• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyonda Jilet Kullananlar Buraya...

evet hijyen konusu benide ürküten tek şey.
6,7 ay önce ağdacıya gitmiştim arkadaşın dediğin gibi genital bölgemde mantar oluştu ve geceleri bile uyuyamıyordum kaşınmaktan.
doktora gittim trosyd adında bi krem yazdı o zamandan beri gidemiyorum jilete devam diyorum ama jilette sağlıklı değil ki.
evlendiğinde eşinin karşısına orman gibi mi çıkıcaksın hiç hoş değil :sm_cool:

Valla ben amerikadayken ordaki kızların hepsi jilet kullanıyordu.Hiçbiride şikayetçi değildi hatta baya uzun süredir kullanıyorlardı.Bilemiyorum ben jiletten vazgeçmem.

Birde bir yakınımız hepatit c li ama ağdacıya gidiyor.Şimdi o ağdacıdan virus nasıl kapılmaz ??

Valla ben amerikadayken ordaki kızların hepsi jilet kullanıyordu.Hiçbiride şikayetçi değildi hatta baya uzun süredir kullanıyorlardı.Bilemiyorum ben jiletten vazgeçmem.

Birde bir yakınımız hepatit c li ama ağdacıya gidiyor.Şimdi o ağdacıdan virus nasıl kapılmaz ??

çok kötü çok..
baskalarının hayatını riske atmaya hic hakkı yok.
yakınınızı uyarırsanız sevinirim :/
ben her yerimdeki acıya katlanırım ama bikini bölgesi cok kötü yahu
jilete devaam edicem gibi bakalım..

Benim de ciddi derecede batık sorunum olduğu için uzun süredir jilet kullanıyorum, çok da memnunum. Kaliteli bir jilet kullanılırsa zaten öyle kesikti, yaraydı problem de olmuyor, duşa her girdiğimde geçiyorum üzerinden, kolayıma geliyor. Ama kollarıma, genital bölgeye ve kol altlarıma ağda yapıyorum düzenli olarak. Yurtdışında da kadınların bi çoğunun jilet kullandığını biliyorum.

Benim de ciddi derecede batık sorunum olduğu için uzun süredir jilet kullanıyorum, çok da memnunum. Kaliteli bir jilet kullanılırsa zaten öyle kesikti, yaraydı problem de olmuyor, duşa her girdiğimde geçiyorum üzerinden, kolayıma geliyor. Ama kollarıma, genital bölgeye ve kol altlarıma ağda yapıyorum düzenli olarak. Yurtdışında da kadınların bi çoğunun jilet kullandığını biliyorum.

Valla canım ben heryerimi jiletle alıyorum.Seninde de değin gibi duşa girdiğimde 2-3 dakikada işlem tamam.

Kadınlar için özel üretilmiş jiletlerin ve jellerin kullanılması gerekir.Sakın sabunla denemeyin yada erkek traş bıçağı ile.

Bu iş için özel formule edilmiş kadın cildine hassas özel jeller var onlar kullanılmalı.

bikini bölgesini bende jiletle alıyorum acıya dayanamadığım için. Şimdi bekarız tamam da evlenince napıcaz? Ağda yada epilasyona alıştırmak için kullanmadığım yöntem kalmadı. Emla vs. üst tarafı tamamiyle olmasa da aldım ama alt tarafa olmuoo :(

aynen bende bacaklarımı epilatörle alıyorum kol altımı ağdayla(geç ve az çıkıyo ama bitek oraya ağda yapabiliyorum) genital bölgemide jiletle alıyorum haftadan haftaya öbür türlü dayanamıyorum:olmaz:

arkadaslar bende önceleri jiletle olaya başlamısdım sonradan jiletle heryerimi kesik kesik yapınca sadece bikini bölgemde kullanıp ayaklarıma ve koltuk altıma epilasyonla müdahalede bulundum ama herkesin dediği gibi bütün bacaklarımda illa batık batık tüyler kaldı en sonunda tüm vücudum için ağdaya başladım cok rahatım azalmayada basladılar artık evlenene kadar baya bi seyrelme olmus olacak

Back