• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epilasyona toplam ne kadar para harcadınız

melis akhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
37
8
86
tüm vücut iğneli epilasyon veya alexander lazer yaptırmayı düşünüyorum.bir yandan da iğneli epilasyon cihazı alsam ve kendi kendime yapsam diye düşünüyorum.daha karar veremedim....toplamda yaklaşık ne kadar para harcadınız epilasyona

tüm vücut iğneli epilasyon veya alexander lazer yaptırmayı düşünüyorum.bir yandan da iğneli epilasyon cihazı alsam ve kendi kendime yapsam diye düşünüyorum.daha karar veremedim....toplamda yaklaşık ne kadar para harcadınız epilasyona
Kendi kendinize iğneli epilasyon muu?
Eğitimini aldınız mı? Almadıysanız bu fikir bana korkunç geldi.

Ben iğneli ya da alex yaptırmadım. Yıllar önce 1000₺ olması lazım lazer paketi aldım. Yılda 1 kere falan da çıkan tek tük yerlere ve genital bölgeme atış yaptırıyorum. Yıllık masrafı 250₺ gibi bir şey oluyor. Oldukça rahatım

Kendi kendinize iğneli epilasyon muu?
Eğitimini aldınız mı? Almadıysanız bu fikir bana korkunç geldi.

Ben iğneli ya da alex yaptırmadım. Yıllar önce 1000₺ olması lazım lazer paketi aldım. Yılda 1 kere falan da çıkan tek tük yerlere ve genital bölgeme atış yaptırıyorum. Yıllık masrafı 250₺ gibi bir şey oluyor. Oldukça re
bu sitede cihazı alıp kendi kendine iğneli epilasyon yapanlar vardı.cihaz internet sitelerinde 2500 tl civarında satılıyor.....epilasyon konusunu çok araştırdım.iğneli epilasyon kesin çözümmüş.ve herhangi bir zararı yok....ama dakkası 5 tl .ve işlem çok uzun sürüyor.sadecee çene kısmı 2 saat sürüyor.yani iğneli epilasyon yaptıracak olsam çokça maliyetli olacak.bu yüzden kendi kendime yapabilir miyim diye düşünüyorum

bu sitede cihazı alıp kendi kendine iğneli epilasyon yapanlar vardı.cihaz internet sitelerinde 2500 tl civarında satılıyor.....epilasyon konusunu çok araştırdım.iğneli epilasyon kesin çözümmüş.ve herhangi bir zararı yok....ama dakkası 5 tl .ve işlem çok uzun sürüyor.sadecee çene kısmı 2 saat sürüyor.yani iğneli epilasyon yaptıracak olsam çokça maliyetli olacak.bu yüzden kendi kendime yapabilir miyim diye düşünüyorum
Yani yapanlar yürek yemiş herhalde😂
Cihazı bedava verseler yapmam. Nasıl cesaret edilir anlamıyorum. Sonuçta iğne batıracaksınız. Ne bileyim normal gelmedi bana..
Bir de çene 2 saat sürüyorsa siz mi uğraşacaksınız? Benim için zaman da önemli. Yılda 1 saat gidiyorum yorulmadan oluyor bitiyor.

Yani yapanlar yürek yemiş herhalde😂
Cihazı bedava verseler yapmam. Nasıl cesaret edilir anlamıyorum. Sonuçta iğne batıracaksınız. Ne bileyim normal gelmedi bana..
Bir de çene 2 saat sürüyorsa siz mi uğraşacaksınız? Benim için zaman da önemli. Yılda 1 saat gidiyorum yorulmadan oluyor bitiyor.
kendi kendime yapmayı düşünüyorum da her yere değil tabi ki...yüzümü bir uzmana yaptırmak isterim.çeneyi örnek verirken demek istediğim küçük bir bölge olmasına rağmen 2 saat sürmesi bu durumda bacaklara yaptırsam 10 saat kadar sürer herhalde .dakkası 5 tl olduğuna göre saati 300 tl ve sadece bacaklar için 3000 tl ye yakın para gider.o da sadece ilk seferi için.yani çok maliyetli.

kendi kendime yapmayı düşünüyorum da her yere değil tabi ki...yüzümü bir uzmana yaptırmak isterim.çeneyi örnek verirken demek istediğim küçük bir bölge olmasına rağmen 2 saat sürmesi bu durumda bacaklara yaptırsam 10 saat kadar sürer herhalde .dakkası 5 tl olduğuna göre saati 300 tl ve sadece bacaklar için 3000 tl ye yakın para gider.o da sadece ilk seferi için.yani çok maliyetli.
Anladım. 3000 tabii ki çok maliyetli. Bir de acıdır sızıdır zor işler.
Ben yine normal epilasyon yaptırın derim. 2500₺ ye çok rahat yaptırabilirsiniz. Hatta 1500₺ civarlarında paketler sanırım

lazerin güzel olan kısmı daha uygun olması ve işlemin kısa sürmesi.ama herkes için kesin çözüm olmayabiliyor....bir de iğnelinin vücuda zararı olmadığı kesin ama lazerin bir yan etkisi olup olmayacağı pek belli değil..iğneli çok maliyetli ama uzman bulursan kesin çözüm diyorlar.gönlüm iğneli epilasyondan yana ama çok uzun sürmesi ve çok maliyetli olması fikrimi etkiliyor

lazerin güzel olan kısmı daha uygun olması ve işlemin kısa sürmesi.ama herkes için kesin çözüm olmayabiliyor....bir de iğnelinin vücuda zararı olmadığı kesin ama lazerin bir yan etkisi olup olmayacağı pek belli değil..iğneli çok maliyetli ama uzman bulursan kesin çözüm diyorlar.gönlüm iğneli epilasyondan yana ama çok uzun sürmesi ve çok maliyetli olması fikrimi etkiliyor
Bende kendine cihaz alıp iğneli epilasyona başlamak istiyenlerdenim 😂 ciddi ciddi marka model araştırıyorum varsa fikriniz beklerim

normal lazer 1600 çöp parama yazık iğneliye 2 senedir gidiyorum yaklaşık 3500 verdim inan bitme yok azalma var ama bitme yok bende öyle

normal lazer 1600 çöp parama yazık iğneliye 2 senedir gidiyorum yaklaşık 3500 verdim inan bitme yok azalma var ama bitme

normal lazer 1600 çöp parama yazık iğneliye 2 senedir gidiyorum yaklaşık 3500 verdim inan bitme yok azalma var ama bitme yok bende
iğneli epilasyon için gittiğin yer nerde istanbul da bir yermi ...azalma var demişsin.mesela yüzde kaçı azaldı

1800₺ laze epilasyona vermiştim ama bende işe yaramadı malesef hatta ince tüylerde artışa sebep oldu başıma dert oldu. 1 buçuk senedir de iğneliye devam ediyorum 3000₺ bulmuştur aşağı yukarı hala da devam ediyorum baya masraf oldu olcakta kısacası. Kısa sürede hepimiz kurtuluruz inşallah:(

Back