• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epilatör alacaklara tavsiye ediyorum Philips 6578!!!!

Ya bugün arkadaşımin braun epilatorunu son çıkan modeli kolumda denedim ve çok acıdı. Bende dedim nette bi bayan acısız bulmus diye o da dedi o zaman dibinden almıyordur o epilatr diye. Doğru mu acaba
valla tuylerin beyaz köklerini görüyorum başka bir dibi daha varsa bilemiyorum:1:
bence senin acı eşiğin düşük olabilir ve benim kullandığım model de acitlabilir bilememki ama şunu biliyorum benim canımı ağda kadar acitmadi
hem ben tamamen acisiz demiyorum sadece kullandığım diğer ürünlere göre daha acisiz neredeyse hissetmiyorum bile koltukalti ve bacakta
genital bölge de eskisinden katkat rahat alıyorum bu makineyle çok şükür

Son düzenleme:
ben hep agda vurdum ama bi iki ay önce BRAUN SİLK EPİL 7 aldım. Gercekten cok rahat kullanımı var... Birsürü baslığı var ama ben baslıksız kullanmayı tercih ediyorum hiç birseyde bırakmıyor.. Yalnız batık olayı fena... Tamam extra bir ucu var peeling etkili. Ama ben daha kullanmadım belki işe yarar:) Vee benım hiç ama hiç canım yanmıyor. Hattaa esim bile bikaç sefer sordu acımıyormu nasıl rahatsın böyle die.. Gercekten hiç farkında bile olmuyorsun.. Ama genital bölgede sir agdanın üstüne bişe yapamam ben.. Onun için yorumm yapamıcam :)
batık olayın kotuymus ya
valla bu makinede yapıyor bütün epilatorler gibi ama öyle rahatsız edecek kadar çok değil

[h=1]Bunu geç okudum :) BRAUN 7681 aldım geçen gün teknosada indirimdeydi,şuan için fazlasıyla memnunum.Batığı ağdada yapıyor bende ne yazık ki ama arada tras ile engellemeye çalısıyorum.Bol kese ve nemlendirmekte önemli özellikle kerasal forte fazlası ile azalttı.Tavsiye ederim.:)[/h]

Son düzenleme:
[h=1]Bunu geç okudum :) BRAUN 7681 aldım geçen gün teknosada indirimdeydi,şuan için fazlasıyla memnunum.Batığı ağdada yapıyor bende ne yazık ki ama arada tras ile engellemeye çalısıyorum.Bol kese ve nemlendirmekte önemli özellikle kerasal forte fazlası ile azalttı.Tavsiye ederim.:)[/h]

Kararsızm ama philips alcam ya herkes memnun. Ins uygun bulurum

Merhaba.yorumlarin üzerinden uzun zaman geçmiş ama bende Philips 6578 almak istiyorum ama hiç bir internet sitesinde bulamıyorum.firmayı bile aradım yok.ne yapabilirim acaba
Selam...
Üst modeli çıktığı için bulamamışsındır.. Yeni modelin numarası hp 6583 ona bi göz at derim:))

ben rowentayı kullanıyorum cildim çok hassas ama rowentada her hangi bir sorun yaşamadım. gerçekten küçük kılları bile alıyor. gayet memnunum açıkçası

Back