Epilatör markası olarak hangisini önerirsiniz?

maroon5

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
145
15
Kızlar epilatör markası olarak philips mi daha iyi yoksa braun mu ? Bir de braun 5580 kullanıp memnun olan var mı? Konuyu açmadan önce baya bi araştırma yaptım burdaki konuları da tek tek okudum ama bi sonuca ulaşamadım :/

Ben bir kaç ay önce philips aldım ama hiç memnun kalmadım,keşke braun alsaydım.

hımm demek philipsten memnun değilsin neden peki ve modeli ne? benim bi tanıdığımda philips çok iyi diyip durdu kafam çok karıştı

benm epilatörümde philips yaklasık 7-8 yıldır kullanıyorum.. gayet güzel bi epilatör çok memnunum ancak artık vadesini doldurdu sanırım fazlaca bagırıyo

bende değiştirmek istiyorum ama ağda kadar güzel alan varsa paraya her türlü kıycam o yüzden tavsiyeleri bekliyorum..

bende braun kullananlardanım uzun senelerdir ama yavaş yavaş miyadı dolmaya başladı makinanın. eskisi gibi kesmiyor ve sesi değiştir sanırım değişme zamanı geldi artık.

bacaklarım batık ve izleriyle dolu..ayrıca makine ççok çabuk çıkartıyor ve kılları inceltmiyor... en iyisi sir ağda bence ..kartuş ısıtıcılar var onlardan al kullan süper..makinenin yüzünü bilmek görmek istemiyorum şmdi sir ağdadan sonra..

braun 5580 alıp, kullanıp memnun kalan var mı aranızda?
bir hafta önce epilatörüm bozuldu,
bir öneriniz var mı?
kullanıpta memnun kalkdığnızzzz ?????

braun braun braun
asla vazgecmem elim aygım hersyim agdadan sonra ısıklı ıslak kullanılan ilk cıkanı işte bi üç sene oluyor
ama braun markasını on sene kullananı da duydum , saglam ki kullanılıyor
batık cıkarıyor mu evet ama cildine bakım yapmazsan daha da cogalıyor ben ilk agdayı kullanıyrm cıkanları braun hallediyor ve sonuc mis

Hiçbirini önermiyorum, epilatörü önermiyorum daha doğrusu. Ahh sir ağdanın gözünü seveyim.

Epilatör bir kere aldığı daha doğrsu alamadığı 100 kıldan 75ini kırıyor ee jiletten hiçbir farkı yok.

Kılların çoğunu kırdığı halde sanki hepsini kökten alıyormuş gibi canınızı acıtıyor, kanatıyor. Sir ağdamı kendim yapıyorum canım bu kadar yanmıyo kıl köklerim kanamıyor.

Koltukaltı tam bir baş belası, makineyi fırlatmamak için kendimi zor tutmuştum. Koltukaltı başlığı çıkıp duruyor, cımbızları kıl doluyor almıyor haliyle, zırt pırt çıkar temizle.

Burdan braunun herhangi bir yetkilisi okuyorsa şu makinenizi bir adam gibi yapın bu ne yaaa.

öööffff. Ki benim kullandığım braun silkepil 5. Yook yaaa çok mecbur kalmadıkça assslaaa kullanmam epilatör. Ağdaya devam hem hepsini alıyor hem canınızı fazla acıtmıyor hemde en önemlisi düzenli alırsanız sir ağda zamanla tüyleri inceltip zayıflatıyor ve AZALTIYOR.

Son düzenleme:
selam kızlar, bizde yıllardır braun kullanırız, silk epil ever soft yazıyor makinenin üzerinde. braun genelde iyidir, ağda yaptık bol bol, ama braun makinesi pratik oluyor onuda kullanıyoruz.

braun 5580 alıp, kullanıp memnun kalan var mı aranızda?
bir hafta önce epilatörüm bozuldu,
bir öneriniz var mı?
kullanıpta memnun kalkdığnızzzz ?????

braun internet sayfasına gir mail yaz, belki yardımcı olurlar, makinen hemen bozuldumu ne kadar kullandın

braunda var philpsde ama en iyisi sir ağda epilatörle hemen cıkıyor agda gibi almıyor boşuna aldım .sir agdaya alıştım vazgecemiyorum.birde hiç acı hissetmiyorum artık en temizi cok gec cıkıyor ve azaldı...yinede braunmu philpsmi derseniz braun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…