Epilatörle tüyleri alırken tahriş oluyor ve sert çıkıyor. Yardım?

Bandirmali1005

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
33
6
13
30
Bandırma'dan herkese iyi günler, mutlu hafta sonları... Siteye yeni üye oldum. Ben koltuk altımdaki ince tüyleri ve bacaklarımı epilatörle almaya başladım ancak sürekli tahriş, batık ve kızarıklık problemi ile karşılaştım. Bu durumda bazen kolumu bile kaldıramıyorum ve canım çok yanıyor, aynı şekilde bacaklarımda da batık oluşuyor. İşin diğer kötü yanı da bacaklarımdaki tüylerim çok sert çıkıyor. Koltuk altına lazer epilasyona gittim fakat memnun kalmadım, halen sarı tüyler var onları epilatörle hallediyorum ancak batık sıkıntısı var maalesef epilatörle tüyleri nasıl almak gerekiyor? Hangi yöne sürmek gerekiyor? Epilasyon öncesi ve sonrası kullandığınız bakım kremler var mı?Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler...

canım merhaba ters yönde aldığın için batık oluşur yada küçük tüyler batık yapar epilasyon sonası bepanten sür banyodaa pona tası yada kese yap arada birde jiletle al
ben böyle yapıyorum

canım merhaba ters yönde aldığın için batık oluşur yada küçük tüyler batık yapar epilasyon sonası bepanten sür banyodaa pona tası yada kese yap arada birde jiletle al
ben böyle yapıyorum
Evet canım küçük tüylerim var onlar için epilasyon yapıyorum zaten ki maalesef batık oluşuyor, bacaklarımda da tüyler hep sert çıkıyor. Cımbıza da pek güvenemiyorum mikrop kaptırmasın diye ama ponza taşını deneyeceğim çok teşekür ederim tavsiyen için :) bir de benim kararma sorunum var maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…