Kızlar merhaba. Bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Epilatör aletim baya eskidi yeni bişey almak istiyorum. Bebeğim var o yüzden kuaföre falan da gidemiyorum artık. Sizce yeni bir epilatör mü alayım yoksa bu evde yapılan lazer tipli bişey mi alayım? Fikriniz söylerseniz sevinirim hatta kullandığınız ürün varsa öneri de alırsam süper olur. Teşekkürler şimdiden.
Philips sc 1997 kullaniyorum ama yeni cikanlar daha cok azaltmayi vaadediyor. Duzenli kullaninca ise uariyor ozellikle bacak ve koltuk alti icin birebir
Philips sc 1997 kullaniyorum ama yeni cikanlar daha cok azaltmayi vaadediyor. Duzenli kullaninca ise uariyor ozellikle bacak ve koltuk alti icin birebir
Ya lazere gitmeyi bende çok istiyorum ama canım kıymetli biraz korkuyorum bide bende hormon bozukluğu var tekrar çıkarsa azalmazsa falan diye emin olamıyorum..
bende 1 haftaya çıkar hemen makineyle aldığımda şubat ayından beri ipl yapıyorum ilk defa bir yaz rahat ettim hayatımda. düzenli yapınca leke de önlüyor, ben brownun kini kullanıyorum (adını yanlış yazdım galiba ama siz anladınız)
bende 1 haftaya çıkar hemen makineyle aldığımda şubat ayından beri ipl yapıyorum ilk defa bir yaz rahat ettim hayatımda. düzenli yapınca leke de önlüyor, ben brownun kini kullanıyorum (adını yanlış yazdım galiba ama siz anladınız)