• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilatör alıcam, yardımcı olun kızlar.

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
118
29
kızlar en az batık yapan, kısa tüyleri kırmadan alan, uzun süren pürüzsüzlük sağlayan vs. özelliklerde bi epilatör alıyorum. fiyat konusundda pek takıntım yok.
Lütfen bana yardımcı olun.
:kkk:

tüm epilatörler düzgün kullanılmadığı zaman kırık yaparlar o yuzden çok pahalı bi ürün almanıza gerek yok braun tavsiye ederim
Braun Silk-epil 3170 SoftPerfection modelini tavsiye ederim

Eskisi bozulunca yaklaşık 3 ay önce bunu almıştım : Rowenta lovely(ultra compact epilator)

Gayet de memnunum,tüyler hemen ağzını tıkamıyor ve temizliği çok kolay.Üstelik ben alırken 50 tl'ye düşmüştü.Eski epilatörüme 170 verdikten sonra bedava gibi gelmişti,hem de sağlam ve dayanaklı.Tavsiye ederim ;)

Şöyle de paylaşayım hatta kendisini : $14679.jpg

Bu arada 2 yıl da garantisi var,50 tl'ye 2 yıl garanti valla hiçbir şey.Sanırım 2 yıl sonra bozulsa bile yine aynısını alırım çünkü diğer epilatörüme göre kıl dönmelerini hayli azalttı.Tabi makinayı doğru kullanmak da çok önemli,ters tuttuğunuzda kılları ya kökünden almayıp kırıyor ya da alsa bile gelecek ay kıllar ters çıkıyor yani kıl dönmesi oluyor.

epilatör alırken üzerindeki cımbız sayısına dikkat et derim ben. en çok cımbız braun epilatörlerde var.

kesinlikle nerkile katılıyorum ilk bakacağın şey cımbız sayısı olmalı şu anda da piyasadaki en fazla cımbıza sahip olan epilatör 42 cımbızla rowenta sanırım hepsiburadadan bakmıştım. ondan sonra da 40 cımbızla braun silkepil7ler geliyo. benim braun silkepil 7681wd. çok memnunum bir sürü başlığı var hepsini de kullanıyorum yüz başlığını bıyıklarda kullanıyorum ağdadan çok daha iyi alıyo ve en az 1 hafta dayanıyo epey de inceltti. tıraş başlığını bikini bölgesinde kullanıyorum jilet gibi çoğaltmadı, aynı çıkıyo. koltukaltı başlığı var koltukaltı için. diğerini de bacaklar ve kollar için kullanıyorum. iyi ki almışım diyorum kuaföre muhtaç olmaktansa tertemiz ve kendi başıma işimi hallediyorum bacak ve kolda da baya inceltti tüyleri.
şu an hepsiburadada 7681 indirimde 199tl bi bak istersen:40:

lazer yaptırıyordum.hamıle kaldığımı ogrenınce acilen epilatör aldım.enazından alınca idare etsin dıye. internetten rowentanın epilatörünü aldım hemde 39 tl bide 3 taksit yaptılar :52: daha önce bende 200 tl alan almıştım ama şimdi ucuzunu alıyım kalan paramla bebişime bişiler alırım dıye düşündüm :emir_bebek:

Ben braun urunlerine guvenirim genel anlamda, fakat malum cok pahalilar.
Burada bir kac arkadasinda yorumunu gorunce (ozellikle rowenta hakkinda) acabaya dustum.
Cunku benimde epilatorum kil donmesi yapiyor ve son zamanlarda cidden rahatsizlik duyuyorum.
Belki ben de yanlis kullaniyor olabilirim tam emin degilim ama elimden geldigince talimatindaki gibi, duzgun kullaniyorum. :44:
Rowenta'lari bende mi denesem ne :31:

Ben braun urunlerine guvenirim genel anlamda, fakat malum cok pahalilar.
Burada bir kac arkadasinda yorumunu gorunce (ozellikle rowenta hakkinda) acabaya dustum.
Cunku benimde epilatorum kil donmesi yapiyor ve son zamanlarda cidden rahatsizlik duyuyorum.
Belki ben de yanlis kullaniyor olabilirim tam emin degilim ama elimden geldigince talimatindaki gibi, duzgun kullaniyorum. :44:
Rowenta'lari bende mi denesem ne :31:

canım ben sana şukadarını soyliyim hepsi aynı...yani rowenta batık yapmaz,braun yapar falan boyle birşey yok.epilatör kullananların genelinde olur bunun nedeni:sadece kılı alıyor yani agda gibi ölü deriyi almıyor.ölü deri ciltte katmanlar halinde birikince kıl dönmeleri oluyor.kimininde cildinden oluyor tabiki...
pahalı ürünlerin cımbız sayısı fazla ise ona bişey diyemem.ama ürünün 'yok acı azaltıyor,batık yapıyor..' gibi özellikleri tamamen reklam kokan hareket bence :34:
istersen buz torbası ile kompres yaparsın sonuçta yıne acın azalır.ama batıklar için dersen;her banyoda bacaklarına törpü yada peeling yapman yeterli olur.

Back