- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- 248
merhaba kızlar
uzun aramalar sonucunda kararımı verdim ve epilatörümü aldım:)
eski epilatörüm Braundu ve hiç memnun değildim buna rağmen yine Braun almak üzereydim lakin son çıkan modellerin sadece şarjlı olması beni vazgeçirdi...
Biraz daha araştırıp Philips 6578 almaya karar verdim ve iyi ki de almışım...
ilk kullanımdaki sevinç naralarım nerdeyse hiç acı duymadığım içindi:)
herkesçe malum epilatörler feci acıtıyor arkadaş...
ve bırakın bikini bölgesini komple genital bölgemi bile bununla aldım yok böyle bir rahatlık...
benim için en önemli özelliği hem şarjlı hem de kablolu kullanılması şarjı bitti mi tak fişe devam et
gerçi o kadar çabuk alıyor ki şarjı bitmeden sizin işiniz biter emin olun:)
özellikle küçük extra epilatörünü de çok sevdim genital bölge için mükemmel
şimdilik izlenimlerim bunlar ışıklı cımbızı da çok şık ama daha kullanmadım eğer illaki suda kullanılabilir bir epilatör aramıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum kullandıkça ve sizin sorularınız oldukça yazmaya devam edeceğim
hepinize sevgiler
uzun aramalar sonucunda kararımı verdim ve epilatörümü aldım:)
eski epilatörüm Braundu ve hiç memnun değildim buna rağmen yine Braun almak üzereydim lakin son çıkan modellerin sadece şarjlı olması beni vazgeçirdi...
Biraz daha araştırıp Philips 6578 almaya karar verdim ve iyi ki de almışım...
ilk kullanımdaki sevinç naralarım nerdeyse hiç acı duymadığım içindi:)
herkesçe malum epilatörler feci acıtıyor arkadaş...
ve bırakın bikini bölgesini komple genital bölgemi bile bununla aldım yok böyle bir rahatlık...
benim için en önemli özelliği hem şarjlı hem de kablolu kullanılması şarjı bitti mi tak fişe devam et
gerçi o kadar çabuk alıyor ki şarjı bitmeden sizin işiniz biter emin olun:)
özellikle küçük extra epilatörünü de çok sevdim genital bölge için mükemmel
şimdilik izlenimlerim bunlar ışıklı cımbızı da çok şık ama daha kullanmadım eğer illaki suda kullanılabilir bir epilatör aramıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum kullandıkça ve sizin sorularınız oldukça yazmaya devam edeceğim
hepinize sevgiler