Epilasyonda Jilet Kullananlar Buraya...

ellendesegeneres

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
82
1
0
İstanbul
Merhaba;

Böyle bir başlık bulamadım eğer varsa sililenebilir.

Evet ben bacaklarımı ve bikini bölgemi jiletle alıyorum.Haftada 1 gün 5 dakikamı bu işe ayırmam yetiyor.Duşa girmeden önce yapıyorum bu işlemi.

Avantajları;
1) Acısız sızısız epilasyon
2) Pratik ve hızlı
3) Hesapli veya ekonomik
4) Kişisel

Dejavantajhları;

1) Kısa süreli etki ediyor.
2) İlk başlarda deri alışana kadar batık oluyor.
3) İlk zamanlar batıklardan dolayı kaşıntı oluyor.

Kısaca bu kadar ben memnunum şimdilik.guclubacismile

bikini bölgesini bende jiletle alıyorum acıya dayanamadığım için. Şimdi bekarız tamam da evlenince napıcaz? Ağda yada epilasyona alıştırmak için kullanmadığım yöntem kalmadı. Emla vs. üst tarafı tamamiyle olmasa da aldım ama alt tarafa olmuoo

ya ağda ağda diyorum. bir yere kadar gidiyor jilete dönüyorum.
pişman olsam da sanırım bu hep böyle gidecek. hem pratik. hem de sürekli temiz kalma şansın oluyor.

bikini bölgemi jiletle alıyorum ağdanın acısına dayanamam yapamam da:umursamaz:
ama bacaklarıma jilet kullanmıyorum ya epilatörle yada ağdayla alıyorumboshayallersmile

ben normalde epilatör kullanıyorum ama sıkılıyorum uğraşmaktan, sonra jilete başlıyorum tekrar, ağrısından acısından değil tamamen üşenmekten kaynaklanıyo:)) bide diğer yöntemlerde alabilmek için biraz uzamalarını beklemek gerekiyo, oysa jilette öle bi sorun yok, en sonunda lazere gidicem ama bakalım artık...

kızlar kuaföre daha doğrusu ağdacıya gidip sir ağdaya alıştırın bikaç ay sonra görüceksinizki ayda bir çıkmaya başlamış mutlaka alıştırın kendiniz almaya kalkarsanız hem uzun sürer hemde acılı olur ama kuaförde 10dk da alıyorlar hemde ilk biriki gidişinizde acıyor sonra kilerde haha rahat oluyo hem zamanla yüyler incelip seyrelmeya başlıyo öyle oluncada daha az acı oluyo hemde tertemiz pürüssüz oluyo uzunca bi süre mutlaka alıştırmaya bakın

kizlar ne dicem ben de normal epilasyon aletiyle aliyorum bacaklarimi
ama fark ettim ki simdi böyle siyah siyah noktalar oluyor
bir iki hafta gercekten cok fazla cikmiyor
ama o noktalardan rahatsiz oluyorum
ne yapmam gerekiyor onlar da cikmasi icin?

Kızlar kendinizi alıştırmaya çalışın bence
arkadaşın dediği gibi kuaförler on dakikada hallediyo
ben kendim alıyorum 13 yaşından beri
ilk başlarda acıyo biraz ama sonra alışıyo insan
ya da doktor eldiveniyle almayı deneyin
o hepsinden daha az acılı

Bu sebeple ağda için en ideal zaman regl döneminden sonraki ilk haftadır diye duydum.gerçekten doğru regl den önceki haftada felaket acı hissi artıyor .deneyin görünn.

arkadaşlar ben bu ağdacı olayına çok karşıyım, çünkü hijyene pek dikkat edilmediğini görüyorum, aynı spatulayı kullanıyolar herkese, hadi diyelim değiştiyo olsunlar ama aynı sirin içine sokuyolar, sonuç olarak mantar, siğil vb durumda olan birinden bulaşma ihtimali var...

hadi diyelim her şey dört dörtlük ama bu seferde elin kadınına bi yerimi gösterme fikri çok itici geliyo bana, ha öle çok dindar bi insan da sayılmam hani, ama insan jinekoloğa bile zor açarken ağdacıya açmak... ne bilim bana ters ama yaptıranlara da saygım sonsuz tabiki...

Bu sebeple ağda için en ideal zaman regl döneminden sonraki ilk haftadır diye duydum.gerçekten doğru regl den önceki haftada felaket acı hissi artıyor .deneyin görünn.

Evet kesinlikle çok doğru bir tespit. Özellikle regl döneminde vücudun her yeri hassas olduğu için kıl kökleri de hassas oluyo
Ben de hep regl bitince yaparım

evet ben de reglden sonra yaparım annem demişti bana da bunu.
annem hep kuaföre aldırır genelde ben daha hic gitmedim
bikini bölgesini jiletle alıyorum ağdayla max acı hissi cok feci oluyo
diğer bölgeleri epilatörle alıyorum..

jileti en kisa zamanda birakmalisiniz mutalka
bende uzun süre jilet kullandim
ama sonra daha cabuk daha kilin ve daha cok cikiyorlar
veetin kremini kullaniyorum simdi tavsiye ederim
agda hic denemedim

ama evlenmeden önce sir agda yaptirmayi düsünüyorum da

simdi burda yazilanlardan ürktüm biraz

hijyen konusu yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…