Sanırım ürün bu, uygulama şekli sizin bahsettiğiniz gibi yazıyor.
kremi sürün sonra havluyla silin ve yıkayın.
Yalnız bir sorun var burada perakende satış yok, yalnızca ürün ithal edilebilir ve minimum sipariş adedi 1000 ad.
http://www.alibaba.com/product-detail/natural-herbal-hair-removal-cream-permanent_1436272181.html
kazen alsın bizlere satsın
eger buysa
Ah keşke...
Ama ürün ithal etmek öyle kolay değil maalesef, hali hazırda bir ilgili alanı kapsayan şirketinin olması lazım, bir gümrük müşavirinin olması lazım, komisyonu vergisi ıvırı zıvır...
Bi de kızlar,sürünce ciddi bir yanma hissettim ,alerji oldu sandım,pahalı bir ürün kutusu yoktu,sarı renkli krem kutusu ama yazı varmıydı hatırlamıyorum ya da ne yazıyordu,yandığını hatırlıyorum hatta çk bekletmediim o yüzden,o yüzden tek tük kaldı sanırım,havluyla keseleyince de kııpkırmızı oldu o bölge ama geçti bir süre sonra,ama nerden baksan o bölgede yüz tane tüy varsa en fazla on on beş tane kalmış,onlarda çok kalın değil eskisi gibi
kazen alsın bizlere satsın
eger buysa
Bende bir tüylü bünye olarak cooook merak ettim.sabirsizlikla adini yazmanizi bekliycem :)
Eki Görüntüle 1173939 Bu olabilirmi acaba? Ağda gibi bişey ama!
Vax sanırım o, şu saça sürülen briyantinli jöle gibi geldi banayani o da sonuçta bi kıl işine yarıyor işte
Eki Görüntüle 1173939 Bu olabilirmi acaba? Ağda gibi bişey ama!
Herkez merakla bekliyor kizlar hadi bulun şu kremi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?