epilasyondan sonra kabarıklık lütfen bakın...

SipidiGonzales

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
753
3
296
Diğer
merhaba arkadaşlar, kalça ve bel bölgemi ağda bantları ile alıyorum ama aldıktan 2 3 gün sonra kabarıyor ve sivilce gibi oluyor bu 1 ay kadar yani tüyler çıkana kadar sürüyor.. her gün nemlendiriyorum ama yine de bu şekilde oluyor.. bunun için bir çözüm önerisi olan varmı senağlamasenağlama lütfen yardım edin bana

tüylerini almadan önce temizlenicek yeri iyice temiz olması lazım duş aldıktan sonra yap mesela sonra üzerine bebk pudrası dök ve agdayı o şekilde yap.. eger sir agda yapıorsan o sir agdayı temizlemek için yağlar oluo satılıo yani olardan kullan tabi tüm işlem bittikten sonra yağı kullan..
cildin hassas olabilir ilaç flan kullanıo msun cildinle alakalı?

aynen anlattığın gibi yapıyorum canım ama işe yaramıyor malesef cildimle alakalıda bir ilaç kullanmıyorum.. kabus gibi bişiy bu üst bacağımda da aynı şeyi yaşıyorum ağdadan sonra pürüzsüz olacağına iğrenç oluyor

Ben de önce temizleyip pudralıyorum ve epilasyon aletiyle alıyorum.Özellikle bikini bölgem daha yaparken şişmeye başlıyor ve sivrisinekler ısırmış gibi kabarcık kabarcık oluyor.Ama yarım saate kadar geçiyor.Sanırım pudra ya da makine alerji yapıyor ama pudrasız yapamıyorum çünkü makinanın cildimde kaymasını önlüyor ve terletmiyor.Bikini bölgemi de makinasız alamıyorum.Yani katlanıyorum buna,alıştım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…