• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epilatör alacaklara tavsiye ediyorum Philips 6578!!!!

lingen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
6.767
10.572
248
merhaba kızlar
uzun aramalar sonucunda kararımı verdim ve epilatörümü aldım:)
eski epilatörüm Braundu ve hiç memnun değildim buna rağmen yine Braun almak üzereydim lakin son çıkan modellerin sadece şarjlı olması beni vazgeçirdi...
Biraz daha araştırıp Philips 6578 almaya karar verdim ve iyi ki de almışım...
ilk kullanımdaki sevinç naralarım nerdeyse hiç acı duymadığım içindi:)
herkesçe malum epilatörler feci acıtıyor arkadaş...
ve bırakın bikini bölgesini komple genital bölgemi bile bununla aldım yok böyle bir rahatlık...
benim için en önemli özelliği hem şarjlı hem de kablolu kullanılması şarjı bitti mi tak fişe devam et
gerçi o kadar çabuk alıyor ki şarjı bitmeden sizin işiniz biter emin olun:)
özellikle küçük extra epilatörünü de çok sevdim genital bölge için mükemmel
şimdilik izlenimlerim bunlar ışıklı cımbızı da çok şık ama daha kullanmadım eğer illaki suda kullanılabilir bir epilatör aramıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum kullandıkça ve sizin sorularınız oldukça yazmaya devam edeceğim
hepinize sevgiler

acıtmıyor olması çok hoşuma gitti ama biraz da tüyle ilgili olabilir.eğer kalın tüyleri de acıtmıyorsa hiç beklemem hemen alırım.bir de fiyatı ne acaba?

Acıtmıyor derken nasıl bi özelliği var ki acaba tüyleri kökten çekiyor sonuçta :26:

Acıtmıyor mu? Yok artık. Söylediğiniz modelin hiç bir özelliği yokki acıtmaması için. Ki suda kullanılanlar bile acıtıyorken, buna acıtmıyor demeniz tuhaf.

benim epilatörüm şu yeni çıkan modellerden braun markası bissürü başlığı var ışığı var en kısaları bile gösteriyor en mm leri bile çekme özelliği var alırken masaj başlığı var acıyı azaltsın diye ama hiç bir azaltma yok yani faark yok epilatör cımbız yani sonuçta ne özelliği olursa olsun acıtır

arkadaşlar belki de cımbızlarının seramik olmasından dolayı ağrı epey azalıyor bilmiyorum ama bende baya etkili oldu ki tüylerim hiç te ince değil at kılı gibi mübarek
hiç acı çekmiyorsunuz diye bişey yok elbette ama o kadar hafif ki ağrı varla yok arası bir şey
ben sadece epilatör almak isteyen arkadaşlara fikir olsun diye açtım konuyu alıp almamak veya inceleyip incelememek herkesin kendi seçimi

önerin için sağ ol.bana çok yardımcı oldun.epilatör almam gerek zaten.dediğin epilatörü tercih etmeyi düşünüyorum

Hala memnun musunuz ? İyi bir marka arıyorum .

merhaba kızlar
eski epilatörüm Braundu ve hiç memnun değildim buna rağmen yine Braun almak üzereydim lakin son çıkan modellerin sadece şarjlı olması beni vazgeçirdi...
ve bırakın bikini bölgesini komple genital bölgemi bile bununla aldım yok böyle bir rahatlık...
benim için en önemli özelliği hem şarjlı hem de kablolu kullanılması şarjı bitti mi tak fişe devam et
şimdilik izlenimlerim bunlar ışıklı cımbızı da çok şık ama daha kullanmadım eğer illaki suda kullanılabilir bir epilatör aramıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum kullandıkça ve sizin sorularınız oldukça yazmaya devam edeceğim
hepinize sevgiler
ilk ve son epilatörüm braundu ..... çok acı veriyor ve hassas bir tenim var. millet koltuk altını bile epilatörle alıyordu hayret ediyordum . ben almaya kalkıştım kan oldu heryerim aşırı hassas tenim. Ağdaya geçmiştim bende. Fakat seramik başlık diyince belki acı azaltabilir. BAŞKA BU MARKAYI KULLANAN VARMI ?

