canım brawn daha güzel
guzelim bu ürünü n cimbizlari seramik sanırım ondan aciyi epey bi azaltıyorMerhaba, acı niye yok anlamlandıramadm da ? Geri dönersenz çok memnun olurm
canım ben batiklar için hic bi caba sarfetmiyorum evet var ama cok az oyle derin de değil belki kese yapsam oda gecer ama usengeclik istecanım malum normalde epilatörler batık yapıyolar. sen de durum nedir
265 tlye aldım canım
çok tşk ederm. bu arada fiyata 399 lira diyen arkds farklı sitelerden uygun fiyata bulablrsnz. indirimde gördm bikaç yerde
evet canım kendi sitedinde pahali ben akakce.comdan arastirip almıştım en ucuz site degildi ama garantisi falan herseyiyle orijinal satan bi siteydihanım efendi bende braun alacaktım bu yorumunuzu görünce vazgeçtim bende bundan alacağım. ama bi sorun var 265 tl yazmışsınız. plpsin sitesine baktım 399 yazıyor. buyrun sizde bakın Philips Epilasyon Cihazları. Tüylerin alınması
bu durumda bilemicem maalesef istanbulda değilimYa internetten sipariş veremem bazı durumlardan dolayı. Gidip almam lazım nerde bulabilirim 265 liraya. Istanbulda tabi
evet canım kendi sitedinde pahali ben akakce.comdan arastirip almıştım en ucuz site degildi ama garantisi falan herseyiyle orijinal satan bi siteydi
istersen bakabilirim
umarım uygun fiyata bulursunSiteden alamam isteancak uygun bi yer bulup gidip almam gerek. Bu yorumunuz sayesinde bravodan vazgeçtim
umarım uygun fiyata bulursun
ve benim kadar memnun kalırsın herkesin önceliklerine gore değişiyor aldigi marka ve model kimi braun diyor kimi Philips önemli olan memnuniyet...
valla ben agda yaptigimda cok kanardi bu aletle yaptigimda da bir iki damla bazi koklerden geldi ama cok azGenital bölgeye kullanılması çok hoş. Çünkü braun kullanılmıyomus özel bölgeleri kanatiyomus
valla ben agda yaptigimda cok kanardi bu aletle yaptigimda da bir iki damla bazi koklerden geldi ama cok az
bak bi tane de ince küçük bi epilatoru daha var yaninda genitalde o daha iyi oluyor cunku agiz kismi cok dar ve daha az bolgeye temas ediyor o da iyi oluyor
umarım sende çok memnun kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?