• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilatör vs IPL?

Epilatör mü IPL mi?

• Epilatör

OY: 0 0,0%
  • IPL

OY: 4 100,0%

• Ankete Katılan
    4

- Lavinia

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
2.048
1.599
133
Kızlar merhaba. Bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Epilatör aletim baya eskidi yeni bişey almak istiyorum. Bebeğim var o yüzden kuaföre falan da gidemiyorum artık. Sizce yeni bir epilatör mü alayım yoksa bu evde yapılan lazer tipli bişey mi alayım? Fikriniz söylerseniz sevinirim hatta kullandığınız ürün varsa öneri de alırsam süper olur. Teşekkürler şimdiden.

Teşekkürler. Bende aslında o tip almak istiyorum ama çok farklı yorumlar var o yüzden emin olamıyorum. Siz hangi marka model kullanıyorsunuz?
Philips sc 1997 kullaniyorum ama yeni cikanlar daha cok azaltmayi vaadediyor. Duzenli kullaninca ise uariyor ozellikle bacak ve koltuk alti icin birebir

canım güvenilir bi yer bul buz lazere git ben gittim hiç cıkmıyor artık
Ya lazere gitmeyi bende çok istiyorum ama canım kıymetli biraz korkuyorum bide bende hormon bozukluğu var tekrar çıkarsa azalmazsa falan diye emin olamıyorum..

bende 1 haftaya çıkar hemen makineyle aldığımda şubat ayından beri ipl yapıyorum ilk defa bir yaz rahat ettim hayatımda. düzenli yapınca leke de önlüyor, ben brownun kini kullanıyorum (adını yanlış yazdım galiba ama siz anladınız)

bende 1 haftaya çıkar hemen makineyle aldığımda şubat ayından beri ipl yapıyorum ilk defa bir yaz rahat ettim hayatımda. düzenli yapınca leke de önlüyor, ben brownun kini kullanıyorum (adını yanlış yazdım galiba ama siz anladınız)
Anladım teşekkür ederim😊 benim de öyle en fazla 2 hafta dayanıyor baş edemiyorum artık bi de küçük bebeğim var hiç uğraşamıyorum. Sağolun öneriniz için

Back