merhaba kızlar
hepinize sevgiler

Bende bunu kullanıyorum 3 sene oluyor sanırım alalı, ama nedense son 1 senedir devamlı kullanıyorum. Daha öncesinde başka bir epilatör deneyimim olmadı ama yine philipsin eski bir modelini denemiştim mesela çok acımıştı yarıda bırakmıştım. Bunda öyle değil, seramik başlık olması artısı zaten. Geniş başlıklı ve çok kısa sürüyor gerçekten epilasyon işlemi. Küçük epilatörü de biraz acıtıyor büyüğüne kıyasla. Işıklı cımbızı da pek bir işe yaramıyor ucu çok küt. Tabi bunlar almamak için bir sebep değil elbette, ben çok memnunum.
Sen traş başlığını da kullanıyor musun ? benimki 2. kullanışımda içindeki o metal ince parça çıktı takmaya çalışırken de yamuldu daha da takamadım :50: Servisine falan götürsem yaparlar mı acep :17:

ilk ve son epilatörüm braundu ..... çok acı veriyor ve hassas bir tenim var. millet koltuk altını bile epilatörle alıyordu hayret ediyordum . ben almaya kalkıştım kan oldu heryerim aşırı hassas tenim. Ağdaya geçmiştim bende. Fakat seramik başlık diyince belki acı azaltabilir. BAŞKA BU MARKAYI KULLANAN VARMI ?

Ben kullanıyorum arkadaşım, tenim hassas değildir pek ama epilasyon konusunda canım çok tatlıdır. koltuk altını ilk denememde sonuç hüsrandı ama 2. 3. seferde gayet rahattı. Epeydir kullanmıyorum koltukaltı ve bikini bölgesine o ayrı. Ağdayı bacağıma dahi süremiyorum makine çok çok iyi. Masaj başlığı da gayet işe yarar.

ben hala çok memnunum kızlar cımbızı evet biraz küt o yüzden fazla kullanmıyorum ama ağdadan kat be kat daha iyi bana göre daha az acıtıyor bana kalsa hiç acımıyor ama okuyan bazı arkadaşlar inanamıyor:)

Son düzenleme:
Bende bu ürünü kullanıyorum. Heves edip geçen yıl çeyizime aldım 300 tl 'ye.

Bence o kadar ahım şahım birşey değil . Daha uygun fiyata benzeri bulunabilir.

Cımbızı küt fazla kullanılmıyor. Bikini bölgesini kullanmadım. Ağdayı tercih ediyorum :9:

Diğer epilatör de bacakları çok kısa sürede alıyor bir de yüksek sesi olmasa iyi :1:

Memnun olduğunuz uygun fiyatlı epilatör yok mu ?

Memnun olduğunuz uygun fiyatlı epilatör yok mu ?

kuuzmmm benn braun silk epil kullanıorummm 4 yıl önce almıştımmm dahaa taş gibi bişey olmadııı öle çokta acı yapmıoo masajj başlığı vaa :42::42::42::42:

kuuzmmm benn braun silk epil kullanıorummm 4 yıl önce almıştımmm dahaa taş gibi bişey olmadııı öle çokta acı yapmıoo masajj başlığı vaa :42::42::42::42:
Canım teşekkür ederim :16::16::16:
netten baktım da yanında farklı rakamlar yazıyor , hangisi iyidir ?

Slm,
Ben 3-4 sene önce bu epilasyon cihazının Türkiye deneme kullanıcısı olmuştum. Yaklaşık 1 ay kullanıp istedikleri anketleri cevapladıktan sonra, sadece 1 ay kullandığım cihazı geri alıp bana yurtdışından yenisini hediye olarak göndermişlerdi. Lazere başlayana kadar da can kurtarıcım olmuştur,artık kullanmıyorum. Cidden acı diğer epilasyon cihazlarının yanında sıfır gibi. Braun kadar kötü bir marka olamaz, benimde ilk cihazım Braun du atın çöpe gitsin. Philips bu konuyu çözmüş bence. Yeni bir cihaz alacaksanız ilk tercihiniz Philips olsun.

Back