• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilatör tuylere kokten cozum olabılır mııııı ?

carin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
159
6
38
kızlar duzenlı kullanımda epilasyon aleti tuylerı azaltıyo mu? en azından ınceltıyo mu ? agdaya zor dayanıyorum eger bu konuda tecrubenız varsa paylasır mısınız ona gore duzenlı olarak epılatorle alıcam :26:

Evet azlatıyor, ama kökten çözüm olması için uzuuuuuuunn yıllar gerek, ben yaklaşık 10 senedir kullanıyorum, azaldı ama hala warlar:/ Şimdi yeni bir şey öğrendim kk'dan, limon ve tuzlu bir karışım epilasyondan hemen sonra uygulanıyor, masajla cilde yediriliyor, baya azaltıyormuş tüyleri, onu deniycem azalma yaşarsam paylaşırım yine canım...

Evet azlatıyor, ama kökten çözüm olması için uzuuuuuuunn yıllar gerek, ben yaklaşık 10 senedir kullanıyorum, azaldı ama hala warlar:/ Şimdi yeni bir şey öğrendim kk'dan, limon ve tuzlu bir karışım epilasyondan hemen sonra uygulanıyor, masajla cilde yediriliyor, baya azaltıyormuş tüyleri, onu deniycem azalma yaşarsam paylaşırım yine canım...

evet ben de o paylasımı okudum daha onceden de duymuslugum vardı epılator sonrasında lımon tuz denıcez bakalım .. tesekkurler :8:

Back