• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epilatör alacaklara tavsiye ediyorum Philips 6578!!!!

lingen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
6.767
10.572
248
merhaba kızlar
uzun aramalar sonucunda kararımı verdim ve epilatörümü aldım:)
eski epilatörüm Braundu ve hiç memnun değildim buna rağmen yine Braun almak üzereydim lakin son çıkan modellerin sadece şarjlı olması beni vazgeçirdi...
Biraz daha araştırıp Philips 6578 almaya karar verdim ve iyi ki de almışım...
ilk kullanımdaki sevinç naralarım nerdeyse hiç acı duymadığım içindi:)
herkesçe malum epilatörler feci acıtıyor arkadaş...
ve bırakın bikini bölgesini komple genital bölgemi bile bununla aldım yok böyle bir rahatlık...
benim için en önemli özelliği hem şarjlı hem de kablolu kullanılması şarjı bitti mi tak fişe devam et
gerçi o kadar çabuk alıyor ki şarjı bitmeden sizin işiniz biter emin olun:)
özellikle küçük extra epilatörünü de çok sevdim genital bölge için mükemmel
şimdilik izlenimlerim bunlar ışıklı cımbızı da çok şık ama daha kullanmadım eğer illaki suda kullanılabilir bir epilatör aramıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum kullandıkça ve sizin sorularınız oldukça yazmaya devam edeceğim
hepinize sevgiler

memnun kalman ne güzel, bende tüyleri kökünden alan kırmayan bi alet istiyorum. ne kadara aldın

canım brawn daha güzel

herkesin önceliklerine göre beğendiği ürün farklı olur zaten
şu daha güzel diyip kestirip atma lütfen sen de hangi modeli kullandığını ve hangi özelliklerden memnun kaldığını yaz
okuyanlar için fikir olur

canım malum normalde epilatörler batık yapıyolar. sen de durum nedir

Merhaba, acı niye yok anlamlandıramadm da ? Geri dönersenz çok memnun olurm :30:
guzelim bu ürünü n cimbizlari seramik sanırım ondan aciyi epey bi azaltıyor
ben daha once Braun silk epil kullanıyordum eski bi modeldi resmen iskenceydi ewki modeller hep öyle zaten bunu da hem sarjli hem kablolu kullanabilindigi icin sectim ama suda kullanılmıyor bqcak ve koltukaltinda hic aci hissetmiyorum nerdeyse genital bolgede de inan ne agda ne eski epilatorumu kullqnamiyordum ama bu makinayi kullanıyorum aciyor tabi ama agda ve eski epilatorum gibi değil cok memnunum ben
canım malum normalde epilatörler batık yapıyolar. sen de durum nedir
canım ben batiklar için hic bi caba sarfetmiyorum evet var ama cok az oyle derin de değil belki kese yapsam oda gecer ama usengeclik iste:27:

çok tşk ederm. bu arada fiyata 399 lira diyen arkds farklı sitelerden uygun fiyata bulablrsnz. indirimde gördm bikaç yerde

çok tşk ederm. bu arada fiyata 399 lira diyen arkds farklı sitelerden uygun fiyata bulablrsnz. indirimde gördm bikaç yerde

Ya internetten sipariş veremem bazı durumlardan dolayı. Gidip almam lazım nerde bulabilirim 265 liraya. Istanbulda tabi

evet canım kendi sitedinde pahali ben akakce.comdan arastirip almıştım en ucuz site degildi ama garantisi falan herseyiyle orijinal satan bi siteydi
istersen bakabilirim

Siteden alamam iste :( ancak uygun bi yer bulup gidip almam gerek. Bu yorumunuz sayesinde bravodan vazgeçtim

Siteden alamam iste :( ancak uygun bi yer bulup gidip almam gerek. Bu yorumunuz sayesinde bravodan vazgeçtim
umarım uygun fiyata bulursun
ve benim kadar memnun kalırsın herkesin önceliklerine gore değişiyor aldigi marka ve model kimi braun diyor kimi Philips önemli olan memnuniyet...

umarım uygun fiyata bulursun
ve benim kadar memnun kalırsın herkesin önceliklerine gore değişiyor aldigi marka ve model kimi braun diyor kimi Philips önemli olan memnuniyet...

Genital bölgeye kullanılması çok hoş. Çünkü braun kullanılmıyomus özel bölgeleri kanatiyomus

Genital bölgeye kullanılması çok hoş. Çünkü braun kullanılmıyomus özel bölgeleri kanatiyomus
valla ben agda yaptigimda cok kanardi bu aletle yaptigimda da bir iki damla bazi koklerden geldi ama cok az
bak bi tane de ince küçük bi epilatoru daha var yaninda genitalde o daha iyi oluyor cunku agiz kismi cok dar ve daha az bolgeye temas ediyor o da iyi oluyor
umarım sende çok memnun kalırsın

valla ben agda yaptigimda cok kanardi bu aletle yaptigimda da bir iki damla bazi koklerden geldi ama cok az
bak bi tane de ince küçük bi epilatoru daha var yaninda genitalde o daha iyi oluyor cunku agiz kismi cok dar ve daha az bolgeye temas ediyor o da iyi oluyor
umarım sende çok memnun kalırsın

Acısız olursa çok memnun kalacağma eminim:) teşekkürler

Ya bugün arkadaşımin braun epilatorunu son çıkan modeli kolumda denedim ve çok acıdı. Bende dedim nette bi bayan acısız bulmus diye o da dedi o zaman dibinden almıyordur o epilatr diye. Doğru mu acaba

ben hep agda vurdum ama bi iki ay önce BRAUN SİLK EPİL 7 aldım. Gercekten cok rahat kullanımı var... Birsürü baslığı var ama ben baslıksız kullanmayı tercih ediyorum hiç birseyde bırakmıyor.. Yalnız batık olayı fena... Tamam extra bir ucu var peeling etkili. Ama ben daha kullanmadım belki işe yarar:) Vee benım hiç ama hiç canım yanmıyor. Hattaa esim bile bikaç sefer sordu acımıyormu nasıl rahatsın böyle die.. Gercekten hiç farkında bile olmuyorsun.. Ama genital bölgede sir agdanın üstüne bişe yapamam ben.. Onun için yorumm yapamıcam :)

Back