• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilator

Busra0621

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
109
26
13
30
Arkadaşlar merhaba bisey sorcam konuyu nereye acsam bilemedm. ben bugün epilator aldım, Özel bolgemde sır agdaya asla dayanamıyorum :KK43: bu yuzden oradada kullanmak istiyorum ama hiç bilgim yok bi zararı olur mu ki almamin?

Zararı olmaz ama arkadaşların dediği gibi epilatör ağda dan daha çok acıtıyor ben denedim tekrar döndüm yoluyor resmen hem o da yüzeysel alıyor ağda kökten alır azaltır da bacak kol neyse de koltuk altı bikini bölgesine ağda en güzeli arkadaşım.

Zararı olmaz ama arkadaşların dediği gibi epilatör ağda dan daha çok acıtıyor ben denedim tekrar döndüm yoluyor resmen hem o da yüzeysel alıyor ağda kökten alır azaltır da bacak kol neyse de koltuk altı bikini bölgesine ağda en güzeli arkadaşım.
Tamam çok tesekkur ediyorum:)

Ben 3.5 yıldır kendimi epilatörle yoluyorum :KK45:
Daha birsey olmadı

Canım sir agda'da kullandım, normal agda'da, epilasyon aleti 'de. Normal agda ile almak çokkkkk zor alamadım hiç :eek:.epilasyon aleti hem çok acıtıyor hemde Afedersin makinaya kaptırma ihtimalin yüksek :KK48:. İlk defa geçen sene sir ağda ile aldım ilk başta biraz acıdı ama en kolayı sir ağda kesinlikle sir ağda ile almanı öneririm :KK6::KK6:

Epilator cok batik yapiyor ve asiri acitiyor canim bence kuafore git ve dayan cunku 2 3 acir sonra alisirsin tertemiz olursun bende gitmeyi dusunuyorum cunku jilet mahvediyor

Bencede agdayla daha iyi gibi sanki aci kismindan. Ben eskiden epiletörle aliyordum. En güzeli ama lazer. Ben henüz kendimi asamadim bunun icin :) Birde cok batik oluyor. Ben 1 yildir epilator sürmüyorum ama batiklerim hayla var üstelik peeglingde yapiyorum :/

Her şeyi denedim, sir ağdanın üzerine tanımam. Acı kıyaslanamaz bile. ağdaya dayanamıyorsanız ona hiç dayanamazsınız.

Epilator kullaniyorum, evet acıtıyor ama hiç yok denecek kadar azalma oldu, kökleri aldıkca
cansizlaşiyor ben memnunum
Tıp veriyim.......gergin olduğum zaman yapıyorum acı duygusu azalıyor
yada o bölgeye buz torbası koyun bir bezle nemin alıp öğle kullanin

Back