Epilasyona kesin çözüm,adını bilen var mı?

Canım bu Afrikalı dediğin aile zenci olduğu için mi öyle diyorsun yani Afro-American falanlar mı? Yoksa gerçekten de bir Afrika ülkesinden mi gelmişler? Bir de krem doğal mıydı yoksa kimyasal mıydı? Bir de ilaç kutusundaki yazılar İngilizce miydi, yoksa başka dilde miydi?

Ama defne kadar güzel kokmuyodu,bide sürünce önce bişey olmadı,sonra böyle bi yanma oldu,hani yaraya kolonya dökülür ya,ama sürdükten iki üç dakika sonra başladı,,ben üstümü çıkarıp suyu açana kadar biraz kaldı ama fazla bekletmediim zaten,dayanabildiğim kadar yedi sekizn dakika dayandım galiba,sonra sürte sürte çıkardım,kızarmıştı,hani ısıırgan otu dalar ya öyle gözüküyordu,sonra kayboldu

ishilciğim bana müsade ben sahurluk bişiler hazırlıyım, ama araştırmaya devam iyi sabahlar

Siyahiydii,memleketini sormadım arkadas sormuş ama bilmiyo,ama İngiliz Amerikalı falan değildi,olsa ingilizcesi düzgün olurdu gibi geliyo,macun kıvamında yeşil birşeydi sanırım bitkiseldi,öyle geldi bana yada ,,krem kutusunun üstünde sadece isim vardı ama İngilizce değildi

Son düzenleme:

Hadi ya ingilizce sitelerde arat dicektim, amerikalı olsalardı da oradan almışlar deyip sorardım ben, aratırdım. Sana tavsiyem ingilizce yazıp arat bir de bakalım tüy dökücü krem diye, görsellerde de arat rengi sarıya ayarlayıp yalnız önce güvenlik moduna getirip sonuçları filtrele hoş olmayan resimler çıkmasın

Son düzenleme:
Bir fikrim yok ama gözüm kulağım burada merakla bekliyorum gelişmelerii.

Canım google da bir resim buldum ama eğer buysa resimin kaynağını araştırıcam.
Kutusu şöyle bir şey miydi?
http://imbbpullzone.laedukreationpv...nın yüz temizleme kremi gibi bişeymiş buldum.

Son düzenleme:

Amin teşekkür ederim, inşallah öğrenirsinde hepimizin duasını alırsın,

İngilizce aratıyorum ben de ama bulamadım , permanent (kalıcı) yöntemlerde bile veet çıkıyor

Inşaallah bulunur ya :))

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Hiç bu kadar merak ettiğim konu olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…