Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silk epil 7den ben de hiç memnun kalmadım. Ama jilette berbat yapıyorBen de memnun degilim. Cok batik yapiyor
Silk epil 7, philipsin ucuz bi modelini ve bikini perfect olani kullandim.
Hic birini sevmedim. Hepsi duruyo kenarda.
Bir dahakine lumea alicam kesin.
Bos yere canimizin yandigiyla kaliyoruz, sivilce batik, yari cikmis tuyler.
Simdilik jilete devam.
Kesinlikle şu an mantıklısı o ama nedense kuaförde yaptıramıyorum lazere de hala vakit var. Of derdimiz bitmiyorGüvenilir bir merkezde lazer yaptırman en mantıklısı bence de.
O zamana kadar da ağda yaptırsan keşke.
En iyi sonuç ağdayla alınıyor.
Hiç batık oluyor mu?Ben Philips HP6540/00 kullanıyorum gayet memnunum canım
Canım benim çok tüy sorunum yok çok seyrek ve inceler maşallah yoğun olarak kullandığım bölgede çoook nadir tek tük batık oluyor o zaman da epilatörü kullandıktan sonra tek seferlik jilet kullanıyorum batık filan gidiyor. Bi arkadaşım söyledi bu yöntemi o da böyle yapıyormuş. Batık olmasının sebebi bi yerde tüyün yönünün tersine çekildiği için oluyor diye okumuştum ama ne kadar geçerli bilemiyorum. Batığı önlemek için kuru keseleme veya ponza taşı kullan tabi derini çok aşındırmadan.Hiç batık oluyor mu?
Anladım canımm teşekkür ederim :))Canım benim çok tüy sorunum yok çok seyrek ve inceler maşallah yoğun olarak kullandığım bölgede çoook nadir tek tük batık oluyor o zaman da epilatörü kullandıktan sonra tek seferlik jilet kullanıyorum batık filan gidiyor. Bi arkadaşım söyledi bu yöntemi o da böyle yapıyormuş. Batık olmasının sebebi bi yerde tüyün yönünün tersine çekildiği için oluyor diye okumuştum ama ne kadar geçerli bilemiyorum. Batığı önlemek için kuru keseleme veya ponza taşı kullan tabi derini çok aşındırmadan.
Rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu banaAnladım canımm teşekkür ederim :))
Eskilerden artık bulunmuyo malesef bulabilsem alacağım yeni modelleri çok kötü çünküBen braun kullaniyorum sekiz senelik makinam çokça memnunum masaj basligi var onunla aliyorum.baslik aciyi azaltiyor braun çok iyidir epilator konusunda BenEki Görüntüle 1768964 benimkisi bundan çok özellikli bir makina değildir ama kullanisli ve baya dayaniklidir tavsiye ederim
Modeli nedir acabaaRowenta kullanıyorum cımbız sayısı fazla olan bi modeliydi uygun fiyatı. Ağrı filan yapmıyor ya da ben alıştım artık. Güzel alıyor lambası da var.
SatinPerfect canım.SatinPerfect mi acaba?
sert çıkarıyor ve kısa sürede çıkıyor
Evet kırıyor çok ama ucuz bi seri de değildi neden böyle oldu güvenemiyorum şimdiSatinPerfect canım.
büyük ihtimal senin makinen tüyleri almıyor kırıyor.
kullanımla alakalı olabilir diye düşünüyorum,Evet kırıyor çok ama ucuz bi seri de değildi neden böyle oldu güvenemiyorum şimdi
iki kullanımda gözle görülür azalma temiz ağda gibi yapışkan vs yok birde eğer ağdayı kullanamıyorsan ve dışarıda ağda yaptırmaya çekiniyorsan çeşitli sebeplerden dolayı güzel sonuç alıyorsunBence ağda makinası al daha iyi yani, makinanın jiletten ne farkı var ki.
Sanırım. Böyle olmamalı çünkü. Bir süre daha deneyeceğim sonuç hala aynıysa bir daha araştıracağım :/kullanımla alakalı olabilir diye düşünüyorum,
çok uzatmadan almayı dene istersen, mesela 15 günde bir