- 7 Ocak 2019
- 154
- 66
- 48
- 37
- Konu Sahibi Karatasegemen
15aylık bebeğimin nöbet leri ilaca rağmen durmadı lütfen tecrübe si olan anneler çok çaresizim kime götüreıim her nöbet bir hasar diyo lar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul da mi yasiyorsunuz?15aylık bebeğimin nöbet leri ilaca rağmen durmadı lütfen tecrübe si olan anneler çok çaresizim kime götüreıim her nöbet bir hasar diyo lar
Evet gittik keppra başladı 1hafta oldu ama durmadı nöbet lerİstanbul da mi yasiyorsunuz?
benim kuzenim yaklasik 15 sene once ameliyat olmustu ankarada sukur kurtuldu. Ama cocuklarda nasil oluyor ameliyat edilebiliyor mu bilmiyorum. Gecmis olsun Allah sifa versin.15aylık bebeğimin nöbet leri ilaca rağmen durmadı lütfen tecrübe si olan anneler çok çaresizim kime götüreıim her nöbet bir hasar diyo lar
Rabbim şifa versin anneler hissediyor banada herkez abarttoğımı söylüyor du en ii bir çocuk nöroloji gidip eeg yaptrmak bizimde pramatüre çok zor bir süreç anlatamamYa atakları nasl ? Benm oğlum prematüre 1 aylık arada uyurken irkiliyor kol, ayak ve başı.. uyankken dalyor gibi olup kendsne gelyor netten araştrnca epilepsi çkyor karşma korkmaya başladm.. Herkes çok küçük hareketleri normal dyor ama annelk sanrm korkuyorm herşyden.. Rabbim yardmcnz olsun ilaç belki zamanla etksni gösterir
Arkadaşımın çocuğu da epilepsiymiş 2 yl ilaçlarını kullandılar düzelmiş ama dokton üzülürse stress ve sıkıntı yaşarsa tekrar olabilir dikkak edin demiş.. ya daha çok küçük çok korkuyorum eşime söyledim normal o daha bebek dedi.. Etrafımdaki herkes ama herkes çoçuğun birşeyi yok gayet iyi dio ama uyurken çok irkiliyor.. 1 ay sonra kontrolü var görüşeceğim doktorla inşaALLAH korktuğum gibi değildirRabbim şifa versin anneler hissediyor banada herkez abarttoğımı söylüyor du en ii bir çocuk nöroloji gidip eeg yaptrmak bizimde pramatüre çok zor bir süreç anlatamam
Siz devamlı takip edinArkadaşımın çocuğu da epilepsiymiş 2 yl ilaçlarını kullandılar düzelmiş ama dokton üzülürse stress ve sıkıntı yaşarsa tekrar olabilir dikkak edin demiş.. ya daha çok küçük çok korkuyorum eşime söyledim normal o daha bebek dedi.. Etrafımdaki herkes ama herkes çoçuğun birşeyi yok gayet iyi dio ama uyurken çok irkiliyor.. 1 ay sonra kontrolü var görüşeceğim doktorla inşaALLAH korktuğum gibi değildir
Merhaba kardeşim benim oğlum 6byasinda 5 yaşından bu yana epilepsi mis bilmiyorduk yeni öğrendik şu anda mucizevi bir ürün kullanıyorum oğlum çok rahat kesinlikle denemelisin bütün epilepsi hastalarında çok iyi sonuç alinmiş olduğu için kullanmaya başladık çok iyi durumda oğlum nöbet geçirmiyor kesinlikle denemelisiniz.15aylık bebeğimin nöbet leri ilaca rağmen durmadı lütfen tecrübe si olan anneler çok çaresizim kime götüreıim her nöbet bir hasar diyo lar
Merhaba kardeşim benim oğlum 6byasinda 5 yaşından bu yana epilepsi mis bilmiyorduk yeni öğrendik şu anda mucizevi bir ürün kullanıyorum oğlum çok rahat kesinlikle denemelisin bütün epilepsi hastalarında çok iyi sonuç alinmiş olduğu için kullanmaya başladık çok iyi durumda oğlum nöbet geçirmiyor kesinlikle denemelisiniz.
Ürünün ne olduğunu yazarsam reklam olmuş olur ama kişi bana ulaşırsa gerekli bütün herşeyi açıklayacam.keske ürünün ne oldugunu buraya yazsan konu sahibi girdiğinde direk okumuş olur
çok geçmiş olsun
Ürünün ne olduğunu yazarsam reklam olmuş olur ama kişi bana ulaşırsa gerekli bütün herşeyi açıklayacam.
Ürünün ne olduğunu yazarsam reklam olmuş olur ama kişi bana ulaşırsa gerekli bütün herşeyi açıklayacam.
@Reyhan878787 siteye giriş yapıyor, W Wolfi üyeye özelden ulaşabilirsiniz.Mune konu sahibine ulaşma şansımız varmı , konu çocuk olunca ne yapabiliriz diye düşündünüyorum ,
en azından wolfi yle iletişime geçebilir
teşekkür ederim
LMerhaba kardeşim benim oğlum 6byasinda 5 yaşından bu yana epilepsi mis bilmiyorduk yeni öğrendik şu anda mucizevi bir ürün kullanıyorum oğlum çok rahat kesinlikle denemelisin bütün epilepsi hastalarında çok iyi sonuç alinmiş olduğu için kullanmaya başladık çok iyi durumda oğlum nöbet geçirmiyor kesinlikle denemelisiniz.
Merhaba kardeşim benim oğlum 6byasinda 5 yaşından bu yana epilepsi mis bilmiyorduk yeni öğrendik şu anda mucizevi bir ürün kullanıyorum oğlum çok rahat kesinlikle denemelisin bütün epilepsi hastalarında çok iyi sonuç alinmiş olduğu için kullanmaya başladık çok iyi durumda oğlum nöbet geçirmiyor kesinlikle denemelisiniz.
Canım mutlaka üzerinde dur banada kepra verip yolladı acil atakları olursa getir dedi bende ne olduğunu anlayamadığım içn ilerledi şuananda geçirdiği nöbetler ne tür mesela sealmla nöbeti geciriyormuEvet gittik keppra başladı 1hafta oldu ama durmadı nöbet ler