değil kbbye gittim) kendimden geçiyorum mr çekildim bu arada temiz çıktı hava soğuk üşütmüşsündür dediler eeg istedim çekmediler
Eeg cekildin mi?

Eeg cekildinizmi ? Uyku sirasinda sizi gozlemleyecek biri varmi ? Cogu epilepsi derin uykuda baş gösterirmiş bir an once kontrole gidin Epilepsi cok cesitleri olan ve ihmale gelmeyecek bir hastalık.

Eeg cekildinizmi ? Uyku sirasinda sizi gozlemleyecek biri varmi ? Cogu epilepsi derin uykuda baş gösterirmiş bir an once kontrole gidin Epilepsi cok cesitleri olan ve ihmale gelmeyecek bir hastalık.
Derin uyku sırasında nasıl oluyor

Çok farklı çeşitleri var epilepsinin. Doktora gitmekten başka çözüm yok maalesef. Eeg çektirmeniz gerek.

Oğlumun da öyle beyinde boşluk var ve nöbete sebebiyet veriyor . Bu ay uv kez ayakları sıçradı , dediğiniz gibi aynı bunun sadece ayaklarda var ama ilaç kullanıyoruz zaten epilepsi için. Mutlaka gidin egg de belli oluyor

İstedim ama çekmedilrr
bu suphelerın oldugu bır durumda tum norologlar tam tahlılı ıster
hatta sızı sedyeye yatırır bır kac sanıye bacaklarınızı kollarınızı duz havada tutumanızı ıster beyın elektro dalgasına falan bakar bakmadan bırakmaz emınım

sız hangı alanda doktora gıttınız

Siz bu tarz durumları yaşarken sizin videonuzu ceksinler. Biz kizimda öyle yaptık ve doktorun teşhis koymasinda çok işe yaradı. Kızım da durup dururken sicriyordu. EEG falan da çekindi ama videolara bakınca doktoru epilepsi olmadığını anladı.

bu suphelerın oldugu bır durumda tum norologlar tam tahlılı ıster
hatta sızı sedyeye yatırır bır kac sanıye bacaklarınızı kollarınızı duz havada tutumanızı ıster beyın elektro dalgasına falan bakar bakmadan bırakmaz emınım

sız hangı alanda doktora gıttınız
Benim tiroidim bozuk dahiliyeye gidiyorum orada bunları dedim mr istedi temiz dedi sonra EEG istriyoruö dedim gerek yok dedi

Siz bu tarz durumları yaşarken sizin videonuzu ceksinler. Biz kizimda öyle yaptık ve doktorun teşhis koymasinda çok işe yaradı. Kızım da durup dururken sicriyordu. EEG falan da çekindi ama videolara bakınca doktoru epilepsi olmadığını anladı.
Annem önemsiz olduğunu düşünüyor

Iki kız kardeşim de epilepsi nöbetleri geçirir yıllardır. Birinin eegsi temiz çıkar,diğeri bariz epilepsi ve çeşit çeşit gerçekten. Mutlaka eeg çekinin beyin elektriğinize bakılsın bence.

Back