Kızlar ilk seansıma 2 gün önce başladım. Öncelikle tedirgindim nasıl olacak çok canım yanacak mı diye, açıkcası biraz canım yandı ama çoğunuz makinayla almıştır bölgesel kıllarını o acıdan fazlası değil hatta biraz daha hafif hali ama acı yok diyemem kesinlikle :) ama anlık acı maksimum beş dk sızlar sonra hemen geçiyor. Ama şunu düşünün senelerece bu acıyı zaten çekeceğiz ama epilasyonla yaklaşık 6 seans sonrasında inşallah kurtulacağız :) Bu arada işlem nasıl oldu merak ediyorsanız ben randevu aldığım zaman kılların jiletle alınmış olup uzun gelmemi istemişti (tabiki utancın verdiği tedirginlik vardı ama yapacak bir şey yok :) ) bir haftayı geçmiş halde gittim işleme başladığında yanma hissi oluşuyor ki zaten kalı köklerini yaktıkaşrı için gayet normal. Tüyler o an kısaldı yaklaşık 15 gün sonra uzayıp döküleceklermiş ve tekrar uzamaya başlayacak. 3 ay sonraya randevu verdiler gitmeden yine 1 hafta öncesinden jiletle almamı söyledi doktor hanım artık diğer gelişmeleri 3 ay sonraki seansımda edinicem biraz uzun oldu ama soru işaretleri varsa onları gidermek istedim gitmeden önce çok araştırmıştım bilgi edinmek için ama fazla bir şey öğrenememiştim o yüzden kendi tecrübelerimi sizinle paylaşmak istedim. :)