Epilasyona kesin çözüm,adını bilen var mı?

kil tuy olunca meraktan aradim ama ihih bulamadim . Kadinin kendi yaptigi bir karisim olabilir mi ki?

Son düzenleme:
o aileyi acıl bulalım. İnterpol tarafından arananlar listesine verelim.. Cok ciddiyim.Ya bıktık şu kıldan tüyden.Bende cok tüy yok ama hiç olmasa keşke...

kazen alsın bizlere satsın
eger buysa

Ah keşke...
Ama ürün ithal etmek öyle kolay değil maalesef, hali hazırda bir ilgili alanı kapsayan şirketinin olması lazım, bir gümrük müşavirinin olması lazım, komisyonu vergisi ıvırı zıvır...

Bence, o krem her neyse bir defada çözüm olmuyordur. Olsa niye yanlarında taşısınlar ki... Belki azaltıyordur ya da kıl köklerini zayıflatıyordur.

Son düzenleme:
Linki verilen ürün kalici tüy Dökücü degil .. normal tüy dokuculerden ; (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkez merakla bekliyor kizlar hadi bulun şu kremi

Tek kullanışta tüyler baya azaldı öyle mi :26: epilasyonda boşuna mı acı çekiyorum ya

Herkez merakla bekliyor kizlar hadi bulun şu kremi

Bi sürü fotoğraf yüklendi de konu sahibi yok ki şu ya da bu desin

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Ben biliyorum yosun macunu deniyor sambacılar kullanıyor içinde ısırgan otuna benzer bitki karışımları ve yosun var.sürünce ısırgan dalamış gibi oluyor
Tüyleri yok etmiyor sadece uyutuyor .üstten gelenleri döküp kalanları çok uzun zaman uyutuyor jiletleme yapmadıktan sonra tabi.jilet değerse hepsi geri çıkıyor sürünce hep kökten almak lazım uzun aylar geri çıkmıyor Trde satışı yok diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…